Forum despre Basware


Elena Marti, 26 August 2014
Stie cineva cat castiga un operator data entry la ei? Multumesc anticipat.
Flo Marti, 26 August 2014

Sa va povestesc experienta mea de la interviul de la Baswere(sediul din iasi). A fost total neprofesional, cand am ajuns acolo am intrat intr-o sala operativa (unde lucrau angajatii), nu m-a intampinat nimeni,doar alte persoane care mai venisera la interviu se uitau la mine, a trebuit sa-mi caut un loc ca sa ma asez,. s-a apropiat o tipa de mine si mi-a confirmat ca pot sta jos, dar nu s-a prezentat. Eu ajunsesem la ora stabilita, dar binenteles, testul scris a inceput 15 min mai tarziu. Tot tipa respectiva ne-a impartit niste foi cu fata in jos, care contineau testul scris, ne-a dat cateva explicatii despre cerinetle testului si a inceput cronomentrarea. dupa 10 min a strans foile ne-a impartit alte teste, s-a dus in celalta parte de sala a explicat cerintele testului, iar eu am auzit doar Start. Binenteles nu am facut testul corect, iar ea cand a vazut s-a enervat, a inceput sa ma trateze cu dispret si aroganta de parca ma dusesem acolo sa o trag in piept si sa castig nustiu ce premiu. Mi-a spus pe un ton sictirit ca voi da testul din nou, dupa ce a plecat toata lumea eu am ramas cu ea langa mine ca un jandarm sa dau testul, nu m-a deranjat, insa nu mi-a placut atitudinea ei, dupa ce am terminat testul imi spune: "deci, care test e bun" eu ii zic, normal ca asta, nu l-am facut din prima pentru ca nu am inteles ce trebuia sa fac, la care ea imi da replica "da, de asta nu are ursul coada". Eu atunci m-am simtit jignita, deoarece ma facea trisoare si mincinoasa, m-am intors i-am spus "PA" si am plecat. Ea din urma mea, a inceput sa cometeze ca nu se zice pa, ci La revedere...ca nu am crescut impreuna...bla, bla. Nu am mai stat sa o ascult, mi-a lasat o impresie jenanta, lipsa de profesionalism si respect. Tipa clar merita reclamata, si am s-o fac, nu asa se trateaza o persoana care vine la interviu.

gore Miercuri, 27 August 2014
si ce presupune acel test?
me Joi, 28 August 2014

'Teste'' de clasa a 1-a, cu adunari si scaderi si incercuit numere, eu am crezut ca e o gluma, daca tot vroiau o departajare puteau sa aleaga un test serios de inteligenta sau logica sunt o multime pe net, dar nici macar nu au fost in stare sa downloadeze un test cat de cat serios de pe net. Vin la interviu oameni seriosi cu facultate, master, experienta si ei ii trateaza cu dispret, ce dezamagire!!!

Amy Luni, 1 Septembrie 2014
A primit cineva vreun raspuns, ca urmare a testarii de marti (26 august), pentru postul de operator data entry (Iasi)? Multumesc.
anii Marti, 16 Septembrie 2014
Raspunsul il primesti dupa 2 saptamani doar daca ai trecut de teste
Echipa Basware Marti, 30 Septembrie 2014

Buna ziua,

Pentru aceasta pozitie entry level, testele utilizate sunt menite sa evalueze rezistenta la rutina, atentia, concentrarea si sa faca o prima selectie a candidatilor care poseda abilitatile mentionate mai sus.


Nu dorim sa jignim pe nimeni cu aceste teste, dar studiile universitare sau postuniversitare nu sunt o garantie a suprapunerii cv-ului pe profilul pozitiei de operator validare date.

O zi frumoasa,
Echipa Basware

Echipa Basware Marti, 30 Septembrie 2014

Buna ziua,

Dupa cum mentionam inaintea testului de grup, care constituie etapa initiala a procesului de testare, doar cei care obtin punctajul necesar pentru a trece de acest prim test primesc feed-back.
Celor prezenti la a doua etapa li se furnizeaza feed-back indiferent de natura pozitiva sau negativa a acestuia.

Multumim pentru intelegere,
Echipa Basware

cri Miercuri, 5 Noiembrie 2014
in cat timp te suna dupa ce ai aplicat la un job?
Echipa Basware Miercuri, 12 Noiembrie 2014

Buna ziua,

Nu exista un numar de zile standard de contactare a celor care au aplicat la un loc de munca.Daca vorbim de aplicarea pe siteu-rile de recrutare pe care au fost postate anunturile, trebuie luata in calcul o perioada de asteptare de minim o zi si maxim 30 de zile de la perioada aplicarii.De asemenea, mentionam ca sunt sunati pentru a fi programati la interviuri doar aplicantii care se potrivesc profilului jobului postat.

Multumim pentru interesul acordat,

Echipa Basware

domnika Joi, 1 Ianuarie 2015
Buna. Am participat si eu la testul pentru postul de operator data entry oferit de aceasta companie. Primul test a constat intr-o insiruire de cifre de la 0 la 9(erau cam doua pagini si jumatate) iar regula era sa comparam cifrele intre ele si sa le adunam daca prima cifra era mai mica decat urmatoarea sau daca prima cifra era mai mare atunci scadeam a doua cifra din prima. Ideea era ca timp de 10 min sa reusesti sa faci acele calcule. Al doilea test mi-a adus aminte de copilarie, erau cifre de la 1 la 100 asezate haotic iar noi trebuia sa incercuim cifrele in ordine timp de cateva minute. La partea de interviu am fost dezamagita, desi aveam interviul stabilit la o anumita ora cand am ajuns acolo am ramas blocata intre usi pe care se intra pe baza de cartela...nu ma astepta nimeni. A iesit la un moment dat o angajata si cand a anuntat superiorii de prezenta mea au ramas surprinsi, mi-au listat atunci cv-ul, il studiau in fata mea...mi s-a parut total neprofesionist. Bineinteles ca nu am primit feedback in urmatoarele 3 saptamani si abia dupa ce am insistat la receptie am primit un raspuns. Parerea mea este ca organizarea lasa de dorit...
CosminIasi Luni, 11 Mai 2015
Buna. Si eu am participat la testul pentru postul de operator data entry. Aceleasi 3 teste le-am dat. Acum doamna care este la Resurse Umane nu a fost cum au prezentat ceilalti mai sus. Cand am ajuns acolo, am fost intampinat la lift si invitat sa iau un loc pe unul din fotoliile din departamenul respectiv. Am dat testele, a explicat bine ce avem de facut.
In etapa urmatoare, la interviu, totul a fost normal. Am ajuns acolo (cu jumatate de ora inainte, deci a trebuit sa astept pana la ora cand eram programat), a iesit cineva in intampinare si am fost invitat sa dau testul de engleza. Apoi a urmat interviul propriu-zis. O discutie libera, nimic de speriat.
Nu subscriu la multe din mesajele de mai sus, probabil doamna despre care se vorbea de la Resurse Umane nu mai este angajata acolo. Feedback am primit la datele stabilite.
Cosmin05 Duminica, 14 Iunie 2015
Niste informatii despre salariu pt postul de Operator Data entry ?? cum e mediul de lucru, superiorii..etc.
IonelaSt Joi, 9 Iulie 2015
Buna seara. Am participat astazi la primele teste de la basware pentru postul de operator data entry si sunt curioasa daca cei care ai mai fost la aceste teste au reusit sa termine acele teste cu cifre. Vreau sa stiu daca sunt singura care nu am terminat :))
Ps: A fost foarte draguta doamna si a explicat foarte clar cerintele testelor.
tania_tania Marti, 14 Iulie 2015
Buna! Si eu am participat la acele teste pe 9 iulie. Nici eu nu le-am terminta. La primul am facut doar 7 coloane, al doilea l-am facut tot, iar la ultimul mi-a mai ramas in ultimele 2 randuri ceva cifre de taiat :D. Dar nu cred ca dau aceste teste ca sa le faci in totalitate. Au zis ca ii suna pe cei care trec de teste saptamana aceasta. Eu nu am fost sunata (inca) ::)). Mai sper, totusi! A fost cineva sunat din cei care au participat la teste pe 9 sau 10 iulie?
IonelaSt Marti, 14 Iulie 2015
Nici eu nu am fost sunata. :)
tania_tania Marti, 14 Iulie 2015
Mai este timp. :D. Oricum, scrie aici daca esti sunata, te rog! Ca sa stiu ce sa fac si eu pe mai departe. Multumesc!
Sorincccp Joi, 16 Iulie 2015
Eu am sustinut testele pe 10 iulie. Acum o ora am fost sunat.
tania_tania Joi, 16 Iulie 2015
Si eu am fost sunata astazi la ora 10 fix :D! yupyy
modem Sambata, 14 Noiembrie 2015
Am avut un interviu in 2 etape, interviu telefonic in limba engleza, dupa interviu la sediul din palas in Iasi. Am ajuns mai repede fata de ora programata si reprezentanta hr mi-a dat sa completez un test de logica in maxim 30 de minute. Dupa test a urmat interviul cu tanara de la hr si managerul. Intrasem de cateva minute si managerul se ridica si pleaca cu alte treburi in timp ce eu vorbeam. Mai intra o data si apoi iar iese, tot in timp ce eu vorbeam. Mi s-a parut total deplasat, daca tot am venit pana acolo asteptam ca domnul manager Fabian sa asculte ce am de spus. Intrabarile puse de hr au constat in prezentarea a diferite probleme in diferite situatii si ce as face eu. Nici o intrebare despre experienta mea. Cand a revenit intr-un final si managerul aveam impresia ca abia atunci a vazut prima daca cv ul meu. In concluzie, pe partea de recrutare mai au mult de invatat, sunt noi pe piata Iasi, deci de inteles faptul ca nu sunt bine pregatiti.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?