Forum despre Asigurarea Romaneasca Asirom Vienna Insurance Group SA


ADMIN - undelucram.ro Marti, 30 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Asigurarea Romaneasca Asirom Vienna Insurance Group SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Asirom.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
bogdan Vineri, 27 Septembrie 2013
Munca foarte multa - oameni tot pleaca, ei nu mai angajeaza (vorbesc aici partea de daune) implicit volumul de munca creste si iar creste...Ca angajatori... o data la saptamana se schimba reguli (aberante de cele mai multe ori) pretentii foarte mari/ bani putini comparativ cu munca depusa.Pentru inceput (entry level) este ok, dar nu mai mult. PS: Pretentii foarte mari la angajare, testari peste testari...
Laura Miercuri, 30 Octombrie 2013
Experienta mea cu Asirom a durat aproape 3 ani. Nu pot spune decat ca nu am intalnit nicaieri atata dezorganizare, lipsa de interes si indolenta. Mare parte a personalului este ramas inca de pe vremea lui Papura Voda, adaptarea la sistemul informatic impusa de preluarea de catre Vienna Insurance Group nu s-a facut nici pana in zilele noastre. Printarea unei asigurari dureaza pana la 2 zile, datele se gresesc in cateva cazuri, insa nu exista penalizari sau rectificari. In scurta mea cariera au fost dosare de dauna lasate la voia intamplarii, rezolvate cand era timp sau prea tarziu. Departamentul de contabilitate nu se poate concentra sa calculeze corect sumele de pe fluturasi sau garantiile care trebuie returnate agentilor. Totul este la voia intamplarii, este ca o joaca de copii pe banii altora.

Raman la parerea formulata initial cu privire la Asirom: o companie invechita, tinerii angajati nu au nicio sansa sa invete prea multe pentru ca nu au de la cine, stilul de vanzare este arhaic, sistemele de date sunt si mai prafuite, iar clientii aproape constant nemultumiti.
Alex Marti, 10 Decembrie 2013
Va salut oameni buni. Cum este interviul la Asirom?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?