Forum despre Asisoft SRL


radu Miercuri, 9 Octombrie 2013

Vreau sa aplic la ei si sunt curios cum sunt ca firma :)

@radu Sambata, 12 Octombrie 2013
Salariul pentru inceput este de 1200 LEI - programator PHP (se cere experienta anterioara). Dupa perioada de proba (1+ luni) salariul mai creste cu cateva sute de lei. Ah, cica ti se mai ofera cateva "beneficii" (gen imprumutat masina ca sa mergi... unde-ti permite salariul asta).

Nu stiu daca sa-ti urez bafta... :D

PS. Salariul chiar este in LEI, nu e o greseala si pozitia nu este entry-level. :)
Cretu Joi, 24 Octombrie 2013

Imi aduc aminte cu nostalgie cand am primit primul meu pahar de unica folosinta care trebuia sa il folosesc pentru o luna. Imi pare rau ca nu mai am poza. Deci aveam pe el numele si luna scrise frumos pe un stiker.

Robert Miercuri, 30 Octombrie 2013
Am fost la ei la interviu pentru postul de Agent Vanzari produse software. Toate bune si frumoase pana cand am discutat despre bani. I-am spus ca nu accept sub 1.800Net, moment in care mi-a multumit si or sa ma sune ei... :))
Andrei Luni, 3 Februarie 2014
incearca sa atraga cu multe promisiuni care, dupa o vreme, se dovedesc a fi false. salariile sunt mici (nu de bucuresti), beneficiile oferite sunt 0 si programul de lucru este criminal (de ex 30 de minute pauza de masa pe care nu ai voie sa le depasesti)
kempex Joi, 27 Martie 2014
Ce fel de forma de colaborare practica? CM,. PFA, DA?
Cristi Marti, 20 Mai 2014
ce salariu are un QA?
adevarul_doare Luni, 26 Mai 2014
@Cristi: Nu aveau departament de QA cand am plecat eu de la ei. @ceilalti: Dupa cum au zis probabil fostii mei colegi, promit mult, dar nu fac nimic. Din cauza limitarilor impuse ...
nelutu Sambata, 3 Decembrie 2016
Eu am fost PROSTUL care nu a luat in seama ce au scris cei de sus si am avut parte de cea mai dezastruasa experienta din cariera mea de 10 ani in aceasta industrie, dupa doar o ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?