Forum despre Bet Cafe Arena


Super !!! Marti, 28 Ianuarie 2014

Experienta de 6 luni. Salariul este de 900 lei , programul pana la 24:00 , taxiul nu este decontat , te rogi la Dumnezeu sa iei salariul inainte sa ti se taie telefonul , cablul , netul sau lumina . Se vb de tips ... tips-ul se face pe tura de dimineata , cand vin clientii sa ridice castigul din ziua anterioara . Atunci este la munca doar seful de agentie , operatorul ajunge dupa ora 14 . De week-end liber nu are rost sa vorbesc. Am stat atat de mult la ei pentru ca am avut nevoie de programul de lucru de 2 zile cu 2 zile libere , daca urmariti asa ceva , atunci merita incercat .

anonim Vineri, 11 Aprilie 2014

Au scos acum un post de Trader pt care am aplicat (fiind din Timisoara presupun ca ar trebui relocare la Bucuresti)

Chestia e ca Sports Trader e job-ul la care visez si e prima data cand apare in Romania.
Statistica sportiva e un hobby de ani de zile si imi doresc sa fac asta ca si job.

Daca organizarea lipseste, presupun ca si acest post nu iti ofera oportunitatea cresti profesional si sa devii un Trader similar cu ce am gasit pe net in UK.
Sa-mi iau gandul de la firma asta atunci?

Mersi frumos.Poate ma ajutati cu un sfat.

alex Marti, 1 Iulie 2014
ce ar trebui sa faci sa ajungi bookmaker la o casa de pariuri ?
Daniela Joi, 3 Iulie 2014

Am lucrat la ei ceva timp.Nu merita.Nici ca operator si nici ca sef de agentie.
Nu au firma de curatenie, si personalul din agentie trebuie sa faca curatenie peste tot.Nu ti plateste abonamentul ratb nici taxi nici nimic.Ei merg pe ideea ca angajeaza oameni care locuiesc in apropierea agentiei pt a merge pe jos si astfel nu platesc transportul.Banii sunt virati cu intarziere, bonusuri de masa nu se dau,,,daca nu faci incasari intr o zi cand nu sunt evenimente sportive esti tras de par.
Management romanesc cu idei fixe si proaste.
Unele agentii arata jalnic si nu se renoveaza din simplu fapt ca clientii nu pastreaza peretii albi.

stefi Duminica, 10 August 2014

Am lucrat 2 ani si la ei....dupa ce am bagat ca migu ca n aveau oameni mi au dat cu flit , ca nu sunt bun... nu va recomand decat daca va plictisiti p acasa......

Geiko92 Marti, 26 August 2014
Stefi si care e salariul pentru casier ? Poti sa imi spui te rog? sa stiu daca mai are rost sa merg la interviu...
rox2 Luni, 20 Octombrie 2014

salariul este de 900 de lei , care ar trebuii sa ti se mareasca la 1000 dupa 3 luni , dar fii sigur ca asta o sa se intample dupa vreo 7-8 luni , taxiul seara nu ti-l deconteaza , bonuri nu-ti dau , la interviu iti zic ca vei lucra 2 zile cu 2 , dar nici asta nu se intampla deoarece nu au operatori si lucrezi 2 cu una sau una cu una , trebuie sa suporti toti ,,baietasii '' care nu au casa si stau toata ziua in bet si bonusuri la aparate nu-ti dau , trebuie sa mai ai si grija de bar .

CRS Sambata, 25 Octombrie 2014
Am lucrat si eu la BetCafeArena pe timpu cand era chiar ft bine bonuri de masa , bonuri de taxi , ore suplimentare platite si chiar ft bine. Mi-a parut ft rau cand am plecat din cauza colegelor si chiar si a superiorilor fata de cei care am dat pana acum la alte case de pariuri la Bet Cafe era bine. Am plecat din cauza bonurilor de taxi deoarece ma saturasem mereu sa astept masina de noapte cu toate ca 1 an de zile asa am stat spaga unde eram eu nu prea se facea ca sa poti sa iti iei taxi, eu una preferam sa iau masina de noapte si daca la 12 si cv noaptea plecam ajungeam pe la 1 si acasa. Plus salariu care nu prea mai era decat atunci cand avau bani. Ce sa zic au fost si bune si rele dar cu toate astea mi-a parut ft rau cand am plecat. Acum nimic nu mai este ca inainte , salariu 900 fara nimic in plus si cam atat.
RaduC Marti, 12 Aprilie 2016
Experienta Bet Cafe Arena in 2016. Pentru operatoare/operatori, salariul de inceput este de 1000ron NET, dupa 1-3 luni in functie de cum te descurci, salariul creste la 1100ron NET. Dupa o perioada de timp ( 1-2 ani ), daca ai putin noroc devii sef de agentie, iar salariul iti creste cu 200ron, adica total 1300ron NET. Referitor la `aberatiile` de mai jos, nu stiu ce sa spun...de trecut, insa in aceste momente se plateste decont la taxi tuturor angajatilor care stau pana la orele 00:00 ( pentru taxi ), in limita a 15-20 lei pe zi ( Trebuie sa prezinti bonul de taxi pentru decont ). Referitor la locul de munca...pot spune, ca sunt agentii unde iti ramane pe zi 20-30 lei bacsis, alte zile poti face lejer peste 100 lei...sau zile, cand nu prea ramai cu nimic. Managerii...sunt ok, daca iti respecti locul de munca si daca pastrezi curatenia ( normal ). Avantaj, ca ti se ofera post cat mai aproape de casa...asadar, daca ai agentia peste drum de locul unde stai, acolo vei lucra cu siguranta. Este un job bun de inceput daca esti student/studenta, si....sa fim seriosi: daca te duci sa lucrezi ca si maturator de strada, spalator vase sau mai stiu eu ce, castigi cam 800-900 lei. Nu este un job care sa darame pe cineva, ci dimpotriva...capeti o experienta, vei sti cum sa comunici din ce in ce mai bine cu lumea si....te poti dezvolta profesional de inceput.
Mentionez ca sunt fost angajat si am ramas cu impresie placuta. Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?