Forum despre Bucharest Accomodation & Style SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 4 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Bucharest Accomodation & Style SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Bucharest Accomodation & Style.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

anonim Duminica, 23 Martie 2014
Cativa angajati sunt neseriosi, as putea spune plini de tupeu, obraznicie, agramati si puturosi. Desi nu se exprima corect romaneste se fofileaza cand trebuie sa munceasca, sub pretextul ca nu sunt obligati sa faca anumite activitati intrucat nu scrie in fisa postului.
anonim Luni, 21 Aprilie 2014
Manegement neserios: nu mi-au acordat drepturile salariale promise la interviu incepand din a 4-tra luna desi mi-am asumat responsabilitati foarte importante peste fisa postului, in schimb colegi slab pregatiti cu un grad de implicare mult redus fata de al meu, au acelasi salariu ca al meu, plus ca se bucura de atentia clientilor. Nu recomand calificatilor acest loc de munca. Firma prefera oameni necalificati pentru a-i plati mai putin, pe care ulterior ii califica, neluand in calcul pierderile materiale pe care le pot provoca acestia din lipsa de experienta si necunoastere, cat si nemultumirile clientilor.
anonim Sambata, 27 Septembrie 2014

Am lucrat pentru aceasta firma si sunt foarte dezamagita de atmosfera de lucru. Aici exista un director care nu mi-a recunoscut niciodata meritele pe plan profesional, ba a facut presiune asupra mea, in loc sa simt un sprijin din partea dansului. M-a jignit, umilit amenintat si a adus jigniri chiar si la adresa patronilor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?