Forum despre Asset Portfolio Servicing Romania


ella Marti, 12 Noiembrie 2013
ce stiti de postul de agent colectare debite?
Somebody Miercuri, 13 Noiembrie 2013
ella : Este vorba cumva despre post-ul de agent colectare debite teren (street collector) ? Daca da, numai lucruri negative pot sa va spun despre acest post (cu toate ca nu am fost eu cel care presta aceasta munca).
Daca este vorba de angetul de colectare debite (ca si front- sau backofficer), atunci pot sa iti spun ca este ok (mai ales daca te multumesti cu maxim 900 lei lunar - unii din cate am inteles castiga 800 lei lunar). Daca prinzi un team leader corect (area manager), o sa fie totul bine (mai putin partea financiara). Daca e vorba de bonusuri, sa stiti ca nu exista asa ceva :) Sa nici nu va asteptati la bonus, ca (din punctul meu de vedere) nu este realizabil!
botosel Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Salariul nu este de 800 ron ca si C.O. Am rugamintea sa nu mai faceti presupuneri daca nu stiti despre ce este vb. La APS intradevar, nu este totul roz, nicaieri nu este, dar este un job ok. Repet, mediul de lucru este o, ca orice firma are si parti negative, dar este ceva normal. O seara buna!
P.S. nu mai barfiti daca nu stiti despre ce este vb si nu va mai considerati cunoscatori daca nici macar nu stiti cum arata receptia de la APS, ca sa nu mai vorbim de call center
Somebody Miercuri, 13 Noiembrie 2013
@botosel : Imi pare rau dar sunt angajat de mai mult de un an si lucrez la Asset si in aceste momente. Am trecut pragul sucursalelor de la Iasi, respectiv de la Bucuresti, am facut cunostinta cu aproape toti angajatii, am discutat cu ei (si tin legatura zilnic). Am avut inclusiv colegi street colectori (mai mult de 3 persoane) cu care am tinut si tin legatura si in zilele noastre. Deci nu cred ca "bat campii".
@botosel Joi, 14 Noiembrie 2013
recomanzi acest job ca "primul" ? imi poti spune te rog, ce trebuie sa faci mai exact? Ma intereseaza operator call center,
botosel Vineri, 22 Noiembrie 2013
Este "primul" job si pt mine. Da, ti-l recomand deoarece ai multe lucruri de invatat in domeniu, in special daca vrei sa continui pe domeniul financiar-bancar. Aici nu este un call center de tip vanzari sau sondaje de opinie; aici discuti cu oameni care au niste datorii si trb sa le prezinti anumite situatii contractuale. Te ajuta sa te dezvolti din pct de vedere al exprimarii. Se poate avansa in functie de anumite criterii. Intradevar, cerinte sunt multe, dar este normal, vrem sa ne dezvoltam trebuie sa oferim mai mult. Trebuie sa iti placa ceea ce faci, nu sa vii la job doar sa ai de unde te intoarce acasa, sau pt a primi o suma de bani.
Alesia Duminica, 15 Decembrie 2013
Hello! Am vazut pe un site de job-uri un post deschis pt operator executare silita. Stie cineva cam cum e programul de lucru si care sunt salariile. Banuiesc ca e un pic diferit fata de call center ca despre asta am vazut pareri. Ms!
alex Miercuri, 25 Decembrie 2013
Salariul este de 950 lei net. Programul (daca esti din Bucuresti) este de la 9 la 18, cu o ora de pauza. Daca esti din provincie, nu esti chiar atat de monitorizat, respectiv poti cere sa lucrezi de la 9 la 17, fara pauza. Singura problema ar fi faptul ca nu poti evolua in cadrul firmei (mai ales daca esti din provincie). Daca (chiar dupa un an) o sa-ti ceri marire de salariu, o sa ai parte de refuzuri (nejustificate : asta-i plafonul, asta e politica firmei, asa sunt corporatiile astea mari etc).
Conlcuzie : daca chiar nu ai altceva mai bun in vizor, poti sa te angajezi un an ca sa ai experienta (macar sa ai ce sa treci in CV).
Alesia Marti, 31 Decembrie 2013
Multumesc pt raspuns Alex.
mk Luni, 13 Ianuarie 2014
Buna, am fost si eu chemat pt colectare, va spun cum a decurs interviul:
- este un interviu colectiv, noi am fost 5 pers;
- interviul are vreo 4-5 parti: mai intai ti se prezinta firma si ce presupune job-ul , apoi ti se da o foaie cu o convorbire intre un operator aps si un debitor, trebuie sa dai o nota operatorului si sa justifici, sa gasesti greseli etc; apoi te pune sa asculti un apel, dupa care completezi un chestionar (ce nota acorzi op, ce solutii a oferit, ce imbunatatiri sa aduca etc); urmeaza un joc de echipa sau individual, in functie de cate pers sunt, inventezi un produs si trebuie sa il vinzi , iar la final ti se spun beneficiile job-ului. Ramane sa te anunte dupa o sapt daca treci la urmatorul interviu cu managerul sau team leader-ul.
Eu astept rasp.
alex Luni, 13 Ianuarie 2014
Singurul dezavantaj in cadrul APS este salariul foarte mic. Avand in vedere ca e o firma mare, cu profit mare, si salariile ar trebui sa fie pe masura, insa acest lucru nu se intampla. Pentru a capata experienta insa e perfect.
Jack Tsp Luni, 13 Ianuarie 2014
Nimeni nu vorbeste despre oamenii venit anul trecut din EOS?
ungurul Marti, 14 Ianuarie 2014
pai nu are nimeni tupeu, ca au venit toti pe pozitii de conducere
@alex: nu toate salariile din aps sunt mici
alex Miercuri, 15 Ianuarie 2014
@ungurul : Agentii cel putin castiga foarte putin. Target-urile nu sunt realizabile, deci ramai cu maxim 950 lei/luna. Poate un A.M. castiga un pic mai mult.
paul Miercuri, 22 Ianuarie 2014
vreau si eu un nr de telef al cuiva care a lucrat acolo
mersi
eleni Duminica, 26 Ianuarie 2014
stie cineva ceva despre postul de specialist recuperare creante - dep. legal, bucuresti??? salariu, program, colegi, ceva, orice! multumesc!
alex Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Nu sunt din Bucuresti, am lucrat ca si functionar in activitati administrative si preturi (care e acelasi banuiesc cu postul care ai mentionat), tot in cadrul departamentului legal. Salariul mai nou (ca doar au angajat o alta persoana dupa ce am plecat) este de 950 RON pentru 8 ore, programul de la 9 la 18 (la noi se putea negocia programul), respectiv colegii sunt ok (cel putin ce am vazut eu la team building in mai).
Iris Joi, 6 Martie 2014
Am fost la un interviu pentru un post de street collector, mi-au trimis o oferta pe mail...de toata jena...un portofoliu de 200 de persoane de vizitat / lunar pt 1,5 lei caz vizitat, atentie- doar daca obtii o nota ok la evaluarea lunara primesti acesta neinsemnata suma (adica poti sa faci voluntariat) + 250 lei decont transport + 1,5-3% comision din inacasari in functie de target . Program: 9-18 . (de parca este important ziua si ora cand poti recupera sumele datorate). Forma de angajare : PFA . (si nu spun asta - te fac doar sa pierzi timpul la un interviu de grup - nici asta nu spun) . Nu recomand .
Flory Miercuri, 19 Martie 2014
Buna, aveti idee cam ce presupune postul de recuperare creante din Iasi? Se merita sa stai in chirie in iasi si sa lucrezi aici? Va rog sa mi spuneti daca aveti idee, ca nu as vrea sa-mi iau inca o teapa. Multumesc
O parere Miercuri, 19 Martie 2014
@Flory : Daca din 900 sau 950 de lei (bonusurile nu se dau, la interviu ti se promite marea cu sarea) poti sa traiesti, sa-ti platesti si chirie, respectiv esti dispusa sa lucrezi de la 9 la 18, atunci e ok.
Eu personal pentru aceasta suma nu accept sa lucrez...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?