Forum despre Blink IT Solutions


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 5 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Blink IT Solutions, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Blink IT Solutions.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

George Joi, 20 Martie 2014
Nu va sfatuiesc sa aveti de-a face vreodata cu o astfel de firma! Total lipsit de profesionalism, un patron cu o asa zisa firma intr-o scare de bloc , pe care nici macar nu este trecut nr. apartamentului. Angajatii sunt 2 la numar, firma este de un an pe piata din 2013 mai exact, timp in care a tot schimbat oameni. Lipsa de seriozitate si profesionalism, patronul cauta s angajeze persoane pe salarii mici si pe o perioada scurta, in conditiile in care intr-o luna jumate ii da afara si face din nou angajari!

CONCLUZIE: Daca cautati ceva serios de munca, feriti-va de firme de genul acesta!
MihaiN Joi, 15 Octombrie 2015
George, sau mai bine zis Alexandru Cojan, doar pentru ca programarea reprezinta in continuare un mister pentru tine nu trebuie sa vomiti rautati si frustrari aici. Da, pentru toti cei care cititi aceste randuri sa stiti ca Blink IT Solutions este un atelier de dezvoltare. Suntem o mana de oameni, iar lenesii si nepriceputii in programare au o viata scurta la noi. Am fost "firma de apartament" insa acum suntem la TechHub, un co-working space unde veti gasi alaturi de noi si alti temerari in industria dezvoltarii de software. Facem proiecte in parteneriat cu Natiunile Unite, frumoase insa nu simple. Daca ati ales atitudinea lenesa a lui Alexandru, insist chiar sa nu ne cautati.
Dar daca ne regasim pe aceasi frecventa al sistemului de valori, beneficile sunt pe masura. Atat cele pecuniare cat si cele ce urmaresc o crestere profesionala.

Mihai Nicola,
Blink IT Solutions

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?