Forum despre Auchan Romania


un baiat Miercuri, 18 Septembrie 2013
salut , ma intereseaza cineva care lucreaza la auchan constanta .. am un interviu si vreau sa stiu cat mai multe .. salariu , angajati , sefi raion etc
Cosmo Marti, 22 Octombrie 2013
Cat are salariul un "Operator/dispecer camere de supraveghere" si care este atmosfera in acest departament ?
razvan Miercuri, 13 Noiembrie 2013
despre paza stiti ceva detalii?agent de paza sau sef echipa de securitate?
paza Vineri, 22 Noiembrie 2013
sef echipa de securitate, in jur de 2000 salariul
Americanu Luni, 25 Noiembrie 2013
Cum se fac angajari la Auchan? Adica completezi aplicatia sau trebuie sa vin eu cu CV. Vreau sa incep ca casier sau lucrator comercial, si pe urma sa devin supervisor ?
kim88 Marti, 26 Noiembrie 2013
de unde esti americanu? in sibiu vordeschide auchan in o sapt si puteai depune pe net pe diverse situri..pe mine m-au sunat dar mi-au prel la carrefour si am ramas la ei
Eusautu Vineri, 6 Decembrie 2013
Am fost si eu la interviu la Auchan titan. Ce am uitat eu sa intreb.. se lucreaza si duminica? Sambata este un program mai scurt sau la fel ?
Pentru ca in primul rand pentru un salariu mizer de 700ron + bonuri de masa nu imi convine sa nu pot sa stau relaxat macar duminica.
Lucrezi 9 ore pe zi ceea ce nu inteleg cum e posibil. Ai 8 ore program de lucru normal , dar au bagat o pauza prosteasca in care te obliga sa mai stai o ora , si daca lucrezi in pauza , tot nu poti pleca mai devreme.
Enrico Luni, 9 Decembrie 2013

@Eusatu
Auchan e deschis in fiecare zi si cu acelasi program de functionare. Mai mult decat atat, vineri, sambata si duminica e cel mai mare flux de clienti, deci implicit si nevoie mare de personal, deci DA, vei lucra duminica...cu program normal...si vei primi liber intr-o alta zi a saptamanii. Fii fericit cu program de 9 ore din care una de pauza..

Camy Luni, 23 Decembrie 2013
Am fost contactata de o firma de recrutari Pella pt un post de operator date in cadrul Auchan,Ofera un salariu foarte mic de 950 net si din cate am inteles nu sunt sanse de marire , ai un target de 460 facturi pe zi de introdus in program.Practic lucrezi pt Auchan dar contractul de munca il ai cu cei de la firma de recrutare. Stiti cumva daca ai posibilitatea sa promovezi......in cadrul firmei Auchan pe un alt post??Sunt sanse de crestere???
intr Luni, 30 Decembrie 2013

Care este salariul unui director de magazin? M-au chemat la interviu si vreau sa stiu daca are rost sa ma duc sau nu - poate va fi salariul un stimulent.

re intr Sambata, 4 Ianuarie 2014

In jur de 3000 net. Euro

marius Duminica, 12 Ianuarie 2014
salut...magazinele vad ca se deschid la ora 8..ca si lucrator comercial la ce ora trebuie sa te prezinti la magazin? va multumesc anticipat..
flaviu Miercuri, 15 Ianuarie 2014

@marius De la ora 6.

Andreea Joi, 30 Ianuarie 2014
Buna ziua. Imi poate spune cineva ce analize medicale sunt necesare la angajare? Multumesc
puiu Vineri, 7 Februarie 2014

as dori sav stiu ce salariu ia un macelar la auchan

silviu Sambata, 8 Februarie 2014

@puiu
Probabil salariul de lucrator comercial, deci undeva intre 650-700 RON.

sorin t Miercuri, 19 Februarie 2014
cei de la departamentul securitate ce salarii au ? agentii de securitate,agentii dispeceri , sefii de echipa?
zaza Vineri, 21 Februarie 2014
@ sorin t

Din cate stiu eu paza este platita de firma de paza din care fac parte, probabil aceea firma are contract cu auchan. Cauta numele firmei de paza care este in auchan si acolo o sa gasesti pareri si salarii. Cel putin asa e in altele, gen profi. daca stie cineva ca ei sunt platiti direct de auchan,sa-si de-a cu parerea :)
grig Vineri, 21 Februarie 2014

@zaza
Esti prost informata. Auchan are propriul serviciu de securitate, nu colaboreaza cu nicio firma. Putin probabil ca odata cu alipirea Realului sa fi adoptat sistemul lor.
@sorin t
Salariul net ca si simplu agent de securitate e in jur de 700 RON+bonuri.

a Miercuri, 2 Aprilie 2014
ce salarii au persoanele care fac credite la auchan? stie cineva?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?