Forum despre Bosch Romania (Robert Bosch SRL)


Eduard Duminica, 22 Ianuarie 2012
stie cineva ceva despre Bosch Romania? exista in special posturi in care e nevoie de limba germana? am terminat politehnica, m-ar interesa ceva tehnic. multumesc.
alexandru Miercuri, 9 Mai 2012
salutare.
si pe mine m-ar interesa ce posturi sunt in bosch? ar fi cool un raspuns.
adi Miercuri, 24 Octombrie 2012
www.bosch.com.ro
sunt joburi si pt studenti si pt absolventi,merita sa incercati,succes!
Mari Vineri, 15 Februarie 2013
Ce salarii sunt pe acolo?
notbosch Miercuri, 13 Martie 2013
Am fost la interviu la ei pentru un post de birou si mi-au oferit intre 250-500 brut, va imaginati ce poti face cu banii astia in Cluj. Consider ca pentru o functie cu responsabilitate si in care am si experienta sa imi ofere un salariu de mizerie... pas. Ar trebui cand suna sau trimit email pentru chemare la interviu sa iti si spuna cat vor sa iti deie nu sa mergi pana acolo degeaba.
Ionel Luni, 18 Martie 2013
Pai depinde si pentru ce post mergi ... presupun ca daca mergi sa lucrezi in R&D salariile sunt mai mari, altfel nu vad cum o sa reuseasca sa isi formeze echipe de embedded cu salarii asa de mici
mio Luni, 18 Martie 2013

a bine ca este si bosch pe aici;sa va spun din experienta mea ceva mai veche la un interviu bosch:am fost la bosch bucuresti pentru un post in achizitii ;m-am intilnit direct cu managerul de achizitii un tip de nationalitate germana dar care stia ceva romaneste;un interviu peste o ora;la un moment dat a scos pe masa niste piese si m-a intrebat din ce sunt facute ,care ar fi tehnologia de fabricatie etc.,problema era ca scosesera un post cu durata determinata de un an si eu i-am spus sa ma anunte totusi cu trei luni inainte daca mai ramin ,a cam facut ochii mari;adevarul ca era un post cam sub pregatirea mea si experienta mea, ideea mea era sa intru la ei si apoi sa promovez;in sfirsit le-am cerut 1100 euro si ei nu au acceptat,cred ca ei se asteptau sa cer undeva la 500-600 euro;deci este plauzibil ca sunt salarii mici,ceea ce este surprinzator pentru bosch si eu cred ca nu au oameni prea buni in romania;cred ca sunt ceva expatriati care au salarii mari;

alex Marti, 19 Martie 2013
pt notbosch

tu zici ca ti-au oferit 250-500 ron? pt un post de 8 ore pe zi?
fost candidat bosch Joi, 21 Martie 2013

Asa am patit si eu cu ei: vreo 3 interviuri pe achizitii, din care 1 cu HR si 2 "tehnice", am ajuns in last stage cu managerul de achizitii (de data asta un roman) si cand ajungem la discutia cu salariul descoperim de fapt ca eu am cerut din prima 800 Eur (ar fi fost stupid sa plec pe mai putin decat aveam, plus ca am 7 ani experienta) iar ei nu erau dispusi sa dea mai mult de 600. Rezultatul cred ca se subintelege.

bs Miercuri, 3 Aprilie 2013
da este surprinzator cum o firma de talia lui bosch cauta oameni carora sa le ofere 300-500 de euro cind este clar ca oamenii buni ii gasesti de la 1000-1500 de euro in sus;ei cred ca prefera expatriati si ceilati sunt doar masa de manevra fara experienta;
luca Marti, 30 Aprilie 2013
ce stiti despre Bosch Cluj?
Adi Miercuri, 29 Mai 2013
Va inselati destul de mult referitor la sediul din Bucuresti. Personal cunosc compania si este una din putinele companii la care m-as asngaja daca as vrea sa-mi schimb angajatorul actual.
Nemultumiri si frustrari exista in orice companie iar antescriitorii mei, poate au aplicat la posturi de incepatori iar salariile sunt ca peste tot, mai mari si mai mici...
Inca o data, cunosc firma din prisma angajatului si nu le fac lobby in nici un fel.
@Adi Miercuri, 29 Mai 2013
Noi nu comentam pe tema sediului din Bucuresti, ci de cel din Cluj.
Corina Miercuri, 29 Mai 2013
Pentru un post de Junior Reporting Specialist cat se plateste?
Ella Joi, 30 Mai 2013
Salut! Ceva informatii despre Timisoara -call center agent with french? Multumesc :).
Edi Marti, 4 Februarie 2014
dar ca agent de vanzari/ reprezentant de vanzari cat se castiga? ma refer la cei de pe scule electrice
Andrew Marti, 24 Iunie 2014
Ce salarii sunt pe postul de test engineers? Ofera 2000 Ron pentru inceput? Ma intereseaza pentru ca as vrea sa ma mut in Cluj, eu fiind din Iasi. Aici pe acest post castig 2200 Ron in mana! Si am doar 3 luni de cand lucrez! Dupa 6 luni ar trebui sa mi se mareasca salariul conform contractului de munca! Acolo daca vin trebuie sa ma relochez! O fac pentru ca am prietena acolo! Dar nu as putea accepta un salariu sub 2000 Ron!
Candidat Marti, 24 Iunie 2014

M-au sunat azi sa-mi ofere postul de Operator SMT. Eu mi-am depus cv-ul pt postul de embedded( inginerie). Le-am raspuns frumos ca eu caut un post pe masura calificarilor mele, si vreau sa pot avansa. Mi-a zis revoltata ca 80% din angajati sunt masteranzi ( adica mai mult decat am eu, doar o facultate, mi-a explicat), si ca sunt si oameni cu 10 clase dar toti vor sa stea 2-3 luni si apoi sa avanseze. Ea credea ca accept sa lucrez in 3 schimburi, cel de dimineata fiind de la ora 6!( si am auzit ca vor sa faca 4 schimburi). Pentru 1250 lei pe luna, bonuri si transport, mai bine stau acasa si fac proiecte pe freelancer.
Stiu cine a lucrat 7 luni la ei, era tehnician, pt 2500 lei, terminase facultatea de Automatica si Calculatoare, si nu au vrut sa-i dea postul de inginer ( ca sa plateasca mai putin impozit, cred).
Angajeaza oameni supracalificati pt posturi de Ctc, operatori. Adevarul e ca au de unde alege, iar absolventii sunt slab pregatiti de cand se copiaza cu casca la examene si altundeva nu gasesc de lucru.

mirch Vineri, 25 Iulie 2014
Buna, sunt curios cat castiga un inginer de nivel 1 la Bosch?
Maria Luni, 27 Octombrie 2014
Stie cineva ce salarii sunt in Cluj la Boch pt caliate?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?