Forum despre British American Tobacco Romania


Princess Vineri, 23 Octombrie 2015
Bună
Aveți idee pentru Junior Finance Manager care ar fi salariul?
Volumul de muncă pare acceptabil din descrierea postului.....

Va mulțumesc frumos!
Princess Vineri, 23 Octombrie 2015
Bună
Pentru junior finance manager are cineva idee despre partea salarială?
Mulțumesc
767_767 Joi, 5 Noiembrie 2015
Va salut,
Imi poate oferi cineva detalii legate de pozitia "Help Desk"? Prin intermediul interviului telefonic, am inteles ca va fi un contract de munca semnat cu cei de la Royalty Jobs International, care sunt o firma de recrutare cu care BAT isi recruteaza oameni pentru zona tehnica. Mi-ati putea spune ceva legat de interviu, salariu, program de lucru, atmosfera, colectivul de acolo, sanse de promovare etc?
Va multumesc
CrisssM Marti, 19 Ianuarie 2016
Salut, stie cineva cat este salariul de Team Leader in Cluj?
alexac Joi, 3 Martie 2016
Buna seara!
Azi am aplicat la BAT pt postul de junior master data analyst. Tot azi am completat testele online pt abilitatile numerice si verbale.(trimise de ei pe mail)..si tot azi m.au sunat pt a stabili un interviu telefonic. Din cate am citit pe aici aceste teste se dadeau la interviu. Nici nu stiu la ce sa ma astept.. emotii nu am asa de mari ca am un job ok pt moment, dar daca beneficiile sunt mai mari la BAT de ce sa nu profitam de aceasta oportunitate. Colectivul cum este ? Programul de lucru? Salariul?...
Multumesc!
cocutsa Luni, 4 Aprilie 2016
Buna ziua! In ce consta testul Excel la British American Tobacco?
Utilizator2017 Marti, 14 Martie 2017

Am discutat la telefon cu un domn de HR, un domn care in urma unei discutii cu o persoana de 30 de ani careia dansul ii vorbeste cu TU, a concluzionat si ca trebuie sa ii spuna femeii "sa ai mai multa incredere in tine". Am mers apoi la un interviu face to face cu doua persoane, dintre care una nu mai stiu ce anormalitate a zis iar cealalta ma mai si intreba cu insistenta de ultimul job desi acesta nu avea nici o legatura cu atributiile postului pentru care m-au chemat la interviu. Bineinteles, mojicisme gen "ce facultate e asta???", "sunteti fumatoare de stiti cele 2 cuvinte despre companie?", pus intrebari, fara acordul meu, din ce nu era in descrierea jobului si prea putin in experienta mea.

Hades Miercuri, 15 Martie 2017
Va salut! Imi poate spune cineva care este salariul de inceput ca si operator (sau tehnician) debutant in fabrica de la Ploiesti? Multumesc mult!
chocofreak Ieri 12:29
Am fost sunata de o firma de recrutare pentru pozitia de Accounts payable cu engleza si am refuzat datorita faptului ca ofereau 2500 lei. Salariul nu era negociabil. Nu inteleg de ce m-au sunat stiind ca eu stiu si germana si lucrez in domeniu accounts receivable, deci salariul este mult mai mare. Macar au fost de treaba si m-au intrebat ce asteptari salariale am inainte sa dau toate testele de limba si de conta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?