Forum despre BG Soft SRL


DCO Joi, 7 August 2014
Firma de oameni batrani, media de varsta fiind mult mai ridicata ca la alte firme de software. Esti tratat ca un robot. Toata lumea te urmareste si nu ai libertate. Se lucreaza pe tehnologii invechite ( Cobol ). Salariul e mediocru: 1000 - 2000 RON. Nu recomand!
Mihai Sambata, 30 August 2014
salut, ce salarii ofera? pe RPG/Adelia? doar atat cat spune DCO ? :| ... sunt interesat si am experienta pe AS400 dar daca e atat de putin, 2000 lei... si e si un domeniu de nisa, astept cateva pareri va rog despre salarii, mersi!
Coco_remix Luni, 24 Aprilie 2017

Am apucat 2 etape de interviu. Una cu tipa de la HR, a doua cu administratorul firmei (care e francez). Dupa ce am asteptat 30min pt ca doamna era in sedinta si nu s-a gandit sa spuna nimanui sa ma anunte ca mai dureaza (nu tu un pahar de apa intre timp macar), am avut prima discutie, in care vreo 40min a vorbit doar doamna, iar mie mi-a pus 3 intrebari a caror raspunsuri erau in CV. Nici nu stiu daca l-a citit inainte. Apoi am dat un test de logica in franceza la care am obtinut 19/20. A doua etapa, cu domnul din Franta, a durat 15min, din care 10 le-a vorbit la telefon. In franceza discutia... un om incruntat, iar "interviul" a avut loc in acelasi birou cu doamnele de la HR, la o masuta de cafea. Total neprofesional, total aiurea. Unde mai pui ca n-am mai auzit de ei dupa aceasta etapa, in conditia in care trebuia sa-mi trimita un mail cu refuzul. Mediul de lucru mi-a facut si el o impresie foarte proasta. Si daca m-ar fi ales, as fi refuzat. Pe scurt, oribil!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?