Forum despre Benvenuti


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 30 Martie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Benvenuti, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managemnetul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Benvenuti.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre in speranta realizarii unui dialog constructiv.
ana Joi, 14 Noiembrie 2013
Stie cineva cam care sunt conditiile - salariu, program, prime, comision vanzari, etc - la firma asta si ce sanse de promovare reala exista? Am fost chemata la un interviu si nu prea au spus mare lucru, dar pareau interesati. Multumesc !
anca Marti, 25 Februarie 2014

Buna, Ana, 700 lei, si bonusul din vanzari, program de mall, am lucrat 2 ani.

Andreea Joi, 15 Mai 2014

Salariul este de 900 ron pt vanzatori plus comision individual (0.8% din vanzarea realizata, fara target...).De doua ori pe an incaltaminte de servici,prime de Craciun si Paste,ore suplimentare platite...daca lucrezi de sarbatorile legale ziua iti este platita dublu si ti se da si un liber.La implinirea a 10 ani de activitate au organizat concursuri pt angajati...s-a castigat o masina Mini Cooper,s-au castigat tablete,smartphone-uri,incaltaminte in valoare de 3000 ron sau de 500 ron...in magazinul in care lucrez au castigat 3 angajati...iar programul e destul de flexibil...12 cu 36...ceva de genul...difera de la mag la mag felul in care sunt grupate zilele libere si cele lucratoare intr-o saptamana.

frumusika Marti, 29 Iulie 2014
Eu lucrez de 2 ani si e ok. Vanzatoarele au salar 700 net si mai castiga din comision inca 200-300 lei lunar. In total cam 1000 lei lunar, in lunile f bune 1100 lei. Sefele de tura au 900 net plus comision, total 1200-1300. Salariile se platesc la timp, nu intarzie niciodata. Se primeste camasa de lucru, 2 perechi de incaltaminte pe an pt servici, ai reducere la produse. Daca iti vine randul sa lucrezi de sarbatori se plateste in plus si ai si o zi libera. Se lucreaza o zi da o zi libera, ca sa fie acoperit programul de mall. Programul este flexibil, se pot face schimburi de tura, dar depinde acum de sefa de magazin. Concediu 2 saptamani legate iarna si 2 vara. Mie mi se pare ok. In Bucuresti am auzit ca salariile ar fi mai mari putin.
mihaela17 Vineri, 3 Februarie 2017
detalii recente despre aceasta firma?:)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?