Forum despre British American Tobacco Romania


nedumeit Joi, 21 Februarie 2013
senior nu presupune 3 ani + experienta?
geez..ma asteptam la cu totul alte scoruri..
Catalin Luni, 25 Februarie 2013
Salut! Dintre cei ce au fost la interviuri, va rog sa ne spuneti in ce consta testul de limba straina. Eu nu am experienta in interviuri la multinationale, si imi fac griji. Este un test scris, sub forma de grila, cu enunturi ce trebuie completate? Daca e test oral, cam ce intrebari se pun? Sa vorbesti despre tine, hobby, studii, experienta...sau e o discutie cu intrebari din domeniu finante/conta? Va multumesc!
Mircea Marti, 26 Februarie 2013
Depinde pentru ce pozitie esti chemat la testare, spre exemplu pentru testul de seniorl GL, a fost un test de contabilitate financiara (destul de greu), un test numeric (cu diferite probleme matematice, analize matematice) si testul de limba engleza (care continea diferite enunturi in care lipsea un anumit cuvant care trebuia completat)...daca ai aplicat pentru inca o limba straina..ti se a face un interviu, probabil si telefonic, unde ve-ti discuta in aceasta limba straina pe teme generale (despre tine, despre cum iti petreci timpul liber etc.).....daca treci de testare urmeaza interviurile cu HR, apoi interviul cu managerul de departament...succese
Dana Miercuri, 27 Februarie 2013
Salut! Stie cineva care e salariul pentru postul de junior analyst cu limba rusa? Merci anticipat!
ich Miercuri, 27 Februarie 2013
au posturi si pe limba germana?eu vb la nivel mediu un B1 -B2 .Credeti ca am sanse?
John Miercuri, 27 Februarie 2013
2100 lei, senior pe GL? Pai si atunci Junior pe Acc payable cat mai ia?
Catalin Joi, 28 Februarie 2013
Accounts Payable Junior - English speaker - 1600 RON
Artem Joi, 28 Februarie 2013
Buna! Pentru postul de Analyst Accounts Payable Russia stie cineva care e salariul?
Ionut Miercuri, 20 Martie 2013
Salut, o intrebare. Stie cineva ce se discuta la interviul pentru postul de merchandiser?
Cati pasi, cate interviuri trebuie sa treci? Va multumesc.
Artemisa Miercuri, 27 Martie 2013
Buna!...Stie cineva ce teste se dau pentru postul de junior accountant?..si daca se poate aplica pentru postul asta chiar daca esti inca student?
irisnoir Marti, 2 Aprilie 2013

Buna. Eu am dat testele la BASS la rusa, engleza, abiliati numerice si contabilitate pentru Senior GL. Dintre toate cel de abilitati numerice mi s-a parut mai complicat pentru ca nu ai timp sa citesti problema ca sa o intelegi, nu ca sa-i mai cauti si solutia din grafice. Cert este ca nu cantitatea raspunsurilor este luata in calcul ci calitatea lor. La contabilitate sunt 10 intrebari din conta financiara care nu ai cum sa le stii daca ai lucrat numai in softuri contabile, trebuie reluata un pic teoria pentru raspunsuri bune. La engleza si rusa au fost clasicile traduceri, plus sa scrii un text pe o tema aleasa de ei si tot in cadrul interviului va trebui sa vorbesti in ambele limbi. Eu am trecut pana la nivelul in care trebuie sa fiu repartizata pe unul din departamente si astept un raspuns.

yo ylyss Duminica, 19 Mai 2013
buna,
am si eu o intrebare pentru Ioana si Andrei: va mai aduceti aminte in ce anume constau testele date de Accenture? cunisc pe cineva care se duce saptamana aceasta la ei la interviu pt un post de Accounts Payable Officer with Spanish si are mari emotii inceea ce priveste testele, mai ales ca cel de contabilitate este in engleza si nu sta foarte bine la partea de engleza economica
ndc Duminica, 26 Mai 2013
Buna ,am si eu o intrebare pentru voi cei care ati fost chemati si la interviu ,cum ati aflat de posturile respective, de pe ce site?
yuki Luni, 27 Mai 2013

Am fost si eu chemata la un interviu de Senior Analyst Banking Operations acum cateva saptamani insa am fost dezamagita total....au fost 3 teste insa nu mi s-au parut de o nivel extrem de ridicat, poate cel numeric era mai greu....insa dupa ce am am asteptat mai bine de 2 saptamani un raspuns pozitiv sau negativ nu l-am primit, fiind o firma serioasa si un post de senior ma asteptam macar la atat.

Elena Joi, 18 Iulie 2013
Stiti cumva cat castiga un Finance Analyst ( Planning and Reporting)?
Natalia Joi, 12 Septembrie 2013
Am fost si eu la teste la BAT, in august anul acesta, intr-adevar testul numeric e cam greu, la finalul testarii ne-au spus ca indiferent de rezultat vom fi contactati pentru un raspuns, eu zic ca m-am descurcat bine, dar a trecut o luna si nu am primit nici un raspuns, stie cineva cat dureaza pana primesti un raspuns de la ei?sau cat dureaza pana te angajezi?ca am inteles ca in companiile multinationale, ca BAT, poate sa dureze si pana la 3 luni.
pt natalia Vineri, 13 Septembrie 2013
buna,

poti sa imi dai mai multe detalii legate de teste? urmeaza sa le dau si eu marti, si in special cel de contabilitate ma sperie pt ca eu nu stiu conta romaneasca si monografii contabile.
multumesc mult.
Adelina Marti, 7 Ianuarie 2014
Buna,

Se intra foarte greu, intr-adevar, dar daca ai putin noroc, se poate. Eu am intrat fara pile, fara recomandari. Procesul de recrutare dureaza foooarte mult. Daca nu te ia, mai mult ca sigur ca nu o sa primesti nici un raspuns. Ideea e ca daca ai aplicat, ai facut bine la teste si nu te-a luat, sunt sanse foarte mari ca la urmatorul post deschis sa te sune din nou. Rabdarea e cheie in asteprarea resultatelor. Eu am stat 2 luni si jumatate. Salarii sunt foarte ok comparativ cu piata si firma este fenomenala. Sunt foarte multe beneficii, petreceri, teambuildinguri, cursuri oferite gratuit, bonusuri anuale (destul de mari), cadouri semnificative de Craciun etc

Daca vreti sa aplicati aici, mergeti pe site-ul lor si cautati joburile lipsa. Pe bestjobs/ejob nu o sa gasiti niciodata anunturi.
Pt adelina Vineri, 17 Ianuarie 2014

Ne poti spune si noua mai multe despre beneficii/atmosfera/salarizare?

worker Marti, 21 Ianuarie 2014
Pentru postul de merchandiser , in ce consta interviul sau testul si care sunt etapele ulterioare? Va multumesc anticipat ! :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?