Forum despre BNP Paribas Leasing Solutions


Iulia Joi, 3 Aprilie 2014
Buna! As vrea sa stiu cam cum este cu orele suplimentare in aceasta organizatie. Se sta mult peste program? Sau se respecta programul normal de lucru? Multumesc!
anonin Miercuri, 9 Aprilie 2014

Buna Iulia, "orele suplimentare nu sunt considerate ore suplimentare" si iti redau cuvant cu cuvant raspunsul managerului de echipa. Daca pleci prea devreme ti se reproseaza si te ia la intrebari de genul, cum ti-ai permis sa pleci la program (sau, te suna cand esti in drum spre casa si te intreaba unde esti??). Vei afla curand ca nu conteaza daca este sau nu necesar sa stai peste program, tu, trebuie sa stai acolo pentru ca asa vrea cineva... sa isi "demonstreze autoriatea"
In concluzie orele suplimentare nu se platesc, nu se compenseaza cu altele libere si pretentia este de a sta in fiecare zi peste program chiar daca nu este nevoie.
Aproximativ toti oamenii de calitate au plecat in mai putin de 3 luni. (a se vedea limbajul colegei/ilor care au ramas in firma "fofarlica/frustrate" limbaj de profesionisti in toata regula)
Mai depinde si de departament. Singurele in care se merita sa lucrezi sunt: Contabilitate sau Risc. Macar acolo ai un manager mai uman. (orele suplim tot nu se platesc/compenseaza)
Sincer nu recomand aceasta companie, cel putin nu in formula actuala.
Daca nu ai altceva mai bun, incearca pana cand iti gasesti in alta parte.

Iulia Vineri, 11 Aprilie 2014
Multumesc mult de sfaturi!
andreea Joi, 24 Aprilie 2014

Despre salarii? Se poate totusi spune si ceva de bine?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?