Forum despre Beyluxe Communication


Abc Miercuri, 8 Octombrie 2014
Ai dreptate, @fost_dev!
Este o firma unde nimeni nu vrea un viitor, este numai ceva 'intermediar', pana iti gasesti un job ok...Cei care inca sunt acolo sunt cei care se plafoneaza si nu vad in perspectiva, care isi dau seama ca nu sunt prea straluciti, pentru a obtine un job intr-adevar bun....
un_oarecare Sambata, 21 Noiembrie 2015
Nu e nicio problema cu seful firmei.
Se cere sa lucrezi profesional,sa faci arhitectura,la ce cod scrii,inainte de a scrie codul,sa
pui comentarii la cod,sa scrii cod inteligibil si asa mai departe.
Referitor la salarii,pentru cineva care iese din facultate si doreste sa lucreze in programare high level si merge sa lucreze la Pitesti,la ce preturi sunt acolo,salariile sunt foarte bune.
Iar daca arati ca stii si salariul care iti va fi oferit,o sa fie pe masura.
Nu stiu ce salarii sunt la Cluj.
Seful e foarte politicos cu programatori si da multa libertate,are incredere in tine,asa ca nu mai comentati aiurea.
Plus ca in firma programatori sunt foarte respectati,de toata lumea si nu exista specimene care sa se tina de scandaluri,de contrazis de dragu contrazicerii,nu se barfeste,pentru ca sunt oameni foarte civilizati ,nu iti vorbeste nimeni de sus,in bataie de joc si asa mai departe.
Inca ceva,in firma,in Pitesti e la fel de curat ca in farmacie,seful umbla in papuci prin firma.
alopia Joi, 18 Februarie 2016

Partile mai neinteresante:

Seful firmei e un arab care e cautat in tara lui de politie. Vara pleaca din Pitesti de langa sotie si copil si se duce la mare. Iti fumeaza in fata in timp ce iti spune cat de priceput este el la securitatea calculatoarelor; in traducere asta inseamna ca stie ce e aia DDOS, si practica pe concurenti. Urla la secretare sa ii aduca apa, mancare si tigari cand il apuca (de obicei de mai multe ori pe zi).

Partile mai interesante:

Se poate intampla oricand ca salariul sa nu fie platit la timp, sau in totalitate. Firma a fost executata silit de Fisc pentru ca nu platea, printre altele, sanatatea si pensiile la angajati. Au fost golite sedii si obligati angajatii sa isi scrie demisia fiindca nu mai erau bani. Pe partea de programare, cerintele se schimba in fiecare zi, sau se adauga noi cerinte, dupa care esti intrebat "gata? inca mai lucrezi? ce tot faci?". Deadline-urile se muta in sens invers, ai mai putin timp de lucrat si mai multe lucruri de implementat. Managementul este inutil, fiind reprezentat de un alt arab care nu e in tara. Nu prea exista angajati care sa nu fi plecat dupa mai mult de un an de munca.

Partile foarte interesante:

Clientii principali sint din Arabia Saudita, Filipine, Iran, si alte tari care au ceva in comun: grupuri de oameni cu nevoi speciale, de comunicare securizata. Firma are venituri de 7 cifre in euro, profit 0, cu o mana de angajati si cateva servere. Daca treceti pe la sedii, sugerez sa spuneti buna ziua la oamenii cu ochi albastri.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?