Forum despre Audionova


MIhaela Negrila Audionova Joi, 28 August 2014

Lucrez de 6 ani in Audionova si recomand cu caldura tuturor care sunt in cautarea unui loc de munca!

Ionut Joi, 20 Noiembrie 2014

Servus. As vrea si eu sa ma angajez la AN in Cluj-Napoca. Imi poate spune cineva cum este conducerea din Cluj/atmosfera de lucru, etc? Este similara cu cea din Bucuresti? Oare se merita sa incerc? Va multumesc anticipat!

Dizzy Marti, 25 Noiembrie 2014

Ionut, conducerea este una singura, in speta cea de la Bucuresti. Eu nu iti pot spune daca merita sa incerci, acest lucru ramanand la alegerea ta.....Atmosfera de lucru este aceeasi ca la orice cabinet AN.

MihaelaAlisa Joi, 18 Iunie 2015

Buna,
Eu am fost la interviu in Bucuresti iar dupa ce am asteptat o ora si jumatate dupa tipa cu care tineam interviul m-a bagat intr-un birou am stat 5 min de vorba (intrebari care nu-si aveau rostul, gen esti casatorita, ai planuri de casatorie, unde stai, cat de des te duci pe acasa la ai tai, unde lucreaza sotul/prietanul etc.), i-a sunat telefonul, m-a scos afara din birou si am mai asteptat-o inca vreo 40 de min ca de femeia avea treaba!
In fine am facut 2 zile de proba la receptie, toate bune si frumoase, mi-a placut,chiar m-am descurcat mai bine decat tipa care lucra de cateva sapt. Am dat si un test poligraf online cu intrebari din nou absurde gen 'Cunosti vreun politist', am zis ok, daca asa e politica il dau.
Dupa astea 2 zile imi zice ca nu ea hotaraste daca sunt angajata ci sefa care nici macar nu si-a miscat dosul ca sa ma cunoasca. Dupa 3 saptamani in care nu am primit nici un raspuns i-am dat duduii un mail sa stiu ori da ori ba, bineinteles nici un raspuns. Mai trec 4 zile si iar ii dau mail din nou. Dupa vreo 4 ore ma suna fata de la receptie ca nu am fost acceptata, fara nici o explicatie, deci nici macar nu a avut bunul simt sa ma sune fata asta cu care am dat interviul, probabil le-a deranjat cele 2 mail-uri.

Brandusa Marti, 23 Iunie 2015
Buna ziua,

cheltuielile cu deplasarea pentru interviu cine le suporta?Care e durata (in zile)?
Un nivel salarial pentru un angajat debutant in aceasta firma?
Astept cu interes raspunsul vostru.

Cu multumiri,
Brandusa
Markus Luni, 10 August 2015
Salut,Am fost la interviu la ei pentru helpdesk. Totul parea frumos. Au vorbit frumos cu mine si mi-au prezentat ce fac ei. A fost o discutie despre mine, ce stiu, ce pot sa fac ...
carina2009 Vineri, 11 Decembrie 2015
As vrea sa va povestesc despre experienta mea la interviul avut cu dna/dra recrutor de la Audionova .Dezastru! Postul Asistent Vanzari cica dar cand ajungi acolo constati ca numai ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?