Forum despre BOS Automotive Products Romania


?!? Luni, 6 Ianuarie 2014
Si salariul e de 700 si un pic iar cei cu vechime iau 800 si un pic. Chiar ii invidiati pe cei de la BOS?
Helping out! Sambata, 11 Ianuarie 2014

prima a fost 600 si umpic si salaru vreo 700 si umpic 800 si ceva iau cei vechi.

doryn Marti, 11 Februarie 2014
fratilor terminatio cu primele de 1000 euro prima a fost de 200 euro si ai luat in mina 620 lei fitii seriosii nu mai scrie lumea ca se teme de unu altu statii linistitii aceleasi nemultumirii si fara o rezolvare credetima asa e la bos operatorii sunt de vina pt. tot ca si in alta parte
resurse umane Marti, 25 Februarie 2014
Plin de nepotisme !
ME manager e nasul nasilor :))) nas la managerul de productie, nas la kaizen manager si nas la managerul de f2 :))))) atunci clar ca de la cap se impute pestele astia sunt la conducere si fac ce vor ei..... Isi baga neamurile pe salarii beton!
grecu Miercuri, 26 Februarie 2014
Directoru gen. e curbare curvarilor cum agata o parasuta o avanseaza va zic sigur ca am vazut noaptea cand vine pe la 3-4 ia una si pleaca cu ea la o treaba si cand vine parasuta inapoi e ciufulita si rosie ca ridichea :))
norbert Sambata, 1 Martie 2014
pleaca cure?pacat!!!
aninom Luni, 17 Martie 2014
care mai sunt salariile la BOS ? Sunt in cautarea unui loc de munca . ms
anonim03 Miercuri, 30 Aprilie 2014

buna seara,am o intrebare,oare are voie un sef de schimb sa isi ameninte prin sms operatorii care nu au putut venii la lucru pt.un deces in familie sau pt.ca li s-au imbolnavit copilul?va spun eu,au voie mi sa intemplat mie,si de atunci sant plimbat de colo colo,si apropo cand ceri explicatii iti spune ca asa a vrut manager-ul,nu cred,nu e adevarat,shift-ele isi permit multe sa tipe si sa jigneasca.cine vrea sa se angajeze dau un sfat,stati acasa oamenii buni s-au mergeti in alte parti,de 4 ani jumatate lucrez,noarme marite cu 50% bonus-uri taiate fara motiv.

EU Miercuri, 4 Iunie 2014
NICIO FIRMA DE PE ACEST SITE NU ARE 35 DE PAGINI DE COMENTARII...ASTA SPUNE CEVA...SI NU DE BINE.PACAT,PENTRU CA A FOST O FIRMA UNDE ORICINE AR FI VRUT SA LUCREZE.ACUM NU MAI VIN OAMENII LA ANGAJARE.
patrik Vineri, 6 Iunie 2014
pentru migratia masiva de personal ar trebui sanctionat managerul general si managerul de resurse umane!
eu Vineri, 6 Iunie 2014

Norme mari salari sub minim. La angajare promit multe. Contract si marire de salar dupa sase luini. Am un an si nici vorba. Ridica din umeri cand le zici. Stiu
ce nu stiu alti care au vechime si degeaba.

ana maria Luni, 23 Iunie 2014

ma bucur ca am scapat de BOS am lucrat acolo 4 ani si jumatate dar sincer....imi pare rau ca am stat atat...mutat de pe o linie pe alta si bonus-ul cel mai mic.

ronela Joi, 26 Iunie 2014
cine mai verifica wc-urile ca la cel de pe hol spre cantina ultimul din cele 4s-a desprins faianta pe langa teava de scurgere si wc-ul sta sa cada iar aerul nu mai porneste de zile bune cand intri si este un miros pestilential !in hala nu este oxigen nu se deschid trapele nici usile sa intre aer,suflantele nu fac fata doar bat spre noi si ne imbolnavim,chiar azi la o colega i s-a facut rau si n-au inceput caldurile,ce va fi atunci?de 11 ani sunt acele suflante nenorocite nu va ganditi sa le schimbati?
ROMAN Sambata, 20 Septembrie 2014

singura firma in care am vazut ca un sef de linie sa lucreze cot la cot cu operatori sau chiar mai mult ..pentru un salar de 12milioane :)) am vazut la tv ca aveti si reclama salari atractive bonusuri sporuri na va spun eu ca is egal cu zero salaru unui incepator este de maxim 800lei in mana maximmmmmmm... si a unui vechi de 1.000lei maximmmmmmm.

ROMAN Sambata, 20 Septembrie 2014

luni dimineata adunare pe zona verde la ora 6 sa vedem cati se aduna:)) nimeni va zic eu sunteti prea fricosi si prea prosti si va multumiti cu 800lei asa ca mai taceti din gura ca sunteti varza toti indurati o venit strainu in tara la voi va meritati soarta

doryn Luni, 27 Octombrie 2014
bai fratilor cine va tine in boss? sa lucratii pe 800 lei ?
oare va spun eu nimenii , va intrebatii de salarii micii nici nu are cum sa dea mai mult cand intr-un schimb trei lucra si unu se plimba isi arata sanii si are cu totul alta preucupare . si sincer salariu la boss e de 410 lei avans si 640-660 decontarea plus bonus dar daca o sa acceptatii magaria colegilor care se plimba acceptatii si sa lucratii in locu lor iar cine are ceva de spus exista resurse umane se pot rezolva problemele doar sa se vrea
SaiyaJiN Miercuri, 28 Octombrie 2015

AVANTAJE:
-Curat
-Vestiare individuale
-Cantina ok

DEZAVANTAJE:
-3 schimburi
-Stai la munca 8 ore jumate. sch1 de la 06:00 la 14:30 deci pauza ce o ai la munca e din timpul tau liber.

Incadrare operator: 1100
Bonus 200 de lei

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?