Forum despre Asset Portfolio Servicing Romania


Madalina Vineri, 16 August 2013
M-am angajat de curand la APS si inainte sa merg la interviu am citit toate comentariile despre firma, ma asteptam sa fie aiurea rau si sincer nu inteleg ce nu e in regula, team leadearii sunt foarte ok, colegii la fel...si in ceea ce priveste salariul, e chiar decent , mai ales pentru studenti. Eu am mai lucrat intr-un call center inainte si chiar nu se compara, e mult mai bine aici. Am stat de vorba si cu persoane din alte departamente si majoritatea au plecat din call center.
Somebody Luni, 19 August 2013
Nimeni nu a spus ca nu sunt ok colegii sau ca team leaderii ar fi oameni rai. Singura mea problema e salariul, minim pe economie... o sa cautam alt loc de munca, dar pana atunci e bine si asa
Madalina Marti, 20 August 2013
Oameni buni, salariile sunt mici peste tot...trebuie sa ai mult noroc sa intri intr-o companie in care sa fii platit cu o suma considerabila. Pentru un inceput eu ma declar multumita la cat castig, mai ales ca pot sa lucrez orele suplimentare si sa fiu platita in plus. Cu putina rabdare si perseverenta poti ajunge la salariul pe care ti-l doresti.
eu:) Luni, 9 Septembrie 2013
de cand orele suplimentare sunt platite la asset???
tot eu :) Joi, 26 Septembrie 2013
Pentru cei care nu au lucrat la asset si nu stiu despre ce este vb: orele suplimetare nu sunt platite! Lucrez de 2 ani in cadrul firmei, am multe ore suplimetare, nu au fost platite. Ceea ce va pot spune, mediul de lucru este foarte placut, colegii sunt ok, la nivel de conducere lucrurile inca nu sunt foarte clare nici macar pentru ei. Dar per ansamblu, daca vrei sa capeti experienta este jobul perfect!
el:) Duminica, 29 Septembrie 2013
daca lucrezi de 2 ani in firma ar trebui sa stii ca orele suplimentare iti sunt platite :))))) hahaha ca doar de-aia vi sambata la munca
geode Vineri, 18 Octombrie 2013
m-au sunat astazi sa particip la un interviu luni pt fucntia de agent colectare.. mi s-a spus ca va fi un interviu colectiv, cu 7 persoane. prima proba consta intr-un test scris pe foaie (exact asta este exprimarea) din excel si matematica.stie cineva ce prevede mai exact acest test? si ce salariu ofera cei de la aps?

multumesc,
miha Vineri, 18 Octombrie 2013
geode nu ne mai minti, interviu colectiv ? cred ca nu ai inteles cum trebuie
Somebody Vineri, 18 Octombrie 2013
In privinta salarizarii : ca si street collector o sa primesti fix 500 de lei/luna, respectiv inca 500 de lei pentru combustibil/uzura masinii. Nu se ofera masina de serviciu. Nu cred in notiunea de test pentru a primi aceasta functie (cel putin nu la Asset).
geode Sambata, 19 Octombrie 2013
miha, nu mint...interviu colectiv,,,7 persoane...proba scrisa pe sub de matematica si proba excel
initial am zis ca nu aud eu bine, insa asa este specificat si in mail-ul primit de catre mine de la diana padure
geode Sambata, 19 Octombrie 2013
repet, este vorba de agent colectare prin intermediul telefonului, nu street collection, nici field collection sau cum vreti voi sa mai numiti functia
geode Sambata, 19 Octombrie 2013
interviu colectiv, proba se da individual, fiecare cu foaia lui..am 2 cunostinte ce lucreaza in aps si ele mi-au spus acelasi lucru..pana acum nu existau asemenea probe la angajare
Somebody Sambata, 19 Octombrie 2013
Deci e vorba de Call Center? La Iasi si la Bucuresti exista acest departament din cate stiu eu. Salariul este de 800 de LEI (din cate am auzit).
geode Sambata, 19 Octombrie 2013
da, call center...program de 6 sau 8 h?
geode Sambata, 19 Octombrie 2013
bonuri, comision, altceva?
Somebody Sambata, 19 Octombrie 2013
Presupun ca se lucreaza 8 ore, de la 9 la 6, cu pauza de masa o ora intre orele 13-14. Bonusuri... eu zic sa nu te gandesti la asa ceva. Mai mult ca sigur nu o sa primesti niciodata bonus.
miha Luni, 21 Octombrie 2013
Somebody de ce iti dai cu presupusul ?:)) si de ce nu crezi ca va lua bonus ?
Somebody Luni, 21 Octombrie 2013
Eu nu am lucrat la call center si nici nu as dori acest lucru. Dau cu presupusul pentru ca informatiile privind acest departament sunt de la cunostinte/din auzite, de la persoane care au lucrat in acel sector.
me Joi, 31 Octombrie 2013
Buna,
Citesc de ceva timp comentariile voastre despre firma asta,stiu firma destul de bine pt ca am lucrat aici o perioada,intr-adevar sistemul este defectuos (dar nu ma surprinde ptr ca asa este peste tot),iar ce tine de bisericute,de salarii ,de bonusuri,fratilor reveniti-va oriunde este la fel,daca esti smart si cu experienta du-te si angajeaza-te intr-o multinationala ,nu intr-o firma mediocra,chiar credeti ca cineva o sa va dea salarii mari din moment ce voi nu stiti sa faceti nimic,oarecum cred eu ca ar trebui sa se compenseze salariu cu abilitatile,experienta si cunostintele,ptr mine nu a fost cea mai frumoasa si buna experienta traita acolo,insa in mom in care nu a mai rezistat am renuntat ,nu trebuie si nu sunteti obligati sa stati intr-un loc unde nu va face placere ,asta cred ca este vina noastra a angajatilor nu a angajatorilor sau a colectivului ,ptr ca nu te angajezi ptr a sta la barfa(asta se practica acolo)ci te duci sa muncesti si de asemenea trebuie sa te adaptezi,faptul ca nu te-ai adaptat cum a fost si cazul meu,nu inseamna ca firma sau oamenii sunt de vina..(desi acolo sunt multi oameni cu un caracter infect)dar poti ignora in voie pe toata lumea,daca tii neaparat sa lucrezi acolo:)))) tin sa specific si partea cu avansarile ,se avanseaza in functie de cunostintele pe care le ai in firma cat si de ce anume stii sa faci ASTA E VALABIL PENTRU TOATE FIRMELE,COMPANIILE SAU TRUSTURILE EXISTENTE,deci in concluzie nu e cel mai groaznic mediu de lucru daca te adaptezi si-ti place ceea ce faci.
Credeti-ma ca in firma asta se intampla exact ce se intampla si in celelalte firme,raportandu-ma acum la jobul care il am in prezent,deci daca vreti sa munciti si aveti nevoie de putinii bani care vi ofera firma faceti-o ,daca nu stati acasa si aspirati la jobul perfect cu salarii mari si cu functii de conducere.
Succes sau Succesuri (alias Elena.B ) :))))))))
botosel Vineri, 1 Noiembrie 2013
Buna, am tot citit comentariile pana acum. Referitor la mediul de lucru, colegii sunt foarte ok, in legatura cu orele suplimetare, din experienta mea cele de L-V nu sunt platite, in schimb sambetele se platesc. Pentru mai multe detalii puteti depune un CV si daca sunteti acceptati aflati si singuri cum este in APS. O seara buna

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?