Forum despre Avira


Lori Luni, 11 August 2014
Buna.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie referitoare la salariu pentru agent, limba franceza? Am un interviu programat si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Exista si bonus pentru rezultate?
Va multumesc tare mult.
Gicu Miercuri, 13 August 2014
@Lori, dupa cum spunea si fost_angajat, este echipa noua si deocamdata nu este nimic stabilit legat de un sistem de bonusari, banuiesc ca va veni pe parcurs.
Lori Miercuri, 13 August 2014
@ Gicu, ma gandeam daca cineva care a fost ofertat pana acum poate sa imi spuna o marja salariala...
Valuri Marti, 26 August 2014
Desi este plin de de angajare atat acuma cat si in diferite perioade anterioar e nu a binevoit nimeni sa ne spuna daca s-a angajat sau nu in urma acestui aflux impresionant de anunturi.
fost_angajat Miercuri, 27 August 2014
@Valuri
Da, s-au angajat destul de multi din cate am auzit eu. Probabil unii dintre persoanele care au postat mai sus pot confirma.Si daca au inceput deja, pot scrie aici si primele impresii.
fost_angajat Miercuri, 27 August 2014
@Lori
Imi este dificil sa pricep de ce tu si altii credeti ca cei care lucreaza, au lucrat sau au fost la interviuri la Avira pot si marje salariale pentru anumite pozitii.
Poate unii din candidati nu au experienta deloc si li se ofera 300euro (e o cifra absolut inventata de mine, habar nu am cat castiga un junior pe pozitia aia), iar unuia cu 10 ani experianta, 1500euro (din nou, cifra inventata).
Asta inseamna ca marja salariala este de 300-1500euro?

Marjele salariale la orice firma sunt confidentiale, n-o sa-ti spuna nimeni la interviu cat e marja pe pozitia ta. Tu ceri suma X, ei iti ofera suma Y (care poate coincide cu suma X, desigur). Asa e peste tot.
Lori Joi, 28 August 2014
@fost_angajat
Ma refeream la un minim de informatie referitor la cat se ofera pentru o asemenea pozitie....Nu la un salariu concret.
Ceea ce ai spus tu este o aberatie, nu poate fi o marja atat de mare pentru o pozitie de suport, indiferent de experienta. Crede-ma, diferentele sunt mici de la un an la altul, pentru ca lucrez de cativa ani in domeniul asta.
Iar afirmatia "marjele sunt confidentiale"... nu am cerut nimanui de la HR sa imi comunice marja, acest forum este pentru actuali/ fosti angajati/ candidati.
O zi buna.
Secretosu Sambata, 30 August 2014
Parerea mea este ca salariul nu este confidential . Aceasta informatie se afla in posesia angajatului, acesta fiind cel care hotaraste daca il spune sau nu. Din cate stiu nu exista reglementari legale care sa prevada ca salariul este un secret se serviciu si salariatul nu il poate divulga. Insa firma trebuie sa ia masuri pentru ca salariul sa fie confidential.
Concluzia mea este ca firma trebuie sa ia masurile necesare in privinta datelor cu caracter personal ale angajatilor , iar in cele din urma daca nu exista un act aditional sau un articol in ROI , angajatul sau fostul anagajat este cel care hotaraste acest lucru .
Irina Luni, 19 Ianuarie 2015

Pot sa confirm ca in urma anunturilor de pe diversele site-uri cu job-uri, au fost anagajati vreo 20 de oameni dintr-un foc. Si toti oamenii aia inca lucreaza in firma si nu dau semne ca ar vrea sa plece prea curand. Atmosfera de lucru e destul de relaxata (fata de alte firme unde iti sufla seful in ceafa la fiecare 5 minute), CEO-ul vine lunar sa stea de vorba cu angajatii pe diverse teme (tipul e foarte ok si destept si poti vorbi cu el si despre alte subiecte, nu doar job) si colegii iarasi sunt foarte ok. Si partea cea mai faina, salariul este mult peste media pietei (bine aici depinde si de cum stii sa negociezi).

Dar pe scurt, recomand firma.

MiB Miercuri, 8 Aprilie 2015
Salutare,
Am fost la interviu pentru un post de UI/UX designer deschis in cadrul companiei Avira la finele lunii Februarie, tentat fiiind the JD ul venit pe mail din partea lor. Am fost la interviul cu HR ul, urmat apoi de un al 2 lea interviu, in compania product owner ului cat si a unui expert pe design. Ultimul lor mesaj verbal comunicat de dansii la adresa mea a fost "Veti primi un raspuns negresit in urmatoarea saptamana, maxim doua".
Au trecut mai bine de 1 luna si o saptamana de atunci si n-am primit niciun feedback, fie pozitiv, fie negativ, fie via email, fie telefon.
I-as clasifica doar printr-un "neseriosi". Nu eram neaparat sau disperat in cautarea unui job, sau din provincie ca sa pot plati o chirie lunara din salariu. Dar totusi, gasesc corect moral si profesional sa dai un feedback celor veniti la interviu, de orice natura ar fi el. Pana la urma, este vorba de timp pierdut (sau nu), de ambele parti. Un feedback ar insemna ca acel timp n-a fost pierdut degeaba si ca a avut un minim praf de importanta pentru ei. Dar se pare ca nu asta este politica lor de recrutare.

Asadar, dau dreptate celor de aici care au spus ca nu exista raspuns la interviuri. Overall, n-as recomand compania asta prietenilor/colegilor.

O zi buna
nirvana7 Duminica, 14 August 2016
Sunt si eu curios cat de exacta e rubrica salariilor . Cum se poate ca un QA cu experienta 2 ani sa castige 1500 RON. Adica si un intern in Avira ia mai mult.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?