Forum despre BOS Automotive Products Romania


florin Marti, 19 Februarie 2013

- 100 - 200 euro operator
- 300 - 500 euro tehnician
- peste 500 euro sef
-- peste 2000 euro inginer
 

Mihaela Vineri, 22 Februarie 2013

Sunt prea multi manageri. Cineva a chemat totusi ITM-ul, am auzit ca au fost sanctionati. Sa fii avut toti curajul asta.

exel Sambata, 23 Februarie 2013

Peste tot e asa, muncitorul tine in spate o gramada de birocrati si are un salariu de mizerie uneori chiar sub limita existentei. Felicitari ptr persoana care a avut curaj sa se 'ridice' din randurile voastre. Si unde lucrez eu (firma de confectii) e la fel, muncitorul e privit cu dispret de cei ajunsi 'accidental' in posturi caldute. Salar aprox. 700 net+bonuri, si nimeni nu zice si nu face nimic, dimpotriva, daca se anunta ca azi nu se pleaca acasa pana nu se termina comanda toata lumea sta fara a cracni ... pt 2-3 amarate de bonuri recompensa, uneori chiar 1. Este peste puterea mea de intelegere.

Maria Sambata, 23 Februarie 2013

Salarizare minima, norme maxime, chiar aberante. Operatorul nu trebuie sa stie nimic ,sa vada nimic,trebuie doar sa traga. Unii sefi de tura te trateaza cu dispret. Felicitari colegei noastre care a domonstrat ca oparatorii nu sunt prosti.

Adina Sambata, 23 Februarie 2013

Declaratie publica
Precizez de ce am chemat ITM-ul:
- pe cartea de munca nu au fost trecute studiile;
- asistenta medicala lipsa pentru scimburile 2 si 3 , un lucru normal?
- conform legii 40/2011 cu modificarile ulterioare firmele au OBLIGATIA DE A EMITE FISA POSTULUI SI FISA DE EVALUARE PROFESIONALA PENTRU TOTI ANGAJATII;
- in ROI-ul nostru probabil se prevede faptul ca la promovari sunt necesare studii medii (cand la alte firme sunt necesare studii superioare ), sau studii gimnaziale (8 clase) , probabil la fel se face si propunerea pentru avansare daca ai "coleg sau prieten" avansezi daca nu nu;
- ianuarie 2013 27 de CO 27 efectuate, februarie 27 CO efectuate 2 ramase 25 , din pacate programul SAP are numai 20 de degete si este greu sa numere peste 20, de aici rezulta eroarea la evidenta CO situatie in care eu am ...,martie probabil 25 de zile de CO si efectuate 27...

bibanu Sambata, 23 Februarie 2013

Singuri vinovati pentru conditiile din aceasta companie sunteti voi angajatii deoarece nu stiti sa va cereti drepturile.
Sunteti multi, invatati sa folositi acest avantaj. Toti acesti oameni din functii mari isi iau salariul ala mare pe munca depusa de voi. Pregatitiva o lista de revendicari, de nemultumiri.

Credeti-ma ca stiu ce spun, am facut parte din conducerea acestei firme 4 ani.

Asa ca nu va mai plangeti ci luati atitudine

bibanu Sambata, 23 Februarie 2013

Credeti-ma ca aveti in companie si manageri care doresc sa faca ceva pentru oameni.
Credeti-ma ce va spun deoarece cunosc aceasta companie de cand s-a infiintat.

Adina Sambata, 23 Februarie 2013

Ai si tu dreptate Bibanule sunt acolo de opt ani, dar asa rau ca acuma nu a fost niciodata. Am incercat sa fac ceva , dar multora le e frica sa nu-si piarda locul de munca; multa lume este nemultumita, dar nimeni nu face nimic. Dupa faza cu ITM-ul toti se asteptau sa ma dea afara, am fost urmarita o luna . Cand vin oficiali din Germania, noi suntem ascunsi sub pres. Exista in momentul acesta doar un manager de incredere, care este acolo de cand s-a deschis firma.

Dorina Duminica, 24 Februarie 2013
Adina are dreptate,multi colegi au fost impotriva a ceea ce a facut,din simplul motiv ca o va da afara.Nu s-a realizat acest lucru,dar sicanele la adresa ei continua.Ma si mir ca a stat linistita pana acum.Este un om deosebit si merita mult mai mult decat are.Stiu sigur ca in firma exista cel putin un birocrat ce o sustine.Parerea mea e ca ar fi mai bine sa plece. Este prea corecta.nu o merita firma pe ea.
florin Luni, 25 Februarie 2013
Singura solutie este SINDICATUL, dar sa va alegeti bine LIDERUL nu sa va fie impus de catre sefi, din cate vad aveti oameni de '' valoare '', deci alegeti pe cei fara valoare, poate asa lupta cineva pt voi. in alte parti nu sunt sindicate dar au reprezentanti c are LUPTA pt ei, din cate am inteles voi aveti un reprezentant cu 8 calse si sef de schimb, el nu lupta pt voi ci PENTRU EI.
vanesa Luni, 25 Februarie 2013

greu...s-ar mai duce oamenii si in alte locuri dar cu legile astea 3 ani fara contract definitiv de munca greu;daca vrei un imprumut sau rata nu poti si uite asa inghitim.

X Luni, 25 Februarie 2013
O veche regula romana spune " DIVIDE SI CONDU ", in consecinta daca nu facetii nimic cu nimic va alegeti, puteti sa scrieti aici TOT ADEVARUL DIN ISTORIA FIRMEI pt ca nu rezolvati nimic daca nu sunteti uniti si nu FACETI NIMIC IN ACEST SENS, pt ca ei sunt uniti de interese comune voi NU, exact ca si in zicala " EROU DE BALTA ", ADICA OAC SI TE DAI LA FUND. Problemele sunt cunoscute EI discuta VOI NU, cineva zicea de greva dar nu este situatia cea mai fericita pt ca se gasesc destui care sa lucreze, ce ziceti de o GREVA JAPONEZA, banderole albe si munca conform Fisei postului, care din cate am inteles nu exista si nu au ce sa va faca, va dau afara mergeti LA TRIBUNAL si cereti daune MORALE.
florin Luni, 25 Februarie 2013
X mai este o zicala " Cum e turcu asa si pistolul ", daca turcu este destept si pistolul functioneaza , dar se pare ca nu are inca munitie, munitia sunteti voi deci singura solutie viabila SINDICATUL, daca nu vor este treaba lor dar se SANCTIONEAZA CU INCHISOAREA , conf actelor normative in vigoare, deci " Proletarii din toate tarile UNITI-VA ", daca ei au interese VOI DE CE NU?.
xyz Marti, 26 Februarie 2013

Cineva spunea mai sus de sindicat.Poate ca asta-i solutia.Atat eu cat si voi cunoastem un bun lider in persoana colegei noastre ce a chemat ITM-ul.O stiti voi prea bine.Jos palaria pentru colega noastra.Te admiram si te respectam pentru ce ai facut.

Bossu Joi, 28 Februarie 2013

Lucrez si io de ceva timp(ani buni) in boss si mam acomamdat repede.Nas vrea so laud ,dar sunt firme si mai rele ca bosu in Arad.Am lucrat in multe firme la ani mei,de la spart pesti inghetati de beton(pe acolo pe unde calcam cu piciorele) apoi vanduti pe rafturile magazinelor ,de la vandut produse expirate schimbate data expirari prin simpla stergere cu acetona a cernelei si pusa alta noua,sau carnati mucegaiti bagati sub dus si apoi afumati sa dispara mirosu de mucegai.Am lucrat iara la Ditre firma de tapiterie pauzele de 5 minute nu ca la bos de 10 minute,in 5 minute practic trageai in piept 3 sferturi din tigara restu o aruncai,nu aveai nici hartie la baie,alergam tot dea roata banda sa asez produsele pe palet si mai si le capsam.Cam peste tot ii asa fratilor,acuma nu ii chiar bosu moarte de om,numai vezi in nici o firma drepturi pe care sa le aibe un angajat. Sunt multe de povestit,dar boss mi se pare micuta pe langa alte firme fantoma care nici nu dau salariul la timp etc.
Sincer faptul ca am lucrat in alte firme mai rele ca si bosu pot sa zic ca imi place in bos,dar pe masura ce cifrele zboara si la pasta de pix nu se face economie voi pleca si io cand nu voi mai putea face norma.
Acuma astia care au lucrat circa 15 20 de ani ,dar au lucrat numai 2 3 ani firme,ei se tin mari si tari ca firma lor ii cea mai tare din parcare ca Lagar de Executare,io am schimbat pe firme am luat si tepe,am ramas si fara salariu neplatit,am avut parte si de sefi ce injurau ce te amenintau ca iti taie prima daca nu vi sambetele,is multe ce sa mai zic,am vazut multe la viata mea desi is tanar.

victor Joi, 28 Februarie 2013

Poate ca tu Bossu nu lucrezi de atat de mult timp ca mine(9 ani) si nu stii multe de la bos.Inainte erai tratat omeneste nu ca acuma.Norme aberante,salarii foarte mici.treziti-va dragi colegi.Sa facem sindicat.Prea multi manageri pe care noi ii tinem in spate.Multi de le birouri trec pa langa tine nici nu te saluta.

XYZ Duminica, 3 Martie 2013
Am vazut ca exista anunt si pentru stoc controler,dar aici lucrurile sunt clare,nu au indeplinesc cerintele.Este curios ce scrie in ROI.
Adina Duminica, 3 Martie 2013

Buna.
Multumesc pentru aprecieri, dar cu o floare nu se face primavara, atata timp cat noi nu suntem uniti nu vom reusi sa facem nimic, de aceea eu prefer sa duc lupta singura asa cum am inceput-o si nu am nevoie de ajutorul vostru. Stiu bine ca se considera ca fac acest lucru pentru un " loc cald ", in cadrul firmei dar va inselati, vreau sa se faca totul asa cum este firesc, la terminarea facultati visul meu nu a fost sa devin operator, dar nici sa fiu tratata ca un pres, cred ca meriti ceva dar pe bune si nu prin PLOCOANE pe la alti. Asa cum s-a supus si de catre alti " ce sa facem ca ne dau afara si vin altii" , nu este adevarat, nu ai cum sa dai afara 500 de oameni pt ca asta inseamna CONCEDIERE COLECTIVA, iar la concediere nu mai ai voie sa angajeze oameni o perioada, deci in consecinta STATI PE FUNDUL VOSTRU SI PLANGETI CA ALTI AU SALARII MARI IAR VOI NU VA AJUNGETI CU BANI.
O zi superba
Adina

Carmen Luni, 4 Martie 2013

As dori sa stiu si eu ce scrie in ROI.Trebuia sa-l fi adus la cunostinta.Normele imposibil de realizat,salarii mici,grila de salarizare nu este in beneficiul nostru.De ce nu dati un spor de vechime sau alte sporuri?Treziti-va colegi!

sorin Luni, 4 Martie 2013
De ce nu facem nimic?Adina are dreptate e lupta ei.Noi am stat pe margine.Nu avem dreptul sa na plangem,pentru ca nu facem nimic.Ma intreb ce are Adina de gand,pentru ca sigur pregateste ceva.Haideti fratilor sa ne unim.Nu dorim scandal ci salarii decente si conditii ca lumea,CUM ERA ODATA,si sa fim tratati omeneste,cu respect.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?