Forum despre Austral Trade


Mda Miercuri, 17 Octombrie 2012

Recomand sa se duca cei care stiu pe ce se bazeaza, care stiu sa isi impuna punctul de vedere si care sa stie cat de cat cu ce se mananca un contract, o incetare, calcule de salarii...concedii (era sa uit) etc.

Candidat Sambata, 26 Ianuarie 2013

Chiar am aplicat online la ei si mi-au vizualizat cv. Poate or sa ma sune.

rTM Marti, 12 Martie 2013

Eu am lucrat la Austral si nu am plecat cu un gust amar. Dimpotriva, tot ce am invatat in 4 ani de Austral mi-a fost benefic. E adevarat ca din pozitia de vanzator nu ai sanse de promovare mai mari decat Coordonator vanzari pe vreo filiala dar ce pot spune e ca se investeste in oamenii, atentie, cu potential.


Ca sa lucrezi in vanzari si sa ai succes (baza solida de clienti respectiv un salar de minim 2500) trebuie sa "prinzi radacini" si asta inseamna cel putin 1 an de munca pe bune. 1 an de prospectare, 1 an de a invata toate tabieturile clientilor, ce le place, ce nu le place cand sa vinzi si ce sa vinzi.


La Austral se pot castiga 4000 de lei din pozitia de vanzator daca ai vointa si esti muncitor.

patita Luni, 25 Noiembrie 2013

Si au am lucrat la AUSTRAL, la sediul central, din Bucuresti. Colegii sunt OK, lasa de dorit.

moni Miercuri, 11 Decembrie 2013
vreau pareri dedspre Austral Constanta
jojo Vineri, 21 Februarie 2014

In tara (la celelalte unitati) este ok, asa se aude in Bucuresti, sefii sunt ok - la Timisoarasi Brasov - echipele sunt unite si oamenii sunt ok. In bucuresti e alta povestea, se stie si nu intereseaza pe nimeni...ore suplimentare si week-end uri lucrate doar la depozit. In principiu, e ok ca sa iti faci experienta si sa vezi daca te tine, in general.

canditat Joi, 27 Februarie 2014
despre ANALIST VANZARI pt Bucuresti poate oferi cineva detalii?
canditat1 Vineri, 28 Februarie 2014

Doar ei iti pot oferi detalii despre job, la interviu pui intrebari. Aici poti afla despre mediul de lucru, salarii si firma in general. Ca si info: iti dau bonuri de masa pe care le vor opri din salariu cu impozitul.

posibil_angajat Miercuri, 9 Aprilie 2014

despre echipa din Iasi ce putei spune?

FAS Joi, 10 Aprilie 2014
La Iasi treaba e buna :>
candidat constanta Miercuri, 30 Aprilie 2014
cum e la Austral Constanta?ce e bine si ce e rau?
Mournet Miercuri, 21 Mai 2014
Salut. Despre postul de achizitor la Bucuresti imi puteti spune cum decurge procesul de recrutare, care este salariul, care este programul de lucru? Multumesc.
Sorina Marti, 27 Mai 2014
Despre Austral Trade Bucuresti ce puteti spune?
Cum sunt colegii, salariul, programul de lucru?
o tipa Miercuri, 28 Mai 2014
M-ar interesa niste informatii de la cineva care lucreaza/a lucrat pe marketing la ei, in Bucuresti. Se face contract de munca? Cum e managerul direct catre care se raporteaza/cu care se lucreaza? Am citit pareri foarte nasoale despre conducere si atmosfera de lucru...
tot o tipa Joi, 29 Mai 2014

mai sa stiti ca eu am fost recent la un interviu la ei in Bucuresti si desi nu am fost selectata mai departe mi a placut foarte mult discutia cu ei, adica mi au lasat o impresie profi, iar conditiile (salariu, responsabilitati) acum nu stiu ce sa zic...depinde de experienta fiecaruia si de pretentiile pe care le ridica. cred ca este mai bine sa mergi sa te convingi singur.

Eugen Emiliano Luni, 30 Iunie 2014
Cum e la Timisoara ? salarii, colegii, sefii....
someone Sambata, 20 Decembrie 2014
Buna, stie cineva cat este partea fixa pentru ' consultant vanzari', cu experienta intre 2 si 3 ani in vanzari, in Bucuresti....??
Mari Duminica, 21 Decembrie 2014
Legat de Bucuresti cum decurg interviurile pe parte tehnica si de HR?
hainutelesmarandei Marti, 3 Noiembrie 2015
buna, despre postul de achizitor ce-mi puteti spune, cam cat e salariul ?
AdrianIs Duminica, 14 Februarie 2016
Buna, am facut parte din echipa Vanzari Bucuresti la Austral, pe postul de Consultant Relatii Clienti. Am lucrat aici 2 luni de zile si pot spune ca au fost cele mai grele luni lucrate undeva. Nu recomand nimanui! Tot ce mi s-a spus la interviu a fost o mare minciuna! Transportul ti-l platesti in fiecare zi: 6 lei ( 3lei dus, 3 lei intors), cu un autobuz infect. Ei nu asigura transport si nici macar nu deconteaza. Salariile sunt foarte mici si te exploateaza la maxim. Nici pauza de masa care teoretic este o ora, ea fiind adaugata in program nu exista. Nu exista training, asa cum mint ei la interviuri. Din a 2 zi am fost pusa la munca si nici macar nu ai pe cine sa intrebi. In 2 luni, am plecat 7 oameni din departamentul acela, semn ca ceea ce este acolo este greu de inchipuit. Nu credeti minciunile domnisoarei de la HR, care este disperata sa aduca noi cobai. Salariul este infim si poti fi dat oricand afara, cu scuza: " Ai suparat un client! ".
Sper sa va ajute relatarea mea si sa nu pierdeti nici macar timpul pentru un interviu.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?