Forum despre Basware


Valentina33 Marti, 10 Mai 2016
Buna! Am dat astazi cele 3 teste de logica si atentie distributiva. Sunt destul de ok, accentul cade mai mult pe viteza de rezolvare decat pe dificultatea acestora.
Cei care vor fi acceptati vor da un test de engleza si interviu cu managerul. Imi poate spune cineva in ce consta testul de engleza? Multumesc
mariaminiom Miercuri, 15 Iunie 2016
Buna, Valentina33! ai dat testul la engleza?daca da, ai putea lasa cateva informatii aici?
Multumesc!
Andrul Miercuri, 17 Mai 2017

din experienta mea de viata. Iasiul nu prea e de viitor, mai ales sa stai pe joburi de astea entry level unde nu inveti nimic, iti pierzi timpul si anii si apoi nu te mai angajeaza nimeni, ca tu ai frecat anii fara sa faci experienta serioasa.
nu va pierdeti timpul cu joburi de astea si cu un oras slab economic ca Iasiul. Iasiul pe It are joburi entry level mai mult, unde nu inveti absolut nimic.
plecati in bucuresti, sunt multe companii unde devii un technical engineer, qa, support, noc, devops.
practic inveti ceva tehnic, nu posturi de astea la Iasi la Basware cu data entry, astea-s bataie de joc.
plecati la Bucuresti ,salarii mult mai mari si joburi mai serioase, mai tehnice in companii mult mai mari.
Iasiul nu prea are mult it, e jos tare fata de cluj, bucuresti, timisoara si altele. cautati un oras de viitor, chiar daca nu va place.
faceti o certificare, doua si plecati in strainatate pe bani mai multi. strainii vin la noi ca suntem ieftini,ia plecati voi in tara lor, sa fiti scumpi. mai bine scump, decat ieftin.

busuioc Joi, 18 Mai 2017
catre Andrul: ai dreptate, dar si plecatul in alt oras sau in afara este ca o sabie cu 2 taisuri. ori este foarte bun, ori mai bine stai acasa.

gandeste-te ca in bucuresti, de exemplu, mai vin si altii care poate sunt mai buni ca tine. iar ca sa capeti experienta, trebuie sa pornesti de undeva. plus ca se castiga bine si in Iasi, dar DEPINDE de jobul ales.
busuioc Joi, 18 Mai 2017
Revenind la Basware...ai lucrat cumva la ei ? Ne poti spune cate ceva despre ei ?

Multumesc anticipat.
Andrul Joi, 18 Mai 2017
n-am lucrat la basware, dar sunt o firma ok . dar posturile de entry level, adica operator data entry , pe o astfel de pozitie iti pierzi timpul parerea mea. asta e pozitie de ...
busuioc Duminica, 21 Mai 2017
Am inteles. Multumesc de informatiile primite. Spor in toate sa ai.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?