Forum despre BookLand Store SRL


Matei Vineri, 9 August 2013
Din punct de vedere comercial sunt deosebiti, ii recomand cu toata caldura insa in ceea ce priveste organizarea interna, gestiunea personlului....hmmm, dubios! Inafara faptului ca angajatii se plang de conditiile oferite de angajator de fata cu oricine(eu fiind client) colaboratorii/promoterii din momentul angajarii devin o cantitate neglijabila, acestia transformandu-se in voluntari...
Nu tin evidenta pontajelor, nu iti descriu in totalitate conditiile legale in care vei lucra la ei iar daca le mentionezi tu de asta...sunt prea ocupati. Probabil nici nu sunt interesati de acest aspect. Iar referitor la contractul de munca, pai dragilor, dureaza si saptamana sa il inregistrati la itm prin urmare degeaba fluturati voi hartia cand vi se pun intrebari. In cazul unei colaborari nu exista garantii verbale! E dificil intr-adevar pentru ca si angajatii sunt instabili si va pot pune pe drumuri fara rost insa ideal ar fi macar sa tineti evidenta pontajelor si sa le oferiti banii in ultima zi de colaborare nu dupa 30 de zile . :)) Mai ales ca nu exista contract!
Pacat ca o firma de asemenea calibru nu este capabila sa-si trateze angajatii cu profesionalism si sa-i determine si pe acestia sa se poarte ca atare.
Matei Vineri, 9 August 2013
Insa nu vreau sa se inteleaga gresit! Ii recomand cu cea mai mare caldura ca si magazin de carti. Thumbs up for business, thumbs down for employment! Sorry bookland, organizarea interna conteaza foarte mult. Imi pare rau ca trebuie sa las aceasta recenzie proasta insa fac acest lucru in speranta ca veti creste pe toate planurile. Mult succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?