Forum despre BOS Automotive Products Romania


N.N Vineri, 24 Mai 2013

Pt @Oana Z:

De afisat nu sunt afisate nici unde , nu am primit nici o copie a lor si nici permisiunea de a le citi, pt ca sunt SECRETE, legat de sefele de trura la cine sa le raportez? Cind ele au 8-10 sau 12 clase fara sau cu bac si o bine pusa strategie, adica daca ai o problema nu le gasesti sau iti urla pana te saturi si pleci, oricum tu esti vinovat. Factory manageri daca vad ca iti atingi targetul fie iti maresc norma sau iti monteaza reclamatii si tot asa, sau mai frumos iti dau un post pe care ulterior il desfiinteaza ( ex. tehnician calitate, la noi desfiintat). Cu ceva timp in urma, pt un post de inginer, a fost o persoana la interviu, era inginer cu experienta in domeniul automotive, nativ neamnt vorbitor de engleza, franceza si rusa, nu a fost angajat pt ca sotul unei managere a fost o prioritate pt ei.

Claudiu Vineri, 5 Iulie 2013
Bine ca a reusit sa plece Adina de aici.M-am pus o intrebare ,daca ea a reusit ce ne impiedica pe noi sa reusim sa plecam.Stiu ca de mult cauta sa plece.Oricum nimeni nu a crezut ca pleaca.Asta se doreste sa scape de oameni vechi si buni si sa ramana cu ciurucurile.Nu trebuia lasata sa plece.Chiar nimeni nu a discutat cu ea,nici un manager?Bravo tie Liule nu a meritat sa-ti rapesti din timpul pretios.O sa incercam sa plecam si noi,poate intr-un viitor vom fi din nou colegi cu Adina.
Andreea Sambata, 6 Iulie 2013
Faptul ca le pleaca oamenii vechi si buni ar trebui sa le dea de gandit celor de la birouri ,nu doar sa-si urmareasca propriul interesAcolo fiecare isi apara 'scaunul' ,isi uapara postul nu cumva sa se piarda.Nu se mai simte spiritul de echipa ca la inceput,toata lumea trage pentru el.Ar trebui sa-i dea de gandit lui GM ce echipa manageriala are
Dalina Duminica, 14 Iulie 2013
Pe astia nu-i intereseaza ca le pleaca oamenii buni si vechi. In conceptia ... la poarta asteapta 100 sa se angajeze daca plecam.Unde sunt?vIN stau o luna doua si pleaca.Tot cu cei vechi se lucreaza.Faptuil ca Adina a plecat intr-un fel obligata de ei demonstreaza ce fel de oameni sunt.Asta ar trebui sa va dea de gandit si voua.
Anomimus Vineri, 19 Iulie 2013
Buna ziua colegi!
Nu se aude nimic pe acest site doar: "Adina sus,Adina jos",vreti sa o sustineti in continuare,
atunci mergeti domne dupa ia,ca tare mult sa deviat aici de la subiectul principal,cum ar fi: "CUM SA-I FACEM PE CEI DIN CONDUCERE SA INTELEAGA CA IEI SUNT MURITORI DE FOAME FARA NOI !!! "Cred ca as putea sa scriu un roman despre viata lu Adina,dar nu o sa fac pt. ca noi sunte cei care mai tragem ca sclavii pe plantatie in ScirBOS!
I-am atacat pe menegeri,pe sefele de schimb,pe tehnicienii de calitate,ok,dar nu va atacati intre voi,ca sefii nostril asta asteapta!Deci,ginditiva bine inainte dragi colegi!Jos palaria in fata celor care au zis ca pleaca din BOS si au plecat,nu cum fac altii!
Va salut :)
dadada Miercuri, 14 August 2013

@N.N

Metrul este gradat in mm si cm, cu el se masoara panzele pentru ca nu le poti masura cu sublerul.

adry Miercuri, 21 August 2013
buna.spunetimi va rog frumos pe cate schimburi se lucreaza la boss ca as vrea sa ma angajez acolo se ia ceva banii multumesc frumos
N.N Joi, 22 August 2013

@dadada
Din cate am invatat eu, pe la scoala primara si facultate, fiecare UNITATE DE MASURA ARE UN ........., in MECANICA se folosesc MM si ni CM sau alti ......., daca intelegi, daca nu invata, sau intreaba pe alti care au trecut pe bune prin scoala indiferent de forme. Poate te intrebi si ce este ALTIMETRUL? Daca esti curios/ curioasa treci pe la aeroport, care este lamga noi si iti explica ei ce si cum.

N.N Joi, 22 August 2013
@dadada
" Metrul este gradat in mm si cm, cu el se masoara panzele pentru ca nu le poti masura cu sublerul, ciobane." Bine nai BOULE pe metrul tau poate se scriu si ........., dar baga bine la cap PE UN METRU NU ITI SCRIE NICIODATA CENTIMETRI, MILIMETRI, SAU MIMILE ESTE O SIMPLA GRADATIE. Daca ii dai un metru unui CROITOR SA IL CITEASC ITI SPUNE IN CM, UNI LACATUS SAU MECANIC ITI VA SPUNE IN MM, unui sofer in KM, uni PROST cum poate citi.
N.N Joi, 22 August 2013
@dadada

Cu sublerul se poate masura si adancimea, pt ca sunt de 2 feluri........" mai ciobane", sau poate esti si tu unul din angajati firmei care fac faculta "concomitent cu masterul", sau un inginer in anul I de faculta, sau mai nou un/una care dupa aprox un 1 an au descoperit AMERICA. CEI CARE AU AVUT CURAJ SI AU PLECAT DE LA NOI JOS PALARIA, O SA VA URMAM.
Marius Duminica, 8 Septembrie 2013
Nu as vrea sa supar pe nimeni ,dar la BOS au fost persoane care au avut o diploma de master si nu au fost bagate in seama.Pana la urma au ales sa plece.Dar ce ne facem cu persoanele care au doar o dilploma de bacalaureat si lucreaza pe posturi administrative?Mai sunt si persoane care nu si-au luat bacalaureatul si tot TESA sunt.Cei care nu au bacalaureatul luat sunt considerati cu 8 clase.Asa ca aici nu o sa mai fie ce a fost odata, firma a decazut foarte mult in special ca scolarizare.Nu mai exista respect pentru cei cu o diploma.De fapt nu exista in general respect, demnitate, incredere.
XXX Sambata, 21 Decembrie 2013
Numai nulitati cu mici exceptii au ramas in bos.Inclusiv managerii....nimeni nu ii ia altundeva la ce faima au!!!
briceag Duminica, 22 Decembrie 2013
Marele derector HY avanseaza suzetele lui pe pozitii bune chiar daca ele sunt cu doua clase .... Asta e daca inghit bine :)
anonim Luni, 23 Decembrie 2013

Oameni buni, circula vorba prin sat ca ati luat prima de sarbatori 1000 lei. E adevarat ??? Daca da, mi se pare un paradox intre aceste sume si paginile de comentarii. Altii (firme mai mici, ce-i drept) au primit un cozonac si o sampanie.Nu-mi luati in nume de rau intrebarea si multumesc celui/celor care au bunavointa de a-mi raspunde.

SARBATORI FERICITE !

Maria Vineri, 27 Decembrie 2013
Nu stiu ce prime s-au dat la Bos , dar ideea este ca de cand au primit primele nu se mai prea scrie pe site,de unde ma gandesc ca oamenii sunt multumiti.Dar poate ca peste putin timp vor aparea iar comentarii.
tatiana Vineri, 27 Decembrie 2013
prima s-a dat bine la bos! dar tinand cont ca nu avem bonusuri decat daca facem peste norma era normal!si la bos dupa una calda vin zeci de dusuri reci asa ca la nebuni!nu ne invidiati!
N.N. Vineri, 27 Decembrie 2013
Liu zicea de 400 euro prima, la dreapta sau stanga, impozabili sau net? Mister
zvon Marti, 31 Decembrie 2013
eu am auzit ca s-a dat 200 euro.

@tatiana, unele firme nu dau niciun fel de bonus la depasire de norma, din contra, nu te lasa sa depasesti norma, e atat de mare incat nu ai cum s-o depasesti. De sarbatori primesti tot felul de aiureli nefolositoare momentului, bani sau bonuri cadou niciodata. Nu ai parte numai de dusuri reci zilnic, in rest nimic. Asa ca chiar sunteti de invidiat si de neinteles comentariile de aici.
tatiana Marti, 31 Decembrie 2013
o !nici la noi nu sunt mici normele ,dar ne straduim sa facem putin mai mult ca sa luam peste salariul de nimic mai ales la cei noi veniti sa luam ceva !si am auzit de o firma din arad ca s-au micsorat normele pentru a pune accent pe calitate !zvon,nu crezi ca la noi nu se mai pune pret pe calitate!in primul rand pentruca se cumpara materiale de proasta calitate,statii la care se schimba doar timbrul cu data a ...ce..?nici macar nu ne intreaba daca merge statia!din pacate la noi conteaza acum altceva !
?!? Luni, 6 Ianuarie 2014
Prima a fost de 650 de lei in mana

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?