Forum despre Bosch Rexroth SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 6 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Bosch Rexroth SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Bosch Rexroth.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Mihai Miercuri, 7 Mai 2014
Salut.
Lucrez la Bosch Rexroth momentan. Fabrica se afla in Blaj. Mediul de lucru este foarte ok, in general mai putin directorul general care mai are rabufniri violente (nu fizice, mai mult verbale). Salariile sunt foarte bune. In domeniul financiar unde lucrez eu se castiga undeva la 2000 lei net + 400 lei relocare, si bonuri de masa. Un lucru mai putin placut sunt posibilitatile de dezvoltare: e foarte putin probabil sa fi avansa vreodata pe scara ierarhica in aceasta firma, sunt reticiente si piedici foarte mari din partea conducerii in cazul in care vrei sa schimbi postul sau departamentul in care lucrezi.
Sper ca ajuta pe cineva ce am scris aici.
Marius Miercuri, 21 Mai 2014
Am si eu o intrebare. Cam de cat timp lucrezi la ei?
mirch Vineri, 25 Iulie 2014
Buna, sunt curios cat castiga un inginer de nivel 1 la Bosch?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?