Forum despre Avenir Telecom Romania - Internity


dexter Vineri, 29 Martie 2013

Salut am lucrat 5 ani 5 luni si 9 zile in firma , amplecat la 01 nov. 2012, eu am cerut marire salariala care sa ma poata motiva sa lucrez in continuare dar bineinteles am fost refuzat clar. Pot spune ca erau prompti cand trebuiau sa vireze salariile, sa ti se dea vreo adeverinta de catre dep. HR. Dar cand vine vorba de partea salariala, salarii mici raportate la conditiile de viata, fara asigurari medicale, tichete de masa,decat bonusuri in conditiile atingerii targetelor si alea destul de mici. A fost acum 4-5 ani si o perioada foarte buna in care castigam mai mult decat aveam salariul in 2009-2012

hip hip Luni, 15 Aprilie 2013
Cum este atmosfera in departamentul HR?Cum se fac angajarile in acest departament?
fost candidat Duminica, 2 Iunie 2013

Am fost acum ceva timp la un interviu pt. o pozitie in dep. financiar contabil. Dupa ce ca sediul firmei este tocmai in Baneasa , nici macar nu au fost in stare sa imi trimita un feedback asa cum au spus.

Geo Vineri, 6 Septembrie 2013
Salariu mic, fara sanse de promovare. Nu poti vedea suma pe care trebuie sa o incasezi clientului la factura. Din acest motiv exista de multe ori discutii cu clientii. Nu exista comunicare.
Diana Miercuri, 13 Noiembrie 2013
bine ,dar n-am inteles cat e salariul pana la urma.salariul fix ma refer ca bonusurile...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?