Forum despre BRD - Groupe Societe Generale


Tuk Vineri, 28 Noiembrie 2014
Ca si o comparatie cu alte banci, pe unde se situeaza salariul unui director de agenti?
lali Miercuri, 3 Decembrie 2014
As vrea sa stiu care este salariul unui consilier clientela IMM . Am fost contactata pentru un interviu pentru acest post si as vrea sa stiu daca ma deranjez sau nu.
luigi Miercuri, 3 Decembrie 2014
lali ,

intre 1000 si 1400 lei,net/luna.


Bafta.
Alina Miercuri, 7 Ianuarie 2015
Buna! Ma poate ajuta cineva cu cateva detalii despre postul de Auditor Intern? Am fost chemata la un concurs, dar la cate pareri negative am auzit.... nu stiu daca sa mai merg sau nu. Referitor la salariu, le-am spus ca as vrea 3000. Nu au zis nimic....
fauna-corporatista Vineri, 9 Ianuarie 2015
@alina
auditor intern este o meserie interesanta in opinina mea . Desigur cam renunti la viata personala destul de mult . Misiunile de audit intern se fac in toata tara si dureaza in medie 2-3 saptamani . Practic esti la tine acasa cam 1 saptamana pe luna . Unele misiuni de audit pot dura si 2 luni daca ai dat peste ceva grup infractional organizar . Rapoartele acestea intocmite de auditori ajung pe masa conducerii si in final pe mana autoritatilor locale .
Nu stiu ce presupune auditul directiilor din centrala
Auditul unei agentii din retea dureaza cam o zi . Nu stiu sa-ti spun care e atmosfera de lucru in interiorul echipelor de audi . Misiunile de audi au anumite piste care sunt verificate ( anumite norme interne ) - care sunt cosniderate la momentul respectiv importante .
in retea activitatea celor de acolo este reglementata de norme si proceduri care insumeaza peste 10 000 de pagini A4 . Cei din audit verifica daca sunt respectate norme si proceduri care insumeaza 10-100 de pagini .
Partea interesanta este cand trebuiesc verificate acte care sunt stocate intr-o arhiva aflata intr-o alta localitate . Eu am remarcat faptul ca sistemul de arhivare al documentelor in brd este cel putin haotic ; probabilitatea de a gasii documente din anii anteriori scade pe masura ce trec anii .
Eu am raportat de zeci de ori sefilor directi sau celor de la audit haosul din arhivarea documentelor si cantitatea impresionanta de norme si proceduri care iti reglementeaza activitatea - norme si proceduri care te fac direct raspunzator pecuniar sau penal pentru nerespectarea lor .
Ce veau eu sa spun : este imposibil ca cinve sa cunoasca la litera sutele de norme care se actualizeaza continuu . Uneori cei din audit joaca asa un rol de politist cu sapca .
Daca sunt luati la bani maruti legate de spete concrete raspunsul este unanim " citeste norma " sau " daca ti se pare ca e o speta care nu este reglementata : fa propunere de modificare norma "
Am auzit raspunsul acesta in cadrul acestei organizatii de mii de ori . Trage fiecare concluzia

legat de 3000 de roni imi pare o suma okay pentru brd departamentul de audit - recrutare externa . Poate cam mica daca vii din Big 4 sau daca ai mare mare experienta pe un domeniu anume .
E posibil sa te fi chemat la interviu pentru a vedea cam ce salarii mai sunt prin piata .

in general auditoirii au salarii mai mari fata de dei din retea - tocmai pentru ca isi sacrifica viata personala .
Departe de familie , copii , prieteni apropiati 10 luni pe an colindand judetele patriei ...
kat Sambata, 10 Ianuarie 2015
Buna. Stiti ceva de la curs de profesionalism in AGAPIA? Cum este acolo? Este internet, semnal Orange? Am auzit vesti proaste si despre mancare.
Slavu Duminica, 8 Februarie 2015
Se pare ca in BRD, de aproape o luna, nu se mai intampla nimic. Salariatii sunt multumiti, totul merge struna, in baza a mii de norme si reglementari interne, sau poate vom avea o ...
WLADIMIR Miercuri, 20 Mai 2015
Buna ziua.Ceva detalii despre interviul si cu ce se mananca postul de teleconsilier?
Ela88 Sambata, 16 Ianuarie 2016
Buna. Ma puteti ajuta cu info legate de postul de responsabil agentie? Ma intereseaza de la cat incepe salariul net. Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?