Forum despre Assystem Romania


Iulis Vineri, 24 August 2012
a fost cineva la interviu Assystem?
redlobster Sambata, 27 Octombrie 2012
O firma ok cu salarii micute pt incepatori
adi Duminica, 28 Octombrie 2012
ne poti da un interval la salrii?te rog
maria Duminica, 28 Octombrie 2012
3000-5000 net ,in functie de experienta...
Ana Luni, 29 Octombrie 2012
Incep de la 3000 NET?,presupun 3000 fara experienta,nu?poate mai da cineva detalii despre firma, cum e atmosfera,colegii,program de lucru,interviul cum a fost,testul CATIA....multumesc:)
andrei Duminica, 4 Noiembrie 2012
Salutare,
Imi poate spune cineva daca se maresc salariile pe parcurs si cu cat? Daca incepi cu 1500 + bonuri de masa+ prime ?
multumesc mult pentru raspusn
ady Marti, 6 Noiembrie 2012
1100 ron net pentru absolventi?
brady Duminica, 11 Noiembrie 2012
Mai nou salariul pentru absolventi e 1400 net plus bonuri si alte prime cica. Te formeaza in catia vreo 3 saptamani dupa care treci pe proiect.
ina Duminica, 11 Noiembrie 2012
si daca ai experienta 1 an?ce salarii sunt?
coco Joi, 11 Iulie 2013

Am fost la Assystem la interviu cu ceva vreme in urma la contactul dumnealor fara a aplica in pealabil la un job binenteles scos prin OcProd si in urma acestui interviu pot spune urmatoarele bazate pe propria mea impresie sau pareri ale unora care au lucrat/lucreaza acolo:


-totul se prezinta intr-un mod extrem de general pt ca asta se face de catre recrutor care este posibil sa te placa ori ba dupa care vei ajunge la interviul propriu zis cu cineva pe tehnic care sa ma ierte dumnezeu sunt cam pe langa


-se lucreaza in genere pe auto pt renault ,firmele franceze au un agreement intre ele de a nu isi lua angajatii pt a nu creste salariile in felul asta


-salariile in Ass foarte mici pt cineva ca mine cuprins intre ziceau ei 3000-3500ron, avand la locul actual un salariu mai mare chiar imi pare rau ca m-am deranjat sa merg la interviu


-salariatii lor in general tineri si fara exp tehnica

lali Luni, 15 Iulie 2013
am si eu o intrebare in perioada de 2 ani nu se fac renegocieri de salariu ?
indiferent daca lucrez pentru client sau la sediu?
Co Miercuri, 31 Iulie 2013
Va rog, poate sa-mi spuna cineva un e-mail prin intermediul caruia pot contacta aceasta firma? Vreau sa trimit si eu un CV. Va multumesc
Marius Miercuri, 18 Septembrie 2013

Cateva informatii pentru cei care doresc sa se angajeze la Assystem. Salariile de entry-level (studenti sau proaspat absolventi) nu depasesc in medie 1200 lei. Cei cu o vechime minima de 5 ani nu depasesc in medie 2000 lei si vorbim despre domenii din inginerie. Mai nou, angajatii nu au voie cu telefoanelele personale in spatiul de lucru, existand casute la intrare unde angajatul este obligat sa lase telefonul personal. Semneaza la angajare pentru luarea in folosinta a unei astfel de casute, primind o cheita, iar daca este prins cu telefonul pe platoul de lucru esti pasibil de a fi dat afara. Francezii care lucreaza in firma nu au parte de acelasi tratament. Toti au laptopuri si telefoane mobile din partea firmei. De acelasi tratament preferential au parte si cei cativa romani care sunt pusi in functii. Nu exista acces la internet, iar acest lucru poate fi de inteles pana la un anumit punct. Oricum, orice contact cu cei de acasa ii este interzis angajatului cat timp se afla in spatiul de lucru si in timpul programului de lucru. Despre eventualele apeluri de urgenta afla doar in pauza, poate prea tarziu uneori pentru ei, multi dintre angajati avand copii mici si parinti batrani cu probleme. Toate aceste masuri au fost impuse de curand de administratorul companie. Alte detalii interesante: angajatii romani lucreaza intr-o hala, asa zisa open-space, unde se face curent de la geamurile nenumarate de pe laterale si exista zgomot permanent de la masinile de cusut de dedesubt, punctul de lucru al firmei fiind in cladirile APACA. Angajatii francezi au birouri personale unde nu se formeaza nici curent si nici zgomot. Acestea sunt informatiile, judecati singuri restul.

vasilica Vineri, 15 Noiembrie 2013
Stie cineva cat dureaza pana cand te cheama pentru al doilea interviu? Poate sa spuna cineva despre ce se vorbeste in al doilea interviu? Multumesc!
Ion Vineri, 15 Noiembrie 2013
Cam o saptamana sau doua dureaza. La al doilea interviu se dau si teste tehnice si se pun intrebari despre experienta si proiecte realizate in facultate.
vasilica Vineri, 15 Noiembrie 2013
Marti s-a implinit 2 saptamani de cand am fost la primul interviu, mai are rost sa mai astept sau sa caut in alta parte?
andrada Duminica, 17 Noiembrie 2013
pentru a putea aplica la ei trebuie si scrisoare de intentie sau pur si simplu trimiti un e mail pe mail ul acela de pe site?
vasilica Luni, 23 Decembrie 2013

nu trebuie sa trimiti mail, daca este postat CV ul pe hipo.ro, sau bestjobs te vor suna ei. :)

Pentru un student-proaspat absolvent sau student la master, este super ok ! Inveti lucruri noi, este o experienta buna !

Mihai Miercuri, 5 Februarie 2014

Salariul minim pentru un inginer debutant este de 2200 lei. Pe langa acest salariu mai sunt oferite si diverse beneficii (al 13-lea salariu, prime de sarbatori). Cred ca pentru un inginer cu o experienta vasta in domeniul de activitate al companiei, salariul poate ajunge bine la valoarea de 1000-1200 euro, functie, evident de modul de negociere/experienta/cunostinte, etc.
Ca si mediu de lucru, parerile sunt clar impartite. Eu am sustinut un interviu in cadrul companiei, prima impresie, una buna, evident, la prima vedere. Fetele de la HR sunt ok, interviul este unul clasic, cu intrebari din cele mai intalnite in cadrul unui proces de recrutare.
Am inteles, de pe forum, ca sunt impuse anumite restrictii (acces cu telefon mobil in spatiul de lucru, un lucru din punctul meu de vedere foarte absurd), si altele.
In cadrul interviului, evident ca iti zic tot felu de imagini, ca este un mediu placut, format din tineri, etc (asta este partea buna), dar relatia cu manageri ? Asta pentru a ne face o idee de ceea ce inseamna aceasta companie.
Va doresc o zi buna.

Oast Luni, 17 Februarie 2014

Cred ca despre conducerea Assystem cel mai concludent ar fi sa cititi:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16603947-tocatorul-uman-hartii.htm

Salarii foarte mici, reguli absurde si impuse fara explicatii (ex. interzicerea accesului cu telefon in spatiul de lucru, in conditiile in care datele la care ai acces nu necesita norme de securitate suplimentare). Comunicarea pe verticala este inexistenta, nu se pune problema de negocieri salariale (mai da seful cat vrea, la toata lumea, din cand in cand).
Majoritatea angajatilor e formata din proaspat absolventi de facultate, in concluzie sunt tratati ca si cand pot fi oricand inlocuiti daca ridica capul mai mult decat trebuie, dar ei nu pot pleca oricand deoarece semneaza contracte pe 2 ani.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?