Forum despre BOS Automotive Products Romania


SIMONA Luni, 4 Martie 2013
Oameni buni atata timp cat nu faceti nimic nu are rost sa mai vorbiti,sau sa scrieti.sa auzim ce ca sunteti nemultumiti asta stie toata lumea.Faceti ceva,nu lasati in spatele colegei noastre totul.implicati-va.Puneti-o lider de sindicat,dar trebuie sa mergeti voi la ea. Ea stie ce sa faca.
Adina Luni, 4 Martie 2013

Simona faza cu liderul de sindicat nu ma incanta,cum am mai spus am pornit singura aceasta lupta.Nu am nimic cu firma.nici cu GM, problema mea este alta, lipsa de respect, fisa postului asta pentru responsabilizarea tuturor angajatilor, fisa de evaluare, si ROI.respectarea lui de fapt. pentru ca nerespectarea lui poate duce la cu totul alte lucruri.Am convingerea ca toate aceste lucruri se vor rezolva.O alta problema ar fi numirea pe functie a celor promovati. Nu am inceput lupa aceasta sa fiu "vedeta'.Odata am fost intrebata de un manager "ce doriti de fapt" raspunsul:drepturile mele.

cristina Luni, 4 Martie 2013
Ai dreptate Adina nu este lupta noastra, dar poate ne ajuti si pe noi... Ce sa spun viata "lor" personala nu ne intereseaza ci faptul ca ne sunt incalcate drepturile.Hai Adina ajuta-ne,si pe noi oropsiti ai soartei.
Adina Luni, 4 Martie 2013
Pai daca sunteti "oropsiti ai soartei',de parca eu as fi mai "breaza",ma deranjeaza si pe mine norma infernala de la A58.Mai vedem depinde.... de mai multi factori.
Amalia Luni, 4 Martie 2013
Mai fratilor ce spuneti de studenti in functii administrative,sau pe functii de ingineri,Vedeti si voi de ce nu au loc competentii ca Adina in fima asta intoarsa cu susul in jos.Nimic nu merge.Sau le merge celor de la birouri.Ar trebui facuta o "curatenie de primavara"pe la birouri.Adina vreau sa cred ca vei ramane alaturi de noi indiferent de ce-ti vor propune altii.
Adina Luni, 4 Martie 2013

Am fost invitata odata la o discutie cu 3 manageri, "sa discutam pe marginea diplomei mele de masterat":si cu discutia am ramas. Asa ca eu nu cred in promisiuni,propuneri ,dicutii.Site-ul asta risca sa se transforme in ceva colosal.Nu m-am gandit ca va avea succes.

Cristina Luni, 4 Martie 2013
Nu vezi ca nu ai cu cine sa te unesti?Toti dau din gura si nimeni nu face nimic,ma rog cu o exceptie.Chiar ce ar fi sa oprim lucru maine.
tony Luni, 4 Martie 2013
@Cristina: da, trebuie unitate si fapte nu doar vorbe

@Adina: multi nici nu stiu de site, dar sper sa se afle. pun pariu ca sunt si alte companii asa "frumoase"
Cristina Luni, 4 Martie 2013
Nu atat de interesante ca BOS.oricum trebuie facut ceva si cat mai repede ca asa nu se mai poate.
Adriana Marti, 5 Martie 2013
Ce vreti sa spuneti, ca posturile nu sunt date pe bune?, pai eu am fost operator si fara voia mea am fost avansata tehnician de calitate iar atunci cand eram studenta si faceam faculta in paralel cu masterul am fost numita inginer, am un singur regret ca nu am putut face si doctoratul in paralel cu faculta si masterul, dar nici o problema o sa ma inscriu la ID si tot il fac si uita asa o sa fiu manager pt ca am ambitie.
FLORIN Marti, 5 Martie 2013
Reprezentatii dv respecta?

Art. 224 din Codul Muncii:

(2) Reprezentantii salariatilor sunt alesi in cadrul adunarii generale a salariatilor, cu votul a cel putin jumatate din numarul total al salariatilor.

Art. 226 din Codul Muncii :

Reprezentantii salariatilor au urmatoarele atributii principale:
a) sa urmareasca respectarea drepturilor salariatilor, in conformitate cu legislatia in vigoare, cu contractul colectiv de munca aplicabil, cu contractele individuale de munca si cu regulamentul intern;
b) sa participe la elaborarea regulamentului intern;
c) sa promoveze interesele salariatilor referitoare la salariu, conditii de munca, timp de munca si timp de odihna, stabilitate in munca, precum si orice alte interese profesionale, economice si sociale legate de relatiile de munca;
d) sa sesizeze inspectoratul de munca cu privire la nerespectarea dispozitiilor legale si ale contractului colectiv de munca aplicabil.
e) sa negocieze contractul colectiv de munca, in conditiile legii.
???????????????????
colega Marti, 5 Martie 2013
buna,
lucrez si eu la BOS de cativa ani si vreau sa imi spun parerea.
precizez ca am fost promovata de curand, alaturi de minim alti 10 colegi din productie. BOS are cea mai sanatoasa situatie de selectie interna din zona de vest, as spune. totul e obiectiv si tot colectivul (apropo, proportia e 1:5 TESA) e cu adevarat o echipa tinuta in mana de cativa oameni.
nu sunt de acord cu multe dintre cele spuse, sunt frustrari personale si e rusinos. cine a meritat, a promovat intern, minim 50 de persoane in 2 ani...restul sunt povesti, nu stiu cate firme fac asta.
cu tot respectul pentru cei care au postat, defaimati o firma cu rezultate bune si care se straduieste sa dea salarii si bonusuri, doar pentru nepriceperea si neintelegerea voastra asupra lucrurilor.
nu vreau sa intru in dispute, respect pentru BOS, pentru conducerea exceptionala pe care o are, pentru faptul ca isi petrec mai mult timp jos in linii decat sus in birouri...MARE RESPECT pentru asta.
toma Marti, 5 Martie 2013
salarii? bonusuri? cui?din aprilie 50 ron pt.ce norme?pentru alea care ne ingenuncheaza in curand?
romeo Marti, 5 Martie 2013
cine va tine ba pe salarii mici? ati auzit ca e o piata libera cea a muncii?
mai bine stati si plangeti incompetentilor
puneti ba cvuri si plecati pe mai mult, sa v-o traga altii
actual angajat la bos(tech)
simo Marti, 5 Martie 2013
toma mai documenteaza-te...eu una si toata echipa mea am luat in 2012 cam 600 de euro net in bonusuri incluzandu-le pe toate...lunar, trimestrial, anual...cred ca esti nou:)) poate nu stii ca bos da toate aceste bonusuri pentru cei care lucreaza...si sunt cateva sute de oameni, majoritatea femei, cei vechi, imi pare rau nu ai dreptate
simo Marti, 5 Martie 2013
...si pe adina o stie tot F1, a fost mutata dintr-o linie in alta ca nu se intelegea cu nimeni, ea crede ca liu o sustine, dar nu cred, el e bun si da sanse dar super profi si corect
nina Marti, 5 Martie 2013

ehe ... a iesit TESA, adica promovatii, la atac. Uitati-va cat sunt de aroganti si incisivi  !!!
@colega, cea cu marele respect pentru conducere, pacat ca nu ai acelasi respect si pentru palmasul care-ti asigura tie salariul, probabil dublu fata de al lui.
@romeo ... 'ba' romeo, ca vad ca asa iti place sa dialoghezi, ca dupa blocuri, daca muncitorul care trudeste sa scoata productie ca mataluta sa stai confortabil la tech, e incompetent atunci de tine ce sa mai zicem ... comentariul tau de defineste !

colega Marti, 5 Martie 2013
cine esti nina?
un intrus?
eu vin de jos si stiu ce vorbesc, pe tine te-a trezit cineva acum si esti somnoroasa, nu aduci nimic constructiv, asa ca pa, eram datoare draga, am si eu facultate, la BOS lucreaza tot felul de oameni drago..
Adina Marti, 5 Martie 2013
Simo,nu ma bazez pe Liu nici cat negru sub unghie esti dezinformata.In 8 ani de Bos nu m-am certat cu nimeni.Poate nu ma cunosti.Singura mea greseala a fost ca am scarpinat in fund colegii cu care am lucrat,dovada una a ajuns sefa de linie, iar alta a fost sapata de cealalta, iar am plecat de acolo a fost la cererea mea ,pentru ca m-am saturat sa le aud certandu-se,intreaba-l pe Liu,.Ca orice angajat in vremea acea la BOS se lucra peste tot unde era nevoie(ca acuma);sau tu n-ai fost mutata niciodata din linie.,tu probabil faci parte din "prietenii mei".
simo Marti, 5 Martie 2013
adina, nu sunt curioasa:) tu nu ai prieteni, iti faci singura rau, iti doresc bafta, uiti un singur lucru, cei promovati au meritat si rad de copilariile pe care le spui, pe bune de ce nu cauti o firma care sa te stimeze, promoveze, etc. iti sunt colega la servici si suntem toate femei, pleaca fata unde iti e locul

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?