Forum despre AstraZeneca


ADMIN - undelucram.ro Joi, 6 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma AstraZeneca, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de AstraZeneca.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

mirel Duminica, 30 Martie 2014
salariile sunt f bune in aceasta companie (doar e farma), dar mediul de lucru e destul de stresant. macar reprez.medicali sunt pe teren (care au targeturi tot mai mari), dar cei care lucreaza la birou sunt tot mai stresati pe zi ce trece. am inteles ca departamentul de finance va fi mutat in India...deci ce fel de companie ia o astfel de decizie?
B Luni, 9 Iunie 2014

Este o companie in care ai ce invata , sunt cele mai mari salarii din farma , cele mai tari masini si cele mai mari bonusuri .
Ssigur ca sunt si pe aici uscaturi dar a venit o noua conducere care se implica activ.
Multumim astrazeneca .

CEhia Luni, 9 Iunie 2014
O adresa e-mail HR, exemplu salarii.....mai multe detalii, va rog. Multumesc.
reppp Joi, 17 Iulie 2014
cele mai bune salarii ,cele mai tari masinii adica golf?:)) au toti repii asa ceva.
Cele mai bune salarii sunt in la roche asa ca nu mai abera si cele mai bune masini adica volvo.
Cehia Luni, 1 Decembrie 2014
@Repp, lumea e interesata mai mult decat masinile folosite; daca tot intri, da mai multe detalii.Pe www.astrazeneca.com Romania nu figureaza. Cautand pe google, apare adresele ...
Luca Marti, 9 Decembrie 2014
Eu sunt multumit de ce am invatat in AstraZeneca si cand au fost disponibilizari toti oamenii au plecat multumiti si fara procese sau scandaluri. Sigur ca se pot imbunatati multe ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?