Forum despre Avangate


Marius Vineri, 25 Ianuarie 2013
ah, ma asteptam sa aflu ceva despre Avangate. Mediul de lucru, salariii, ceva :)
kingsxy Joi, 14 Februarie 2013
Sa stii ca este o firma foarte ok.

Acum depinde ce te intereseaza. Mediul de lucru este placut, colegii sunt ok in mare parte. Salariul.. aici depinde pe ce post vii si cum ti-l negociezi.

Succes.
Diana Miercuri, 24 Aprilie 2013
Buna,

Cam care ar fi salariul net pentru un post de Customer Service Representative, Engleza si Italiana? Si despre mediu as vrea sa aflu mai multe detaltii (pauze, acces la internet, felxibilitatea programului, stress...chestii de genul) , Nu am mai auzit de firma aceasta pana acum. Merci anticipat celor care vor raspunde :)
Maus Joi, 2 Mai 2013
Ceva detalii pentru Customer Service Representative pe engleza?
Cum zice si Diana, detalii despre interviu, salariu, atmosfera, etc.
Multumesc!
Marieta Luni, 26 August 2013
buna,
are cineva informatii in legatura cu functia -Junior Financial Operations Specialist? as vrea sa stiu cum decurge procesul de recrutare si care ar fi nivelul salarial pentru un astfel de post!
multumesc.
interesat Luni, 23 Septembrie 2013
nu poate nimeni sa ne spuna in ceea ce consta interviul pentru junior Financial Operations?daca se poate si un nivel de salarizare ar fi perfect...
@interesat Marti, 24 Septembrie 2013
salariul pt un astfel de post este mult prea mic....
geo Luni, 21 Octombrie 2013
cat de mic??
lolix Marti, 4 Februarie 2014
intre 1500 si 1800 net. plus 19 lei/zi hrana la cantina de la parter.
Ioana Sambata, 5 Aprilie 2014
Poate sa-mi spuna cineva ce salarii sunt la Avangate pentru un Senior Tester (QA Engineer)?
Andra Joi, 17 Aprilie 2014
Buna tuturor, stie cineva cam cu cat se plateste un Internship pe Marketing? E vorba de program part time (probabil 6 ore, ca nu cred ca iau pe 4 ore doar), 6 luni, am luat testele, deja am fost chemata la interviu. Sigur ca ma intereseaza ceea ce invat, dar fiind pe 6 luni si avand si alte oferte spre care sa ma indrept, as vrea sa stiu un nivel salarial. Multumesc anticipat.
Alex Luni, 12 Mai 2014
Cam ce salarii sunt oferite pt. programatori PHP?
andrei Joi, 15 Mai 2014
Ce salariu este pentru un internship pe Marketing? Am interviu in cateva zile si as vrea sa stiu cam cat se ofera. Multumesc.
Ziz Joi, 15 Mai 2014
andrei, 800/4h + 19 lei zilnic ptr masa de pranz
succes!
andrei Vineri, 16 Mai 2014
@Ziz Mersi mult!

Puteti sa-mi spuneti si cam care e atmosfera, cum este conducerea, se poate invata ceva, sunt seriosi?
Diana Sambata, 5 Iulie 2014
Buna. Imi puteti spune, va rog, ce fel teste se dau? Tip GMAT? As vrea sa aplic la un internship si vreau sa fiu pregatita. :) Multumesc.
c Joi, 17 Iulie 2014
Frate, sa vedem pareri despre companie, mediu de lucru, colegi, relatii manageriale... numai de bani intrebati... disperatilor!!!
keynes Duminica, 21 Septembrie 2014
cineva spune mai sus ca salariul pentru pozitia de junior financial op. specialist e prea mic. 1800 net, mi se pare destul de ok, avand in vedere ca nu au pretentii prea mari in ceea ce priveste experienta profesionala anterioara.
trecand peste partea financiara, Avangate este o firma care investeste foarte mult in angajati, si modul in care ii trateaza este... sa zicem doar ca nu sunt multe alte firme in Romania care isi trateaza angajatii la fel de bine. Mediul de lucru e super, sunt oameni de toate varstele, predominant tineri, dar cu totii au o mentalitate sanatoasa, nu exista concurenta nesportiva, limbi in dos pentru promovare s.a.m.d.
Compania e in dezvoltare, a crescut cu 40% in fiecare an in ultimii 4 ani, e detinuta de un equity fund din America -Francisco Partners- si sediul companiei e in Sillicon Valley. Cei din top management -CEO-CFO-CMO- vin o data pe luna la biroul din Bucuresti, si sunt meetinguri la care participa toti angajatii pentru a se discuta situatia companiei.
Cand m-am angajat fiecare nou membru al companiei a avut o discutie cu CEO-ul. A fost super, te simti important si simti cum apreciaza faptul ca esti acolo.
Ay Sambata, 27 Septembrie 2014
Se mai fac angajari la Avangate? Nu am vazut nici un job postat pe ejobs.
bijou Miercuri, 15 Octombrie 2014
@keynes - esti sigur ca nu exista limbi in dos pt promovare? din pacate, in unele departamente exista.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?