Forum despre BRD Finance IFN SA


anonim Joi, 11 Septembrie 2014
La Brd Finance salariul pentru un consultant de vanzari este negociabil, insa foarte mic: undeva la 900 lei net + bonuri de masa + asigurare la o clinica medicala privata. In oferta de angajare a fost specificat si bonusul din vanzari, care putea ajunge la inca un salariu. Targetul nu era tocmai realizabil, asa ca trebuia realizat 100% pentru a primi bonusul. Daca nu era realizat, nu primeai nimic. Am avut colegi care il realizau, insa ramanea la atitudinea managerilor daca voiau sa il acorde sau nu. A fost o experienta dificila, foarte mult stres din cauza oamenilor, cat si a sefilor, care puneau presiuni zilnic pentru vanzari.
Asa cum toti oamenii din vanzari stiu, nu depinde intotdeauna de tine, ca om, daca reusesti sa vinzi ceva in ziua aia sau nu. Depinde de magazinul unde esti repartizat, de clientii care vin (ce buget au pentru a cumpara produse), de oamenii cu care lucrezi (mai ales cand astepti ca un dosar sa se aprobe).
Dragos Marti, 30 Septembrie 2014
Foarte rar faci targetul (de obicei ai sanse in decembrie).
Stres, morala, nu se platesc orele suplimentare, ramai peste program pentru ca nu termini treaba sau vin intarziati, nu poti sa faci un credit nicaieri pentru ca ai contract pe perioada determinata pe 3 luni ce se tot reinoieste chiar daca ai 2 ani in firma.
maria980 Luni, 27 Martie 2017

Buna. Stiti cumva in ce consta interviul pentru ofiter relatii clienti?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?