Forum despre Austroglass - AWS Autoglass SRL


R001 Marti, 19 Ianuarie 2016
Am lucrat la aceasta firma si nu mi-am primit bani. Le-am spus ca ii dau si in judecata, dar nu prea i-a miscat acest fapt, Nu i-am mai dat in judecata deoarece a trebuit sa plec din tara. Nici macar nu este vorba de o suma mare de bani. Daca vor sa demonstreze ca sunt o firma serioasa pot sa ma contacteze.
Robert.
Petrus Marti, 26 Ianuarie 2016
Nu esti singurul in aceasta situatie. Au mai fost si vor mai fi si altii care vor pleca in aceleasi conditii de la AWS Autoglass, Nord Autoglass, Marctec, Winglass, Austroglass, Top autoglass sau cum se va mai numii aceasta firma.
ionelap Marti, 5 Aprilie 2016
Am fost la un interviu la ei. Am 2 ofere de munca si nu stiu pe care sa o aleg. M-ar ajuta mult daca as afla mai multe despre ei. Jobul oferit e de office assistent
TheK Marti, 5 Aprilie 2016
ionelap: sa inteleg ca ai o oferta si de la alta firma? Acelasi job?
ionelap Marti, 5 Aprilie 2016
da
Sergheyi Miercuri, 6 Aprilie 2016
Eu recomand Austroglass, acum sper sa iti fie bine, fiecare cu experientele lui.
R001 Duminica, 17 Aprilie 2016
Am observat ca s-a mai scris pe aici, de aceea revin cu un update. Nici pana acum nu m-au contactat sa imi dea bani. Banuiesc ca asta spune totul !
Alexa26 Joi, 1 Septembrie 2016
Am fost astazi la un interviu. Oamenii sunt de o mare nesimtire, in primul minut am vrut sa ma ridic de pe scaun, se lucreaza intr-un mediu mizer, sunt foarte ironici si li se ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?