Forum despre Atlassib


Adrian1984 Miercuri, 27 Iunie 2012

Buna ziua,
Am lucrat ca agent turism la Atlassib. Salariul pe cartea de munca este minim pe economie. Ore de noapte nu se platesc. Orele suplimentare se platesc. Concediul se acorda cand nu esti in detasare in functie de personalul disponibil(deci putin mai greu) . Diurna cat esti plecat in afara tarii este de 450-500 de euro cazarea inclusa.
Se fac foarte multe penalizari din cauza exigentei sefilor.
In detasare nu ai zi libera si nu este socotita nici ca ore suplimentare . Conditiile de cazare nu sunt excelente uneori chiar stresant de mizere(dormit 2 3 4 in camera depinde cum nimeresti)
Partea buna este ca dupa ce pleci din Atlassib in functie de perioada de detasare poti sa ii dai in judecata deoarece diurna minima in UE este de 35 de euro pe zi . Eu si mai multi angajati am recuperat sume de la 5000- la 15000 euro . eu pt 2 ani de munca in jur de 7000 de euro dar dupa un proces ce a durat 2 ani.
Mentionez ca in detasare se pot rotunjii veniturile cu sume frumusele daca te duce capul.

In mare este un loc de munca pentru nefamilisti dispusi sa calatoreasca jumatate din an, si conditii de stress mari.(calatorie nu inseamna vacanta si vizitat chiar deloc)

informin Luni, 30 Iulie 2012

Am lucrat la atlassib aproape 4 ani. Conditiile sunt mizerabile. I-am dat in judecata in iunie 20012 si atept sa inceapa procesul dupa vacanta judecatoreasca

adi Luni, 1 Octombrie 2012

Ce ai mai rezolvat cu procesul? in ce stadiu e, ca ma intereseaza :D si pe mine?

milu Joi, 9 Ianuarie 2014

As vrea sa stiu mai multe detali pentru ca as vrea sa merg si eu sa ma angajez ca agent turism la Atlasib. e asa grav este acolo as vrea sa stiu ca parerea voastra conteaza pt mine desi am un prieten care lucra acolo de ceva timp si nu s-a plans de nimic. Astept sugestile voastre sa ma duc sau nu

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?