Forum despre British American Tobacco Romania


Liliuca Joi, 14 August 2014
@becca salariile de TL incep de la 3200 net, ca sa ajungi la 4500 cu mariri de 3%... oho:)))
anto Marti, 21 Octombrie 2014
Buna

Am vazut recent un post de inginer chimist si am nevoie disperata de o recomandare pentru ca am vazut ca altfel nu se poate. Asta daca nu este deja aranjata treaba.
andra Vineri, 14 Noiembrie 2014
buna, poate sa mi zica cineva in ce consta testul de engleza si de chimie, pentru un post de inginer chimist ? Va rog mult, luni am interviu si habar nu am...
Si as mai vrea sa stiu daca interviul va fii in engleza???
A.E Vineri, 14 Noiembrie 2014
hey,buna,
pentru un post asistent de laborator de chimie, ce presupune testul de engleza si chimie?
unu Marti, 18 Noiembrie 2014
n-are nimeni informatii despre nivelul salarial, conditii de lucru etc. pentro postul de Merchandiser? dar un Team Leader?
cucul Miercuri, 19 Noiembrie 2014

unu ,

un fost coleg cica castiga 1200 net/luna, in mana si restul e de 15000 de euro

layla Duminica, 7 Decembrie 2014
Buna tuturor.vreau sa va impartasesc si experienta mea la British-BASSE.Am fost chemata la un interviu la ei pt postul de AP, pe italiana. Am dat testul de abilitati numerice,testul de engleza si testul de italiana,eu impreuna cu ink 7 persoane. Trecuse cam o saptamana cand m au sunat pt interv cu managerul si team leaderul...m am prezentat.cum zicea cineva mai sus a fost un dezastru total.persoanele venite la interviu erau total neprofi si habar n aveau ce vbeau..am plecat dezamagita. Peste 2 sapt m au sunat sa mi zica de feedback,ca era pozitiv dar postul a fost ocupat.si m au propus pt alta pozitie. A urmat un alt interviu cu managera si hr ul. A fost cel mai frumos interviu al meu.am discutat f multe si mi au raspuns la tot ce am intrebat. Seara m au sunat sa mi zica sa vin la ei sa mi prezinte oferta.
Vreau sa mentionez ca nu am pe nimeni in Basse, doar am aplicat pe site ul lor...deci se poate intra si fara pile.macar incercati, nu trebuie sa va descurajati doar citind experiente neplacute.
Alexa Vineri, 12 Decembrie 2014
Buna,

Va rog sa-mi spuneti daca aveti ceva opinii in legatura cu postul de Junior Master Data Analyst sau Master Data Analyst. Doresc sa aflu mai exact daca aveti detalii legate de salariu, program de lucru (daca se sta peste program) si locatia unde se desfasoara activitatea.

Multumesc anticipat :)
Anonim Sambata, 13 Decembrie 2014
Buna Alexa-salariul pentru Junior Master Data este in jur de 2000 Ron net, dar daca de exemplu este un post de rusa se da bonus de limba (nu stiu exact cat este).
Locatia este la Metrou Petrache Poenaru- cladirea Riverview.
Alexa @ Anonim Sambata, 13 Decembrie 2014
Multumesc frumos pentru raspuns :). Am vazut ca exista si un post cu rusa pe net, dar din pacate nu am invatat aceasta limba straina la scoala :|. Voi aplica pentru celalalt post disponibil, poate am noroc :).

O seara placuta!
ana Vineri, 19 Decembrie 2014
Buna, cine poate sa mi spuna in ce consta testul la engleza si abilit. numerice???( pt post junior analist....).
La abilitati numerice e nevoie de calcule?? de formule??de ecuatii??
engleza traduceri din R in E ?engleza busines? sa pui cuvintele lipsa? articole sau ce fel de cuvinte?
layla Sambata, 20 Decembrie 2014
@Ana :testul de abilitati numerice consta intr un test cu aprox 40 de intrebari, pe care trebuie sa le rezolvi in jumatate de ora..este important sa faci macar 20. Vor fi probleme, cu grafice si tabele pe care trebuie sa le rezolvi. Testul se da in grup,cel putin asa l am dat eu.vine o persoana din cadrul companiei si rezolva cu voi vreo 3 intrebari, ca sa va dati seama despre ce e vorba.nu e asa de greu.. testul de engleza, cel putin la mine,a constat in completarea unor cuvinte lipsa si apoi un alt subiect, sa vorbesti liber despre tine..un fel de descriere. E ok si acolo, nu e asa greu..
bafta la interviuri!
maxim Duminica, 21 Decembrie 2014
Salutare am optat pt postul de Junior Master Data (RUSA) cine poate sa mi spuna in ce consta testul la L RUSA (LA O LIMBA STRAINA)?
soseta furioasa Miercuri, 24 Decembrie 2014
Hey. Daca vreti sa lucrati de la 8 la 9 (21) in fiecare zi, pe 20 de milioane pe luna, atunci aplicati pentru Junior Master Data (Russian). Bafta :) !!!!!!
maxim Joi, 25 Decembrie 2014
hey cineva fost la interviu junior rusa? poate sa zica ce si cum fost?? bsarabenii vb!!
CelNou Luni, 20 Aprilie 2015
Salut,

Am aplicat si eu pentru "Accounts Receivable Junior Analyst". Am fost invitat sa parcurg o serie de chestionare online...teste de cultura/cognitive/numerice. Acum, ma intereseaza ceva din experienta "celor trecuti in etapele urmatoare": daca mai sunt interviuri...cate si in ce ar consta...si...bineinteles, daca stie cineva ceva de pachetul salarial propus.

Multumesc!
crm123 Miercuri, 22 Aprilie 2015
Pentru pozitia asta se dau teste la ei la sediu: abilitati numerice (40 intrebari parca) si engleza (50 de intrebari + o compunere de 20 de randuri despre tine: experienta prof, educatie, hobbyuri, etc).
Daca feedbackul e pozitiv, vei fi chemat pentru un interviu cu 2 TL din departamentul respectiv.
alba Joi, 14 Mai 2015
A fost cineva la interviu pentru departamentul de Raportare? Sau pentru alte departamente? Ne poate ajuta cineva cu o impartire pe departamente in cadrul BASSE!
Multumesc.
katalanu Marti, 16 Iunie 2015
AP, AR, Intercompany, R2R cu multe sub-departamente - Planning&Repoting, Product costing, GL, Data Quality integrity, FSD (Customer service), Master data, GTO la fel cu multe sub departamente - Banking, Treasury, Liquidity, In house cash, etc., toate astea impartie pe Western Europe, Eastern, Africa...
iarina Joi, 9 Iulie 2015
Pentru Junior Analyst testul de contabilitate este grila? sau ce grad de dificultate are?
Mersi.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?