Forum despre Asseco SEE Romania


ADMIN - undelucram.ro Luni, 7 Mai 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Asseco SEE Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Asseco SEE.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Vali Marti, 2 Aprilie 2013
Buna ziua , as putea afla detalii despre desfasurarea interviurilor,nivelul salarial si mediu de lucru?

va multumesc,
florea_eugen Vineri, 6 Septembrie 2013
Cat castiga un programator junior la Asseco?
BEDE Luni, 13 Octombrie 2014

Ce pot spune ca fost programator senior - Oracle Developer. Atat de senior incat lucram la sistemul de core-banking pe care acum il are Asseco inca de pe cand era firma ProbaSS... Ajunsesem sa raman una dintre putinele "surse", pt ca multi seniori plecasera.
Menajerii romani care erau cand am plecat eu (primavara 2014 - pana in prezent nu am auzit sa se fi schimbat) nu au nici o viziune si nu se angajeaza sa faca ceva nou, prin care sa mai castige firma ceva cota de piata si sa mai dea de lucru la oameni. Incepand de prin 2010 (adica de cand Asseco a cumparat ProbaSS) a luat-o la vale d.p.d.v. al calitatii a ceea ce se livreaza si au ajuns sa aiba nume prost. Asta din cauza ca in 2009, cand a fost vandut ProbaSS, patronul de atunci a avut multa pricepere in a crea o bula speculativa angajand o gramada de proiecte, ca se creeze senzatia ca vor fi niste profituri mari, dar a luat angajamente ca se va face ceea ce nu se putea face... Rezultatul a fost ca s-a livrat soft de calitate proasta.
Partea cea mai nasoala e ca s-a ajuns la institutionalizarea minciunii, adica sa minti ca ai fi ocupat 100% din timp, 8 ore/zi, desi in unele zile ocuparea este de 15%, iar in altele este de 125% (mai mult de vreo 10 ore/zi chiar nu prea poti lucra fara sa te imbolnavesti). As fi vrut ca, in zilele cand sunt ocupat 15% cu ceea ce e neaparat necesar, sa pot sa lucrez pt a dezvolta ceea ce credeam eu ca ar fi avut sanse sa se vanda mai apoi. Dar menajerii respectivi voiau cumva sa le gasesc pe cineva care sa se angajeze intai sa dea o gramada de bani... Teoretic ar fi fost ISO 9000, dar practic, dezvoltarea in sine a ajuns sa fie haotica. Nu s-a prevazut un program de instruire pt oamenii nou-venit, si asa s-a ajuns sa se faca multe prostii. Si asa a tot pierdut cota de piata... Si, cum vedeam ca se duce tot in jos, am plecat.

andr3i Luni, 10 August 2015
Buna ziua , poate spune cineva informatii recente despre desfasurarea interviurilor,nivelul salarial si mediu de lucru pentru programatori juniori ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?