Forum despre BCR - Banca Comerciala Romana SA


Mimii Joi, 18 Februarie 2016
Stie cineva care este salariul pt consilieri zona rapida iin Bucuresti , mediul de lucru ?
barby Miercuri, 8 Iunie 2016
Sunt sunat pentru un interviu in centrala. Onorez invitatia, deci primul interviu dat cu un manager; feddback-ul unul pozitiv. Urmeaza al doilea interviu, proba practica pe calculator: feedback pozitiv. Urmeaza al treilea interviu cu HR-ul, feedback pozitiv. Urmeaza al patrulea interviu cu directorul directiei respective, iar la finalul discutie domnul imi spune ca o sa transmita feedback-ul catre HR pentru a face o oferta de angajare. Si astept....vreo 3 saptamani dupa care primesc un email tipic HR cu raspuns negativ.

Eu nu mai inteleg nimic....
primo Marti, 2 Mai 2017
Salut ! Cat castiga un Partener Retail Clienti -part time,echipa mobila.(nushu ce inseamna echipa mobila.) Am primit oferta si de la Otp , fara salariu net , doar comision , aveti idee care sunt salariile si bonusurile ?M-ar ajuta foarte mult ca am interviu zilele astea la bcr.
koda10 Duminica, 7 Mai 2017
Primo, ai fost la interviu? Imi poti da mai multe detalii ? La fel si eu, am primit o invitatie la un interviu pentru Partener Retail Clienti - full time, si as vrea sa stiu mai multe detalii inainte sa merg. Ce presupun acest job, prag salarial etc
doraramona Miercuri, 17 Mai 2017
primo, koda10 ati fost la interviu? imi puteti da si mie mai multe informatii despre ce presupune, salariu, etc? sunt interesata de acest post si sper sa ma cheme si pe mine la o discutie macar..multumesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?