Forum despre Avestis International SRL


Alina3m Marti, 15 Septembrie 2015
1. Ce firmă care ți-a analizat și ți-a selectat CV-ul îți mai cere să vii tu cu el în mânuță la interviu? (în condițiile în care ”10.000%” au imprimantă și toner)
2. Fătușca aceea mă întreabă ce facultate am terminat (Facultatea de Management - A.S.E.) în condițiile în care ea mi-a selectat CV-ul și mai apoi să îl aibă în fața ochilor....iar ea totuși mă întreabă asta... ca mai apoi să îmi spună că profilul (facultatea pe care am absolvit-o eu) nu se potrivește cu profilul lor de activitate (ȘI ATUNCI PENTRU CE M-AI CHEMAT? Că singură n-am venit la voi...)
3. Exceptând primul semn de zgârcenie prin printarea CV-ului...trece direct să-mi spună că o să dau un test și îmi pune o foaie în față, cu precizarea să NU scriu direct pe test (zgârcenie nr.2) și îmi dă alte două foi să scriu pe ele rezolvarea. Ghiciți ce? erau deja scrise pe verso (zgârcenie nr. 3) Penibil...sincer
4. Lipsă totală de profesionalism. Vine donșoara după ceva timp după ce scriam testul și mă întreabă dacă mai durează. I-am răspuns amabil că nu mai durează mult, ca ea să se așeze în picioare lângă cotul meu, încât îi simțeam respirația. Am ridicat ochii la ea gen ”ce dracu stai lipită de mine?” dar nu s-a simțit.
5. La scurt timp după acest eveniment pune mâna pe foaie și îmi spune: ”asta a fost!” (în condițiile în care eu încă scriam) ”văd că nu ați completat ultima cerință, pachetul salarial”
eu: da...deoarece nu am aflat mai nimic despre post, în ce ar consta mai exact activitatea, programul, ce solicită, perioada contractuală...
donșoara: asta o să aflați după
eu: da, însă așa aș trece o sumă care nu ar fi relevantă cu postul dumneavoastră, neștiind unele informații esențiale
donșoara: da....scrieți acolo.

WTF? așa hal de firmă?

PS: data viitoare când mai trec pe la Lizeanu o să vă aduc un top de hârtie.
xoxo
AlinaI Miercuri, 7 Octombrie 2015
Buna,

Pot sa te intreb in ce a constat testul sustinut? Multumesc!
DCM3 Luni, 12 Octombrie 2015

Si eu am avut o experienta total neplacuta si umilitoare cu reprezentantii acestei companii. Dupa un mini interviu telefonic am fost chemata la un interviu. Mi s-a solicitat sa am cv-ul printat si intr-o prima faza nu mi s-a parut nimic deplasat, atat timp cat si eu am fost pusa in situatia de a intervieva si intervievatul sa nu stie ce scrie in cv. M-am prezentat la sediul companiei si primirea a fost facuta de catre o domnisoara, care abia daca isi aducea aminte ca a stabilit un interviu. Prima intrebare a fost aceea legata de cv, daca l-am adus printat. A parut total surprinsa cand a vazut ca era si color.
Am solicitat sa mi se dea mai multe informatii despre post, anuntul fiind unul general. Raspunsul a fost "daca o sa fie cazul o sa aflati". Imediat mi s-a spus ca voi da un test scris "ca sa stie cu cine stau de vorba". Razand I-am spus domnisoarei ca pentru a "sti cu cine stai de vorba" se citeste cv-ul, se cer recomandari etc.
Nu mi s-a permis sa scriu raspunsurile pe test si mi s-au pus la dispozitie cateva coli de hartie, cu privire la care am observat cand vroiam sa incep sa scriu, ca de fapt erau niste ciorne (facturi fiscale emise de un client de al lor, barate). Pentru ca domnisoara plecase din incapere, am inceput sa caut in actele mele o coala alba de hartie, considerand ca este o greseala ca mi-a dat ciorne si sa nu pierd timpul.
Desi postul presupunea ceva experienta, intrebarile erau ca pentru un absolvent de facultate, nivel foarte scazut. In principiu puteai afla mai multe despre experienta si cunostintele teoretice ale intervievatului daca isi aloca cineva din cadrul companiei 10 minute sa stea de vorba cu acesta.
Dupa aproximativ 5 minute domnisoara s-a reintors in incapere si cu un aer superior, de parca acela era testul suprem (ceea ce m-a facut sa imi dau seama ca nu prea stia despre ce este vorba), m-a intrebat "si, cum merge?". I-am raspuns ca nu ar trebui sa fie o problema acel test, insa ma bucur ca a venit intrucat din eroare mi-a dat ciorne si nici eu nu am gasit o coala alba in geanta.
Reactia ei a fost de iritare totala, ca nu vede care este problema sa scriu pe ciorne, ca stie ca sunt ciorne. I-am explicat ca mi se pare un semn de respect sa pot raspunde pe o coala curata de hartie sau pe test si ca daca ei nu se respecta, ei bine eu ma respect. I-am comunicat ca daca nu imi pune la dispozitie o coala alba nu raspund la nici un test si plec, oricum daca nu isi permit o coala de hartie, cu siguranta nu isi permiteau sa ma aiba in companie.
Totodata I-am solicitat sa imi restituie cv-ul si in acel moment domnisoara s-a panicat. Observand ca se balbaie si nu stie ce sa imi spuna, I-am comunicat ca poate sa il pastreze, pentru raspunsurile urmatorului candidat.

Concluzia: firma de apartament, cu pretentii de companie, personal neinstruit, economisire dusa la extrem (a se citi zgarcenie), lipsa de respect fata de intervievati, nu citesc cv-urile inainte de interviu (altfel nu ar fi penibili cu un test pentru incepatori), niciun regret ca nu am cunoscut si alte persoane din cadrul firmei.

Pion Vineri, 24 Februarie 2017

Un bax de hârtie costa 20-30 de lei... atâta costa și onoarea voastră în fața străinilor?!?!

Probleme grave de atitudine... vorbesc peste tine... nu te lasă sa îți expui o opinie sau sa finalizezi o ideee... fac o teorie îngrozitor de țărănească a topurilor de hârtie consumate, a tonerului, a timpilor "PIERDUȚI" între listări?!?!??, a mentenanței terminalelor ?!?!

Parcă sunt apucați ori sunt cu prob psihiatrice... atât cel care se vrea șeful care le știe pe toate cât și angajatele... fetițele alea trăiesc intr'un stres continuu pe care'l transfera oaspeților sau celor cu care interacționează

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?