Forum despre Brotac Medical Center


iop Marti, 4 Februarie 2014

Vreau sa incep prin a va atentiona de aceeasta firma numita Brotac medical center. Lucru pe care intereseaza pe toata lumea este salariu care nu depaseste 750 lei daca iti faci targetul si aduci in firma 10 dosare de ingrijiri la domiciliu. Daca nu iti faci targetu nu ajungi nici la salariu acesta. Alt lucru care va intereseaza este ca niciodata NICIODATA nu iti iei bani la timp si daca ai tupeul sa ai spui ca pleci nu o sa iti mai vezi bani pe ultimele 2 luni.

Nu jobul in sine este greu ci oameni cu care lucrezi. Nu se tine cont de ce sa vorbit la interviu si daca vrea sa iti scada salariu nu trebuie sa fi instintat ( semneaza pentru tine) si gata te rezolva . Contractul de munca il semnezi in alb fara nici un salariu trecut pe el.
Nu va sugerez sa va angajati la aceasta firma decat daca vrei sa fi bataia de joc al unui angajator care castiga multi, multi bani de pe urma ta iar tu sa mori de foame . Salariu ( ala mic ) o sa il iei dabia dupa 2 luni pentru ca vezi doamne lucrezi cu statu si bani vin greu. prima de craciun ai sa primesti un cd cu colinde bisericesti si un calendar.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?