Forum despre Auto Cobalcescu


ADMIN - undelucram.ro Joi, 27 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Auto Cobalcescu, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Auto Cobalcescu.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

me Vineri, 14 Martie 2014
a fost cineva la ei la interviu? eu am fost la un interviu la ei printro firma de recrutare, care iti cerea un salariu net daca autocobalceascu te angaja, ca vezi doamne ei teau intermediat. idea e ca tu ca viitor angajat platesti procesu de recrutare firmei de hr, in loc sa il plateasca cobalecescu. e legal? are cineva idee? interviul la firma de recruater a constat in completarea unei fise cu varsta adresa experienta iar la cobalcescu intro discutie cu o doamna invarsta de la resurse umane cam vicleana din ce am vazut....a mai fost cinva?
nicolae Marti, 13 Mai 2014

Pe scurt am fost la Cobalcescula interviu in sediul superb de pe cheiul dimbovitei. Interviul a fost cu o doamna. La primul interviu mai mult se ocupa de problemele de organizare interna decit de interviu , fragmentindu-l regulat. M-a pus sa scriu nu stiu cite formulare de ma durea mina , sa transcriu apropae tot cv -ul . M-a chemat din nou sa mai sustin alt test si in final nu am primit nici un raspuns. Totala dezorganizare si nesimntire. Nu va recomand sa pierdeti timpul pe acolo ! Nu am avut timp dar ar trebu reclamait la ITM

teapa Joi, 12 Martie 2015
Pozitiv: Colegii sunt ok, primitori, programul de lucru se respecta.
Negativ: La interviu te mint frumos, apoi dupa ce te vad angajat isi bat joc.
Se plateste salariul+bonus(veti primi 20% din bonusul negociat)
Salariul se da cu doua luni intarziere in cel mai bun caz.
Bonurile de masa nu au data fixa.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?