Forum despre Beler Soft


online001 Luni, 28 Aprilie 2014
Salut,

Am fost la interviu la ei si mi s-au parut foarte ok. Testele date sunt foarte normale (inteligenta+limbaj C# + test practic). Imi poate spune cineva ceva despre atmosfera de lucru, salarii ca C# Developer Junior, posibilitate avansare etc? Va multumesc in avans! As aprecia o parere sa stiu in ce ma bag :)
nickross Luni, 5 Mai 2014
Salutare,

Situatia mea e asemanatoare cu cea a lui 'online001'. Orice indicatii/ sfaturi sunt apreciate :) multumesc!
Cristina Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Din experienta mea va pot spune ca atmosfera de lucru de la Beler Soft este ft. placuta.
Merita incercat!
Cristina Joi, 27 Noiembrie 2014
Hello,

As putea sa va raspund la parte dintre intrebari. Atmosfera de lucru este super ok, se incurajeaza obtinerea de certificari, colegii sar in ajutor atunci cand este cazul, iar mediul nu este unul stresant. Se organizeaza destul de des party-uri si teambuildinguri. Este un mediu bun pentru devoltarea unei carieri in programare.
Otto Joi, 27 Noiembrie 2014
Din experienta avuta la Beler Soft pot spune ca este o firma completa. Atmosfera de lucru este relaxanta, se organizeaza periodic team-buildinguri. Se dau certificari Microsoft si se lucreaza pe proiecte interesante. Se fac cursuri de limba franceza. Programul de lucru este lejer.
DoruM Vineri, 28 Noiembrie 2014
Am lucrat la aceasta firma, si o recomand cu mare caldura celor care sunt indecisi in acceptarea sau nu unei oferte din partea acestora. Mediul de lucru este unul foarte placut, colegii sunt de nota 10, conducerea este foarte atenta la nevoile angajatilor, iar ca si experienta, proiectele la care am lucrat m-au ajutat enorm in viata profesionala, invatand lucruri noi si utile.
ValiC Joi, 26 Februarie 2015
Lucrez la acesta firma de mai multi ani si intotdeauna s-a pus accent pe dezvoltarea profesionala a angajatilor prin obtinerea de certificari Microsoft si imbunatatirea nivelului de limba franceza.
Proiectele la care am lucrat au fost ok si la fel au fost si sefii.
Salariile depind de experienta, de cunostintele acumulate si de proiect. Ele sunt confidentiale, dar sunt la nivelul salariilor din IT.
Eu recomand aceasta firma indiferent de experienta pe care o aveti.
anonimvi Marti, 8 Decembrie 2015
Am lucrat in aceasta firma peste 3 ani.
Per total a fost foarte ok. Am invatat multe. Fiing relativ mica, totul se rezolva usor - fara birocratie, fara hartogarie. Vorbesti direct cu managerul si se rezolva.
Colegi ok, salariu OK. Depinde clar si de angajat, cat de serios este.
Eu am fost multumit si recomand.
alina123 Vineri, 30 Septembrie 2016

Buna,o sa ma duc la primul interviu.imi poate spune cineva in ce consta testul?

Locker Marti, 1 Noiembrie 2016
Am lucrat in aceasta firma aproximativ 2 ani. Pot sa va confirm, ca de altfel majoritatea care pleaca din aceasta firma, ca atmosfera este una destinsa și bazată pe seriozitatea angajatului, mai placuta decat în multe locuri (parere personala din experienta proprie si experienta altor fosti angajati cu care am pastrat legatura).

Cateva aspect de interes pentru posibil viitori angajati:

- Proiecte si tehnologii => sunt proiecte de top, unele mai mari, la care se lucreaza cu tehnologii ceva mai vechi (fiind demarate acum ceva vreme), dar dpdv. business sunt foarte interesante; La proiectele noi se lucreaza cu cele mai noi tehnologii ; Este incurajata aceasta abordare ; Sunt numeroase proiecte noi ; Task-urile de pe proiecte sunt in general reglate in cadrul firmei si exista cooperare totala cu privire la estimarea acestora (cel putin pe proiectele pe care eu am lucrat); In cadrul proiectelor sunt apreciate atitudinea proactiva, seriozitatea si onestitatea ;

- Cursuri si certificari => Politica firmei este una pro-certificari si sustine angajatii in vederea obtinerii acestora ; Fiind o firma ce lucreaza in general cu clienti francezi, este preferabil sa se cunoasca limba franceza, iar firma pune la dispozitia angajatilor un profesor de limba franceza cu care se pot face cursuri saptamanal (chiar intensiv) acolo unde este cazul ; Recent au fost angajate si pesoane mai putin cunoscatoare de limba franceza, insa atitudinea fata de dezvoltarea pe acest segment lingvistic, este importanta pentru evolutia in cadrul firmei ;

- Organizare = > firma mica, birocratie putina, chestiunile administrative se rezolva rapid, programul este flexibil;

- Atmosfera => atmosfera relaxata la care contribuie : colegii comunicativi si amabili, sala de sport pentru relaxare (ping-pong, masa babyfoot, sac box etc), se incurajeaza activitatile sociale de grup in afara programului de tip competitii interne si party-uri, team-building-uri ; Personal consider ca sunt putine locuri care sa depaseasca aceasta firma

- Trendul in firma => personal consider ca trendul este unul ASCENDENT. Pe pozitia de CTO din cadrul firmei, a fost numita recent (debut 2016) o persoana foarte competenta si extrem de motivata, cu impact vizibil in managementul proiectelor si interactiunea cu clientii ;

Probabil va intrebati de ce am plecat in conditiile astea. Decizia a fost unilaterala, de partea mea, si a avut mai degraba legatura cu chestiuni administrative din viata personala. Odata schimbate aceste conditii personale si in contextul aparitiei unei viitoare oportunitati, as reveni cu placere.

Recomand !!!
3av5 Miercuri, 2 Noiembrie 2016
@alina123 , eu am fost la interviu la ei pentru postul de junior acum ceva timp.
In prima faza am avut doua teste :unul tehnic si unul de logica. Intrebarile au fost foarte ok.
Dupa ce am trecut de aceasta etapa ,am mai avut un test practic unde am avut de rezolvat o problema intr-un limbaj de programare sau pseudocod.
Colectivul este foarte ok, m-am simtit integrata din primul moment. Se pune accent pe dezvoltarea profesionala a angajatilor, se dau certificari Microsoft.
Spor si recomand cu incredere! :)
vasile777 Miercuri, 2 Noiembrie 2016
O experienta grozava din toate punctele de vedere.

Aspectele pozitive sunt mult mai mute si mai insemnate decat cele negative:
- conducerea companiei este asigurata de niste oameni care-si respecta, apreciaza si recompenseaza angajatii pe masura eforturilor depuse.
- in cadrul acestei companii proiectele dezvoltate sunt numeroase si diverse, implicand utilizarea mai multor tehnologii (.Net, PHP, Android, IOS); Este un mediu in care se poate evolua profesional foarte bine.
- mediul de lucru este unul foarte placut; la acest aspect pozitiv contribuie atat conducerea cat si angajatii, care sunt in mare parte oameni foarte tineri (si cu spiritul tanar :) ) Atmosfera generala este un amestec de sustinere reciproca, prietenie sincera, distractie si multe alte lucruri frumoase.
- salariile sunt pe masura implicarii si a cunostintelor angajatilor
- angajatii invata limba franceza cu ajutorul unei grozave profesoare de franceza

Aspectele negative sunt minore:
- anumite proiecte se desfasoara mai putin ok din cauza unor estimari si a unei analize deficitare (in acest moment se schimba lucrurile in bine si in aceasta directie)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?