Forum despre Bitdefender


anca Miercuri, 11 Iunie 2014
Are cineva informatii despre salarii? Cu cat se plateste un internship, ce salariu are un junior developer etc? Multumesc
Nox Joi, 12 Iunie 2014
Stiu ca dau 1600-1700 RON la internshipuri.
Selectia pentru internshipul de web de anul asta a fost o gluma.
abc Joi, 12 Iunie 2014
@Nox: Poti da mai multe detalii? Cum a fost?
Nox Marti, 17 Iunie 2014
Locurile au fost ocupate dinainte pe alte criterii. Au mai chemat oameni la interviuri doar de fatada.
Pe vremuri Duminica, 29 Iunie 2014

Pe vremuri stiu ca aveau test de IQ , fireste ca nimeni nu il trecea , doar chemau oamenii la oha sa ii puna pe drumuri .Era un simulacru de proces de recrutare , se dadea intai parte de IT si indiferent cat de expert erai , nu trecea nimeni testul de IQ , decat ghiciti:,,Alesul'', in cazul in care acesta se mai sinchisea sa dea teste si nu era deajuns telefonul de la stab.

yoyo Joi, 3 Iulie 2014
Salut,

Am fost chemat de Bitdefender la un interviu pentru un job la ei. Dar inainte de interviu mi s-a spus ca trebuie sa dau un test care dureaza o ora.
Stie cineva despre ce este vorba in acest test. Mentionez ca este vorba de o pozitie gen suport tehnic/call center.

Multumesc !
Vzi Vineri, 4 Iulie 2014
Vezi ce au scris colegii pe toate paginile de comentarii de aici.
Am si eu o intrebare, pentru Web Developer, care e salariul?
Taz Vineri, 29 August 2014
Este vorba despre un test de engleza ( sa se vada cum scrii un mail,daca stii sa conjugi site verbe si daca te duce capul sa scrii niste paragrafe bazate pe un text) si unul tehnic (intrebari de windows,malware,firewall,tipuri de malware,ce e un vpn,ce e windows registry,ce e ip address,mac address si process,cum sa instaleaza un system de operare si cum se face upgrade,etc) si sa mai scrii cate ceva despre tine.Dureaza o ora si 10 minute :) Spor!
geo Joi, 4 Septembrie 2014

Am fost acum fix o saptamana la ei pt un post de office manager in cluj. Mi-au parut foarte ok. Dna de la hr foarte deschisa, zambitoare..totul ok. Dnul director pe administratie un pic mai sobru dar foarte de treaba si el.astept un raspuns. Interviul a fost in bucuresti, in sediul din delea veche...

bituldefenderul Marti, 28 Octombrie 2014

Interviu: dat 2 teste, ambele tehnice si in engleza.
Nici-un fel de intrevedere, nimic face-to-face (nici HR, nici dep din care as fi urmat sa fac parte, nici manager.. nimic!) - doar 2 teste si atat! Mi se pare normal sa incerci totusi sa iti cunosti candidatii - dar poate nu vor sa se consume atata cu interv face2face..
Aceste 2 teste le-am dat intr-un open space (unde se lucra). S-a facut ceva galagie (angajatii): se distrau si ei (nu ii invinuiesc - e normal sa te mai si distrezi/destinzi.. un pic - doar ca eu venisem la interviu), sau vorbeau la telefonul personal s.a.m.d. - lucruri ce au dus la o oarecare distragere a atentiei de la testele date.
Asta a fost tot: 2 teste, si gata pa pa!
Ah, m-au intrebat de salariu si i-am intrebat si eu, nu va fi practic un interviu in urma caruia sa pun ceva intrebari si sa mi se puna intrebari ... si poate tot acolo sa se vorbeasca de salariu? La care imi zice: Nu! Ok, am scris salariu si ... sper sa nu ma mai cheme! Ca eu nu ii vreau! Sincer!

ah si hai sa zic si de bine: n-am putut sa nu remarc o camera pe a carei usa scria :)))

Entertainment room

Nocomment Miercuri, 29 Octombrie 2014

Haideti sa va spun si umila mea parere. Totul a decurs ca pe roate. Mentionez ca era pentru Tech Support Lvl 2 ( aveam se aflu ). Am dat frumos testul magic. Toate bune si frumoase. M-au sunat chiar inainte de termenul de o saptamana sa ma cheme la urmatoarea etapa. Am mers intr-o camera la etajul 12 si am stat la taclale cu D-l recruiter ( cred ). Totul a decurs foarte frumos. Ce m-a surprins a fost faptul ca nu s-a tinut in engleza dialogul. Am discutat pe mai multe. Mi s-au dat detalii, mai putin de bani. La sfarsit mi-a spus ca este in regula si m-a intrebat daca vreau sa merg mai departe la interviul cu HR-ul in urma caruia voi semna si contractul si se va discuta partea financiara. Am fost in mod evident de acord si mi-a spus ca voi fi contactat in cateva zile si ma cheama sa semnam si etc. Nu mica mi-a fost mirarea in momentul care, vazand ca au trecut acele cateva zile, i-am sunat sa ii intreb cand ne vedem. Tanti nu stia nimic, si mi-a zis ca il suna pe respectivul cu care s-a tinut interviul sa vada ce si cum ( :| Profesionalism: 0 Neseriozitate: 1 ). Dupa 10 minute ma suna tanti inapoi si imi spune ca de fapt a fost o neintelegere si ca de fapt nu am trecut mai departe. ( Profesionalism: 0 Neseriozitate:2 ). Dintr-o experienta foarte frumoasa la interviu s-a transformat intr-o sueta taraneasca in care eu am batut drumul pana acolo si mi-am si facut ceva sperante degeaba. Sincer sa fiu, tind sa dau crezare la ce spun predecesorii mei pe acest forum mirobolant si sa zic ca probabil a fost cineva bagat pe teava intre timp si balastul trebuia aruncat.

Clar, nu recomand! ( decat daca exista ceva recomandari din interior...poate asa se aliniaza stelele )

Alex Vineri, 7 Noiembrie 2014
Salutare,cam despre ce era testul tehnic?A mai fost cineva recent la interviuri la ei?Am vazut ca au ceva joburi de juniori C++ si as fi interesat..Multumesc de ajutor
Mihai Duminica, 14 Decembrie 2014
Stiti cumva ce etape de salarizare exista pentru un inginer programator?(la orice firma)
ciocolata Marti, 23 Decembrie 2014

1. Pentru a fi angajati aveti nevoie de o recomandare puternica din interior
2. Am lucrat ceva ani in Bitdefender: sint oameni si oameni (citiva foarte buni)
3. Daca te intelegi bine cu seful direct at poate vei obtine si o marire de salariu (promovarile mai greu ... iti tb din nou o recomandare puternica)
4. Daca aveti timp (un an sau doi) merita sa incercati sa lucrati aici.

Andy Vineri, 9 Ianuarie 2015
Salut. Stie careva cat este salariul pentru postul Technical Support Engineer ?
elena_delia Luni, 19 Ianuarie 2015
Buna,
Stiti cumva care este programul de lucru al angajatilor?
Merci
airam Sambata, 31 Ianuarie 2015
Buna,

Stie cneva ce se da la testul de Technical Support? care e salariul?

Multumesc
O_Tipa Duminica, 8 Februarie 2015
Nu stie nimeni un salariu aproximativ pt Technical Support Engineer ? Va rugam :)
O_Tipa Luni, 9 Februarie 2015
Am fost astazi la test pt Technical Support Engineer. Am fost 6 candidati, ne-a dus o fata simpatica intr-o sala de sedinte pt test. Despre test, ce sa zic, parte de engleza, parte de customer support, parte de cunostinte technice.Ai timp 2 ore pt test, dar nu ai cum sa stai mai mult de o ora si 10 acolo. Conjugare de verbe in engleza, explicare niste cuvinte foarte rar intalnite, traducere din engleza in romana si invers (texte scurte). Intrebari dintr-un text dat despre un produs de-al lor. Sa scrii in 10-15 randuri despre cariera ta de vis. Tipuri de malware si ce face fiecare, etc. Au fost cateva intrebari de ordin tehnic mai grele, altele mai usoare. Nu te obliga nimeni sa raspunzi la toate, ai punctaj. A spus domnisoara ca ne suna in 1-2 saptamani indiferent de raspuns si ca mai sunt doua interviuri de dat daca trecem de test. Ramane de vazut.
noobyy Joi, 26 Februarie 2015
@O_Tipa
Ai mai fost sunata inapoi ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?