Forum despre Autonet Import SRL


Laur Marti, 16 Aprilie 2013
ce stiti despre Autonet?
worker Luni, 16 Septembrie 2013

Ce parere iti poti face in general despre o firma care luna de luna , zi de zi are anunt de angajare pe mai toate siturile de gen.
Volum f mare de munca raportat la venit

gogu Miercuri, 6 Noiembrie 2013

Worker, asa este in toata piata de auto.

Andrei Marti, 25 Februarie 2014
Eu am fost chemat la un interviu la care am stat o ora am efectuat mai multe tipuri de teste, si am purtat o discutie de jumatate de ora cu doamna de la resurse umane in urma acestui interviu mi-a zis ca sunt la inceput cu interviurile dar ca o sa ma contacteze cel mai probabil cu un raspuns pozitiv in termen de 2 saptamani, mentionand ca si daca raspunsul ar fi negativ imi va fi dat tot in termen de 2 saptamani, dupa 3 saptamani neprimind nici un raspuns am revenit eu cu un email in care am intrebat care este stadiul aplicatiei mele la care am primit un raspuns print cum ca ar fi intervenit niste probleme si ca urmeaza sa imi dea un raspuns pana la finele saptamanii respective, de atunci a trecut o luna .... Trageti voi singuri concluzia
Angajat Autonet Vineri, 7 Martie 2014

Din fericire colectivul de pe S-E este unul foarte bun si nu am nimic de comentat ...dar nu as putea spune acelasi lucru despre management; nu face altceva decat sa vina prin filiale si sa stea pe laptop fara a rezolva vreo problema si fara a sta de vorba cu oamenii de acolo...

bobo Joi, 10 Aprilie 2014

Salarii foarte mici, bonusuri mai deloc, se trage cat mai mult pe angajati.

Angajat_depozit_central_Satumare Marti, 22 Aprilie 2014

La depozitul din Satu Mare sunt salarii mai mici decat la Bucuresti si mici fata de volumul de munca. Programul de lucru, vorbesc la depozitul din Satu Mare e de 3 schimburi. Salariul e de 1231 RON brut + tichete, cate zile lucrate ai atatea tichete ai. Salariu il primesti fara intarziere la fel si tichetele.

I, Robot Joi, 24 Aprilie 2014

Mentionez de la bun inceput ca vorbesc in cunostiinta de cauza, cunoscand foarte bine toate dedesubturile, structura si componenta managementului.
Sa incepem cu inceputul:
- salarii foarte, foarte mici, program de lucru extins in 3 schimburi, se lucreaza si sambata; o gramada de manageri, managerasi, product manageri, directori si colaboratori care au salarii astronomice raportate la orasul Satu Mare - valori intre 5000 - 12000 lei, majoritatea din tara, angajati in depozit sau filiale au salarii brut intre min pe economie si max 1500 lei, pt cei mai norocosi;
- in fiecare an, in februarie, se aplica o revizuire salariala prevazuta in contractul colectiv de munca - interesant este faptul ca intotdeauna, fara exceptie, managerii si directorii isi trag sume considerabile pt a-si mari salariile iar majoritatea angajatilor din SM si din tara primesc un procent mic (desi muncesc de le ies ochii, dar nu sunt in gratiile sefilor). Acelasi model se aplica si in cazul primelor de Paste sau Craciun;
- exista o fluctuatie mare de personal, nu exista deloc o fidelizare a angajatilor;
- manageri care merg in teritoriu si stau pe laptop, total dezinteresati; toata stima pentru coordonatori de vanzari care trag tare si tin cifra de afaceri);

- cand se face curatenie la nivelul conducerii, se face doar o SPOIALA si atat, de ochii lumii, pe unii ii muta pe alte posturi, pe altii ii mentin la nesfarsit;
- firma a avut si are o gramada de litigii de munca cu fostii si actualii angajati - multe au fost castigate de angajati, unii au primit ce au meritat pe drept, insa unii au pierdut tocmai ca s-au lasat intimidati de politica pumnului in gura aplicata de management - verificati doar lista dosarelor in lucru sau judecate pe site-urile tribunalelor din tare in care partea parata este Autonet Import - este edificator si concludent;
- o gramada de bani alocati pt. pachete de beneficii aferente functiilor de conducere (IPad-uri, IPhon-uri, tablete, tel mobile de fite, laptopuri clasa business - elite, masini de servici scumpe si dotate, doar pt. ca unii managerasi / manageri si directori sa-si miste fizicul de acasa la firma si inapoi) in timp ce majoritatea trag pe branci si nu aud decat ca e criza, ca nu sunt bani, sa fie multumiti cu ce au si ca au un loc de munca, bla-bla-uri ale unei firme cu pretentii de corporatie.
Este important ca oricine doreste sa ia o decizie cu privire la Autonet Import Satu Mare sa poata fi capabil sa afle liber informatii cat mai reale despre firma, angajati, atmosfera etc.

Nu ramane decat ca aceia care afla de acest site sa dea vestea mai departe, sa lase posibilitatea si altora de alege in cunostiinta de cauza, sa comenteze si sa ofere informatii reale, pertinente, chiar si din interior!

Success in continuare !

Satmarean Miercuri, 14 Mai 2014
Buna,
eu am trecut pe la mai multe firme de pe raza jud SM, am inceput pe la DRM (a fost OK dar nu a fost ce cautam) apoi cariera mea a continuat pe la Zollner (am crezut ca va fii mai bine decat la DRM dar.....) si am lucrat pe o perioada relativ scurta si pe la Conti din Carei (bani buni dar ..... nu vreau sa intru in amanunte, am fost dezamagit ).
Momentan lucrezi de o perioada la Autonet SM si pot sa va zic din punctul me de vedere cred ca aici in aceasta echipa ma regasesc cel mai bine, ce cautam eu, mam integrat foarte repede cu ajutorul colegilor, echipa buna si imi place ce fac !
alicu Vineri, 18 Septembrie 2015
O sa va relatez pe scurt experienta mea cu aceasta firma.Am fost chemata la un interviu pentru un post de facturare de catre o fata de la resurse umane acum o luna si jumatate.am discutat destul de lejer cu aceasta fata si inca cineva mai de 'sus' manager ceva cred.la final mi s-a spus ca voi primi un raspuns in 3 saptamani,daca e afirmativ prin telefon,daca e negativ pe mail.De salariu nu au vrut ss imi spuna nimic,decat m-au intrebat cat as accepta si cat as vrea ca sa ma declar multumita pe deplin si ca mi se va face oferta de salariu doar daca sunt acceptata.deci sa astept 3 sapt fara sa stiu mai nimic.in fine. M-au sunat dupa 6 saptamani ca isi ceara scuze de intarziere si sa imi spuna ca am fost acceptata si ca ar dori sa colaboram.le-am zis ca eu m-am angajat fix de 6 saptamani la o firma care m-a angajat a doua zi dupa interviu.La care am fost intrebata daca sunt multumita de alegerea facuta si am zis ca da normal si la revedere. Ce mi s-a mai spus la interviu este ca vreo 6 luni se face initierea undeva in otopeni cu transport asigurat din piata romana apoi se lucreaza la bioul de la depozit pe sos giurgiu undeva in 6 schimburi parca.cate 9 ore pe zi,o data la 5 sapt am o sapt de noapte,apoi una de la 6 dimineata,urmatoarea de la 10 dim,apoi de la pranz,cu duminici libere si nu mai stiu daca toate sambetele.doamnele de la birouri pareau cam stresate,era o atmosfera cam trista.sper sa va fie de folos informatiile recente.
CrissCristi Duminica, 26 Februarie 2017
Salutare,

Am fost la interviu pentru postul de reprezentant vanzari piese camioane Bucuresti.

Programul este de luni pana vineri. Au program si sambata pana la ora 13, dar cica nu este pentru reprezentantul de vanzari.

Mi-au spus ca volumul de munca este mare, poti munci si 10 ore pe zi dar ca multe chestiuni le poti rezolva la telefon.

Faci uneori si incasari pe baza de chitantier.

Se ofera masina de serviciu telefon si laptop.

Oferta salariala este 2200 plus bonuri de masa si iti opreste 5% din salariu in fiecare luna pana in cuantumul a 3 salarii ca si garantie.

Mult succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?