Forum despre BNR - Banca Nationala a Romaniei


wanna be Joi, 28 Martie 2013
la bnr se organizeaza periodic concursuri de angajare.
multe dintre ele au ca singura conditie de inscriere sa fi absolvit o facultate cu profil cu economic (pentru anumite posturi se impune si conditia unei medii a notelor din facultate + nota licenta = minim 8).
trebuie sa pregatesti mai multe copii dupa acte (buletin, adeverinta/ diploma de aboslvire,extras revisal, copie dupa cartea de munca) + adeverinta de la medicul de familie.
concursurile au in genere 4 probe. prima este test scris pe baza bibliografiei postate pe site, a doua testul psihologic, a treia interviul cu HR, a patra interviul cu departamentul.

testul scris desi la nu la fel de dificil, poate fi comparat cu testul de admitere la magistratura..cu siguranta nu sunt suficiente cele doua saptamani intre momentul postarii pe site pana la data sustinerii pentru a fi suficient de bine pregatit.
despre pile nu ma pronunt decisiv, am vazut la inscriere un elev model care se cam cunostea cu toate tantele de pe-acolo dar nah, in vremurile astea networkingu e vazut ca un asset...

concurenta e serioasa ca numar...pentru 3 posturi ne-am prezentat 80 de candidati de diferite varste.
per total as spune ca merita incercat
gigel Marti, 16 Aprilie 2013
salutare tuturor!
are cineva idee cat castiga un referent de specialitate la bnr?

bafta tuturor!
EBA Marti, 9 Iulie 2013

candidatii care dau examen primesc raspuns numai daca il solicita(transparenta este nula)adica astepti mult si bine daca nu intrebi de rezultatele examenului.
rezultatele nu sunt afisate cum ar trebui normal sa se intample ca doar este institutie publica si mai este si foarte bine informatizata ca doar suntem in secolul XXI.

FDGFH Joi, 11 Iulie 2013
dintre toti cei 10 candidati care au participat la un examen in interiorul lor pentru ocuparea a 3 posturi libere nu au promovat niciunul primul test.
toti au fost NEADMISI.
de cine au fost ocupate posturile???
banuiesc ca intrebarea nu isi va gasii raspunsul niciodata!!!
treaz Joi, 11 Iulie 2013
buna asta. ar fi bine sa scrii si despre ce posturi era vorba.
test profesional Marti, 8 Aprilie 2014
Test engleza: 10 intrebari grila si un text de tradus en-ro
Test informatica: 10 intrebari grila
Test specialitate (referent specialitate directia achizitii): 10 intrebari grila din bibliografie, 3 intrebari deschise HG 925 si OUG 34: Acordul-cadru, Garantia de buna executie, Valoarea estimata.
In general, am avut o impresie buna, examenul s-a desfasurat cu profesionalism, 9 candidati/post.
Mihai Marti, 20 Mai 2014

Buna ziua,
Am si eu o intrebare:am trecut de testul profesional si vor urma testele;evaluare psihologica+interviu si interviu de specialitate. A mai fost cineva in aceasta situatie pana acum?As vrea sa stiu in mare la ce intrebari sa ma astept, cam e comisie va fi etc.
Aprociez un raspuns din partea unei persoane care chiar a fost la asa ceva.
Multumesc,

Mum Luni, 21 Decembrie 2015
Și eu am ajuns la interviul final pentru un post în Direcția Comunicare. Ei bine, mi-am dat seama ca postul pe care candidam este pe pile când am descoperit ca a aparut și a 3-a persoană în schema de concurs, deși la probele anterioare nu am fost decât 2 fete. Așa ca, și la BNR, se intră pe pile. Rușine!!!
maia Luni, 7 Martie 2016
off...a intrat cineva pe bune la bnr? are rost sa mai invat?
dora1234 Luni, 22 August 2016
Buna seara,
Am si eu citeva intrebari privind testul profesional pentru referent de specialitate - BNR , catre cei care l-au sustinut.
1. Sunt intebari grila ? Dificile ? Cate ?
2. Referitor la testul de limba straina, sunt intrebari si texte de tradus ? dificile ? din ce domeniu ?

Va rog urgent raspuns, daca se poate pina miine cel tirziu.
Multumesc.
meh Marti, 7 Martie 2017
Am fost la interviu la BNR pe un post din IT. Prima parte a probei a fost un test de 10 grile de profil, realizarea unei pagini HTML simple, 2 intrebari la care trebuia sa raspund sumar, 14 grile in engleza si de tradus cateva paragrafe din engleza in romana.

Dupa ce am trecut de prima proba, m-au chemat la a 2-a proba care a fost un interviu cu specialistii din departament. La finalul interviului m-au zis ca salariul pe postul pentru care candidam e mai mic fata de cat am cerut eu.
Intrebarea logica...de ce am fost chemat si la proba si la interviu din moment ce tu oferi mai putin decat am cerut si de ce a trebuit sa pierd 3 ore prima parte, 2 ore a 2-a parte la care nu mai adaug cateva ore pentru pregatirea pentru probe?
Am cerut sa mi sa spuna concret care e salariul oferit si la vestea ca salariul va fi comunicat in data semnarii contractului, mi-am anuntat retragerea candidaturii.
Mi s-a parut un sistem de recrutare destul de slabut, mergand pe principiul 'daca tot ti-ai pierdut timpul prin probe/interviuri, hai ca poate lucrezi cu noi' intalnit la alte firme cu reputatie proasta in domeniul IT :/

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?