Forum despre Autoliv Romania


..... Marti, 8 Iulie 2014
Salut!Imi poate spune cineva la Brasov cum este?Am fost sunat astazi pentru un interviu si nu prea stiu ce sa fac vazand tot ce se scrie pe aici.Cam cat este salariul net de inceput??
angajat autoliv Marti, 15 Iulie 2014
e minunat.intrii normal in cateva luni faci parte din marea familie autoliv
jojo Miercuri, 20 August 2014
care mai este atmosfera prin sf.ghe? am fost sunat(a) pentru interviu
angajat autoliv Luni, 25 August 2014
nu pot spune nimic despre aceasta firma, sunt nou, dar din punctul de vedere pare o firma serioasa, am auzit pe multi cum se plangeau de stresul din firma (de la locul de munca) multe cunostinte au renuntat, au plecat de mult acum ye randul meu ca sa vad si sa simt cu adevarat altitudinea din autoliv... promit ca sa va tin la curent cu tot ce se petrece pe acolo, nu de altceva, nu se merita ca sa va plimbati atata pe drumuri dupa acte etc... numai bine
Anonim Marti, 4 Noiembrie 2014

Cum este in Brasov ?

Alex Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Am fost eu azi la interviu ,am dat o proba psihologica si practica ma pus sa pun un volan si sa il cos din pacate nu am stiut sa cos ,nu am experienta
Anonim Joi, 6 Noiembrie 2014
Unde se poate depune un CV pentru Brasov ?
Anonim Luni, 10 Noiembrie 2014
Iulia cum a fost la interviu ?
Unde ti-ai depus CV-ul ?
Anonim Luni, 10 Noiembrie 2014
Alex pe tine te-au acceptat ?
Maria Marti, 11 Noiembrie 2014

Am lucrat in Autoliv, de unde am plecat acum 9 ani.Am plecat din Brasov.

Si atunci munceam 12 ore, dar era respect pentru noi. Primeam prime, cand stateam peste program chemau taxiuri ca sa ne duca acasa.Salariile erau bune.Primeam tichete, echipamente noi.
Autoliv era o mare familie. Totul pornea de la domnul Fierbinteanu.
Si pe atunci erau problem in productie, dar aveai support din partea calitatii, inginerilor, oamenilor de la personal. Se faceau sedinte si se gasea cauza erorilor.Toti vorbeau frumos si te ajutau cand erau problem in linie.
Am plecat cu amintiri foarte bune despre oamenii care lucrau la birouri si colegele mele.

Andrei Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Eu am lucrat 2 ani la Autoliv, in laboratorul ERO. A fost foarte ok cate lucruri am vazut si cat de multe se faceau in scopul ingineresc, nici la banuti nu era de ici colo pentru ca eu mergeam numai 2 zile pe saptamana, inca eram student la inginerie si sarea de 1000 de RON pe luna, ca sa nu vorbesc de prime si alte beneficii. Evident ca dupa terminarea facultatii mi-au facut o oferta destul de generoasa (sarea de 2500 RON) insa am venit in Bucuresti pentru master..... oricum daca esti serios si pus pe treaba, poti sa faci multe si sa cresti foarte repede in campanie. Daca te vad ca ai capacitate iti ofera foarte multe, plecari in strainatate, formari etc.
eu Vineri, 21 Noiembrie 2014
cum este atmosfera si mediul de lucru la Autoliv Lugoj?
Angajat nou la autoliv Vineri, 28 Noiembrie 2014
Azi am mers la semnat contractul . Pana acuma totul ok , o sa revin cu o opinie dupa maxim o luna .

Lucrez la ARO ( operator linie )
Cipri Luni, 15 Decembrie 2014
Buna ziua! Eu sa va zic sincer am auzit numai vorbe frumoase despre Autoliv, chiar am 2 colegi care au optat in a se angaja aici si sunt pe deplin multumiti...ca peste tot nimeni de acolo nu isi doreste doar sa iti vezi de treaba...sincer va spun chiar azi mi-am depus un CV la firma si astept un raspuns...sper pozitiv..inainte ma gandeam ca va fi greu cu cele 3 schimburi....dar...am mai crescut si cum spuneam...astept un raspuns...stima!
Andrei Luni, 15 Decembrie 2014
Buna,

Am citit, si am tot citit si nu am reusit sa gasesc un raspuns la intrebarea mea...care e salariul in Autoliv?
Bun, lucrez intr-o multinationala din Brasov, pe partea de planificae productie. Ma tenteaza ideea de a depune un CV in Autoliv. Imi poate spune cineva la ce salariu ar trebui sa ma astept? Sunt absolvent de facultate, experienta de 5 ani, engleza vorbit+ un pic de germana.

Mersi mult,
buuu Duminica, 28 Decembrie 2014
In autoliv sfantu gheorghe ca operator salariul la inceput e de 1000 de lei...team leader era acum 1 an 1500 acum nu stiu sigur....si undeva mai sus mai greu :)) de intrat...la brasov salariile sunt mai mari din cate ziceau colegii de acolo...da e logic...Ce e Brasov si ce e Sfantu Gheorghe din punct de vedere economic
adyna Miercuri, 7 Ianuarie 2015
poate sa-mi spuna cineva in ce consta interviul pt un post de inginer, eventual in calitate, in Brasov? Fara cunostiinte temeinice de limba straina ai sanse sa fii angajat?
Angajat autoliv Joi, 8 Ianuarie 2015
buna in momentul de fata lucrez la autoliv lugoj si si vreau sami fac transfer la brasvo are careva vro ideie com sa procedeaza ..
Rares Vineri, 9 Ianuarie 2015
Salutare! Azi am fost la un interviu in Brasov, una peste alta..cred ca o sa fiu sunat luni-marti ptr semnarea contractului, dar dupa ce am citit pe aici, m ati cam speriat :)) si am sustinut interviu ptr sectia de operator linie, imi puteti da cateva detalii cu privire la acest post? Si am fost sunat si de catre cei din sfantu ptr un interviu de inginer calitate?Stie cineva in ce consta acest interviu ? Va multumesc frumos! orice raspuns imi va fi de folos...
RhadooR Duminica, 18 Ianuarie 2015
Bună ziua. Am fost sunat pentru postul de inginer mentenanță. As vrea sa știu dacă se poate ce întreabă la interviu și ce conține testul pe care or sa mi-o dea. Va mulțumesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?