Forum despre Banca Romaneasca


ada Miercuri, 20 Iunie 2012
lucreaza cineva la Banca Romaneasca? am inteles ca ar avea ceva probleme banca?
Clientul Miercuri, 19 Decembrie 2012

Ieri am fost la sucursala Colentina a bancii si am vazut conditiile de lucru. Spatiul era generos, personalul amabil, la fiecare birou cate doua scaune pentru clienti si alte scaune pentru cei care asteapta sau completeaza formulare. Ce salariu are o persoana care lucreaza cu publicul?

alina Marti, 5 Martie 2013
Eu am fost la un interviu pentru consiler credite in Berceni si imi ofereau 1700 lei, nu ofera bonuri de masa, nici prime sau bonusuri, nici al 13 lea salariu
Alex Marti, 19 Martie 2013
pt ofiter bancar retail sti cineva ce salar dau?
liana Vineri, 5 Aprilie 2013
aveti idee cam ce salarii ofera banca romaneasca pentru ofiter bancar (casierie) in provincie?
elena Miercuri, 8 Mai 2013
Buna, salariul ptr casier nu depaseste suma de 1.500 ron/luna.
maria Vineri, 14 Februarie 2014
salariile depind foarte mult de cine cunosti in banca. daca nu cunosti pe nimeni primesti 1800 lei maxim pt ofiter bancar retail. daca nimeresti intr-o sucursala cu un manager mai "ambitios" stai si pana la 19 zilnic, desi programul se termina la 17. sanse de avansare exista doar daca iti faci relatii cu cineva in pozitii cheie, daca nu iti petreci ani de zile in sucursale.
alina Marti, 1 Aprilie 2014
Buna ziua,
pentru un consilier microintreprinderi stie cineva ce salariu este oferit?
Va multumesc!
cristina Miercuri, 2 Aprilie 2014
M-ar interesa si pe mine cateva detalii daca imi poate cineva oferi - despre casier. salariu, mediul de lucru in banca romaneasca, targeturile, programul, lucruri esentiale care te pot determina sa faci un pas catre ei, sau nu.
Yeti Sambata, 5 Aprilie 2014
@Cristina- Mediul de lucru cred ca difera de la sucursala la sucursala, la fel si ora la care pleci de la serviciu....daca te organizezi nu ai de ce sa pleci tarziu, programul de lucru cu publicul se incheie la 16.30.Am lucrat doi ani ca si casier si pot sa spun ca a fost ok, cata vreme esti atenta la ceea ce faci.In ceea ce priveste vanzarile, tu trebuie sa prezinti tuturor clientilor de la casierie produsele/promotiile bancii si sa ii indrumi catre colegii de pe retail.Nu stiu cat se mai ofera acum pentru casier, dar cred ca nu mai mult de 1300-1400 ron, probabil ca depinde si de experienta ta.
Cu plusuri si munusuri(ca peste tot) nu e un loc de care sa fugi, spun asta gandindu-ma si ce este in piata la ora asta.
cristina Luni, 14 Aprilie 2014
Multumesc frumos Yeti pentru informatii.
monika Miercuri, 23 Aprilie 2014

Buna,
in IT stie cineva cum este ?
Merci

anonim Vineri, 13 Iunie 2014
Imi poate da cineva detalii despre interviurile de la banca romaneasca?
In ce constau, cate interviuri sunt, este interviu si in engleza?

Multumesc
lcdragomir Miercuri, 19 Noiembrie 2014
buna seara. Ma intereseaza relatii si mediu de lucru in sucursala c-ta banca romanesca. Angajati, nepotisme, salariu, bonusuri, program, recomandar, impresii, etc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?