Forum despre Atexis Romania


burduja Miercuri, 20 Martie 2013
as dori sa stiu mai multe despre cerintele de angajare,unde si cund pot sa depun cv-ul,sunt in ultimul am la Facultatea de Inginerie electrica,si as dori sa depun un cv,multumesc
fata_palida Miercuri, 29 Mai 2013

Esti angajat cu 800 ron iar o data pe an primesti o marire in medie de 70 ron.

julian_3D Joi, 22 August 2013

Eu cat am lucrat acolo m-am simtit respectat. Au platit salariile la timp si si-au respectat toate promisiunile.

fata_palida Joi, 22 August 2013

Daca e sa luam in calcul ca de la inceput nu promit nimic iar salariile s-au dat la timp iti dau dreptate. partea execrabila e ca salariul e foarte mic ...avand in vedere ca sunt impuse si niste targete iar, ca in orice firma, aceste targete odata atinse ar fi trebuit remunerate cu un bonus.
Daca tu numesti respect faptul ca se ofera ceai , cafea si zambete atunci eu prefer sa muncesc indiferent de volum dar sa fiu platit.
Cu respect!

floaredecolt Vineri, 23 August 2013
Pe mine tocmai m-au contactat ei pentru un interviu si m-ati cam derutat ca nus' ce sa fac.
john.doe Luni, 26 August 2013

Du-te la interviu, nu ai nimic de pierdut.Ca proaspat absolvent de facultate, fara experienta in domeniu, salar de inceput 1200 lei brut, aproape 900 lei in mana.
Pentru inceput mi se pare ok.

Cati Luni, 30 Septembrie 2013
Ma puteti ajuta cu un program de lucru pentru tehnician documentatie tehnica?Va multumesc
catalin Duminica, 2 Martie 2014
salutari...ce presupune al treilea interviu in cadrul firmei? am tercut de primele doua, dar nu imi pot imagina ce va fi la al treilea...
alina Duminica, 2 Martie 2014
Presupun ca interviu cu HR ca sa decida daca te angajeaza sau nu :) Dar din ce a fost a doilea interviu? A fost usor ? :)
fost Sambata, 8 Martie 2014
foarte buna firma...am lucrat 2 ani...respect limitat..t duci la secretariat in cateva zile primesti o adeverinta...t muta la 350 daca superi in alte departamente....in ultima zi trebuia sa primesc lichidare 7.85 ron...i-am primit in monezi si eu si un coleg...eu macar am primit de 50 de bani...el de 10 bani...
Daca vrei sa iei suturi in fund din afara sa te certi in engleza si sa lasi tot timpu de la tine chiar daca ai dreptate e bn sa t duci la atexis
Robert Duminica, 23 Martie 2014
Buna ziua,am fost la interviu am sustinut examenul de lb. engleza,apoi am fost chemat pt. interviul propriu-zis cu angajatorul,imi poate spune cineva daca mai exista vreo proba sau cat timp dureaza pana la primirea raspunsului,in cazul in care se comunica telefonic raspunsul.
Va multumesc anticipat!
Ex atx Luni, 24 Martie 2014
Ca ex angajat va pot spune ca nu au decat un singur plus si anume un mediu de lucru primitor.
Ca minusuri, sunt multe:
- salarii mici
- cresteri salariale mici, o data pe an in aprilie cu procete intre 0 si 10%. Risti sa tragi un an si sa iei 5% la salariul minim pe economie.
- activitate ce te plafoneaza. Practic, munca o poate face si un absolvent de scoala profesionala. Pentru un inginer este munca de rutina fara perspective.
- trebuie sa fii cu capul plecat si eventual sa pupi undeva, pe cineva pentru o crestre de salar.
Dupa 4 ani de Atexis, pot spune ca era mai bine cu fosta conducere desi nu imi imaginam sa spun vrodata asta.
Pentru cine se multumeste cu salariu de 800 de ron si munca multa si plictisitoare Atexis este locul potrivit. Cine vrea mai mult de la el atunci sa fuga cat poate si sa aleaga alta firma.
Au intelegeri cu alte firme, Sono, Conti, Cam. ca angajatii Atexis sa nu fie luati de catre acestia. Odata intrat la ei greu iti mai poti gasi un alt loc de munca intr-o firma cu profl ingineresc.
Am spus si nu recomand!
inca_aici Vineri, 11 Aprilie 2014

din pacate trebuie sa confirm cele spuse de antevorbitorul meu. Angajatul nu are dreptul sa spuna nimic. Tot ce hotaraste managementul e sfant iar banii sunt de tot rasul. Sper sa gasesc alt job in timp util. Cei ce sunt in intretinere si vor un salariu pentru a-si cumpara haine si a iesi in oras sunt optimi, dar daca trebuie sa te si intretii din banii astia nu faci fata.

aSexis Vineri, 18 Aprilie 2014

Lucrez la ei de cativa ani.

Minusuri:
-salarii mizerabile
-management defectuos in relatia cu angajatul. practic Atexis SRL nu are management in Romania. in afara de cateva aspecte minore activitatea este coordonata din Franta si Germania
-posibilitate de dezvoltate a carieri: ZERO
-posibilitate de avansare: ZERO

Plusuri:
-salariile se platesc la timp, eventual cu o zi sau doua inainte de data stabilita
-mediu de lucru primitor
-complexitatea muncii prestate: usoara/medie
-promisiunile facute sunt respectate
-program de lucru usor flexibil (oficial 8:00-16:30 sau 9:00-17:30; neoficial 7:30-16:00 sau 9:30-18:00; 30 de minute pauza obligatorie)


@Ex atx: daca te referi la Continental si Cambric iti pot spune cu siguranta ca nu au intelegeri cu Atexis. Sonovision, posibil avand in vedere ca sunt in competitie directa.

PS: cresterea salariala se da cam in 99% din cazuri pe baza indicatorilor de calitate si productivitate (0-20% crestere salariala pe an). pentru pupat nu stiu ce marire se da, iar daca te-ai pus rau cu managerul poti sa-ti iei gandul de la marire vreo cativa ani.

csvbdsm Luni, 1 Septembrie 2014
Pot sa imi spun parerea din perspectiva cuiva care are pe cineva apropiat care lucreaza in Atexis comparativ cu mediul de lucru din alte domenii/firme.

Cel mai bun sfat pe care il pot da daca esti pe punctul de a te angaja si ai studii superioare intr-un domeniu cat de cat sa nu o faci sau sa o faci temporar pana iti gasesti ceva ok de lucru altfel risti sa ramai blocat acolo pana iti dispare orice urma de ambitie de a te lupta pentru obtinerea unui loc de munca unde sa fii respectat ca angajat ,a unui salar decent si sansei de ati dezvolta o cariera (cum din pacate a ajuns persoana din Atexis pe care o cunosc).

Salariile sunt probabil cele mai mici din domeniu din cate stiu(sincer sunt surprins cum reusesc sa isi mentina angajatii sa nu plece), contorizat in permanenta , sanse de avansare mici, si chiar daca avansezi dupa ceva ani buni (cu toata mancatoria) pe un post de mic sefulet, nivelul salarial e sub ce ia un beginer in IT luat de pe bancile facultatii de exemplu.

Trist e ca nu putini din cei care lucreaza acolo ar fi capabili de ceva mai bun dar sunt prea comozi sau au ajuns prea comozi sa o faca.
ioana Marti, 16 Septembrie 2014
Buna ziua!Am fost chemata la interviu,dar dupa cele citite mai sus m-am descurajat total.In ce constau probele mai exact?multumesc
relu Joi, 4 Decembrie 2014

Eu imi caut de munca in alta parte intrucat aici, am un salar de mizerie 850 ron, abia imi permit chiria, supus unui stres ce nu isi are rostul, cresteri de salariu aproape de zero.
Au impresia ca daca ne ofera o petrecere de Craciun e ca si cum ne-ar multumi pentru un an intreg. nu va recomand.

riky Vineri, 12 Decembrie 2014
Eu lucrez aproape de doi ani acolo.Intr-adevar salariul la angajare e mic tare dar daca confirmi primesti mariri. Eu am primit doua.Aveti grija la relatia cu team leaderul, ca acolo-i problema.Daca te pui rau cu el ramai cu banii de la angajare.
linis Vineri, 12 Decembrie 2014

grija mea e sa-mi fac treaba si nu sa ma pun bine cu liderul insa ai punctat bine. Primesti maruntis in calitate de marire doar daca te pui bine cu liderul. Cunosc destule persoane care erau brici la productivitate si calitate insa nu au primit nimic fara nici o explicatie.

workaholic Marti, 13 Ianuarie 2015
Stiti cumva care este salariul la Atexis pentru Expert documentatie tehnica?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?