Forum despre Biesse Solution


Catalin Miercuri, 27 Martie 2013
O firma foarte buna pentru un inceput de cariera foarte bun. Am lucrat la Biesse pentru 8 luni si am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri, sa lucrez la proiecte cu care ma mandresc.
recomandare Luni, 15 Aprilie 2013
Eu recomand firma
alt programmer Duminica, 12 Octombrie 2014
La angajare au spus ca se dau bonuri de masa. In contractul de munca nu scrie asa ceva. In 2014 s-au dat doar de Paste. Au spus ca deconteaza transportul. In contract nu scrie. Au decontat o vreme, lunar, o parte din 76 de lei cat costa 4 seturi de 10 bilete RATP. Cerintele clientilor sunt prost sau deloc documentate. Evaluari, mariri de salariu, doar daca ai curajul sa insisti foarte mult sau daca-ti dai demisia ai sanse sa vina cu o contraoferta. In rest, presiune, patronul are nevoie de bani, promite multe clientilor si apoi vine si-ti sufla in ceafa sa-i faci un proiect de doua saptamani in doua zile in timp ce trebuie sa te ocupi si de proiectele pe care le ai deja in desfasurare.
programmer Miercuri, 17 Decembrie 2014

@alt programmer

Pai ti-au dat bonuri de masa...:)) Si cand eram eu se dadeau o luna da, vreo 2 nu etc....Cu banii de transport e o mare tampenie...ca daca ai masina tre sa faci contract de comodat pe 1 an cu ei ca sa-ti deconteze 50RON amarati, iar daca nu tre sa aduci bilete. In contract nu scrie nimic...dupa ei trebuie sa muncesti cat mai ieftin...patronul a zis cu gura lui ca nu mai renteaza firma din Romania...el a venit pentru ca era ieftina mana de lucru, dar acum s-au scumpit programatorii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?