Forum despre C&M Jeler SRL


Nelu Miercuri, 13 Martie 2013

Super companie.

CINEVA Sambata, 6 Aprilie 2013
Aveti mare grija la ce acte semnati si ce bani vi se retin si pe ce baza......altfel o sa plangeti la final si credeti-ma : in fiecare an se perinda foarte multi agenti pe la aceasta firma;veti afla acest lucru si de pe zona voastra.Iar regulile se schimba din mers;una discuti la semnarea contractului si altele se intampla dupa 3 luni.In ceea ce priveste patronul vrea sa fie un profesionist si el si echipa dar nu se descurca in a-si motiva angajatii,dar e firma lui si judecata lui,insa e un mare semn de intrebare cum de la concurenta sta un agent si cativa ani buni iar aici ....veti vedea si voi.
Liviu Duminica, 20 Octombrie 2013

Oare?O sa fiu in masura sa comentez daca este un dram de adevar zilele urmatoare!Nu pricep de ce este nevoie sa iti pui un pseudonim daca postarea ta este sincera.

Liviu Duminica, 20 Octombrie 2013
Dupa cum vad au comentat si cei care lucreaza la aceasta firma(cine le vizualizeaza sunt foarte multi).
Vasi Marti, 21 Ianuarie 2014
Un program de lucru stie cineva ? Un salariu ceva? Se poate avansa in vreun fel ?
DREPTUL LA REPLICA Vineri, 7 Februarie 2014
Buna ziua,
Imi permit sa comentez parte din postari...si nu, nu sunt nici patronul, nici din partea patronatului.
Comentariile le expun in baza experientei acumulate.
Astfel, am constatat ca, de regula au nemultumiri persoanele care nu stapanesc bine notiunea de profesionist ori nu au avut experiente in firme bine organizate, cu proceduri de lucru clare, respectiv li se pare anormal sa semneze documentele de angajare cu "tot tacamul" de declaratii si alte acte (sunt muulte...dar sa stiti ca nu firma la cere ci statul, atunci vand vine in control! sau trebuie semnate tocmai pentru a da salariatului siguranta relatiei cu anagajatorul sau) incep sa devina suspiciosi si iritati.
De regula, in Romania am fost invatati sa fim platiti si pentru nemunca in lipsa productivitatii...asa ca unii devin revoltati cand constata ca NU sunt platiti pentru nemunca ori munca fara eficienta...asa cum li se pare un mediu "stresant" si cu "abuzuri" din partea angajatorului atunci cand li se cere sa munceasca eficient...ne-am obisnut sa avem numai drepturi si PREA PUTINE OBLIGATII!
Pentru cei care nu stiu, intr-o exprimare simpla, productiviatea in munca aduce venituri firmei, venituri din care se platesc salariile...asa ca, munca fara productivitate, adica fara un rezultat calitativ bun pentru firma, este doar un cost, cost care se vede tot in salariii...
Intotdeuna un profenist isi va executa cu profesionalism obligatiile de munca si, chiar si atunci cand raprotul de munca nu evolueaza in directia sperata, va iesi din raportul respectiv fara "scandal", exprimandu-si nemultumirile printr-un feed-back comunicat direct si "calm" angajatorului si nu prin postari anonime care exprima doar perceptia celui care posteaza asupra evenimentelor petrecute...pentru ca, de regula, angajatorul e ocupat sa dea de lucru celor care vor sa munceasca si nu sa viziteze diverse site-uri si sa raspunda diversilor anonimi.
In concluzie, CITITI, GANDITI SI ANALIZATI CEEA CE CITITI!
ROMANIA, TREZESTE-TE!!!
Liviu Marti, 11 Martie 2014
Contrar multor postari anterioare eu mi-am incheiat activitatea in termeni normali.Salariul mi-a fost platit , garantia returnata, actele semnate."DREPTUL LA REPLICA" desi face parte din C&M JELER stie ca un feed-back nu poate fi transmis angajatorului deoarece exista un "filtru" gen MANAGER ZONAL care transforma orice informative in avantaje pentru el sau denatureaza adevarul.
Produsele , suportul tehinc nota 10.Transparenta in discutii nota2.Colectivul nota 9.HR nota10.
daso Vineri, 28 Martie 2014
Salut,
Am fost la primul interviu care a fost putin ciudatel pot spune.
Cea care ma intervievea vorbea la telefon de fata cu mine,asculta radio era cam ne-profi ceea ce se intampla acolo.
Interviul a fost f complex a durat 1:30 min deja ma rugam sa se termine odata.la sfarsit mi se spune ca daca nu sunt sunat in cursul acelei zile,colaborarea nostra se incheie acolo.a doua zi eu deja imi luasem gandul cand ma trezesc cu un telefon ca sunt chemat la a2-a etapa a interviului si ca in 2 ore trebuia sa ajung acolo.poate ca cei din Cluj nu realizeaza ca in 2 ore nu ai cum sa-ti faci un dus sa te imbraci si sa strabati tot bucurestiul tocmai in baneasa eu stand tocmai in capatul celalalt.am citit si commenturile de pe forumuri si m-am decis sa nu ma duc.si daca vroiam cu adevarat ajungeam in 2 ore ca sunt fost agent de vanzari si daca nici noi nu stim sa ne grabim in trafic...
concluzie:nu-mi inspira incredere si sunt cam ciudatei
nemtudom Vineri, 11 Aprilie 2014
Salut domnule DREPTUL LA REPLICA !
Se vede de la o posta ca tu esti angajat la aceasta firma.Pentru cei interesati,o sa tineti un training cu acest domn si va veti convinge de unele lucruri.Nu mi propun sa vorbesc de rau pentru ca cine va avea sansa sa lucreze la respectiva firma o sa constate cum se intampla anumite lucruri si nu cred ca va fi prea incantat,dar pentru cine vrea sa castige cativa banuti si sa cunoasca un mecanic ce se vrea a fi manager poae sa incerce si o astfel de experienta.
Sper ca domnul DREPTUL LA REPLICA sa nu se mai afirme cu un discurs atat de lung si sa lase lumea sa si exprime parerea in voie,doar e democratie,iar cine se va prezenta la interviu si va bate palma pentru job va observa conditiile si cu siguranta isi va spune parerea pe acest site.
Eugen Luni, 21 Iulie 2014
Spune-ti si voi fratilor un SALARIU, PROGRAM DE LUCRU sa vedem pentru ce va sifonati atat !
Razvan Paraschiv Marti, 26 August 2014

Buna ziua,
Inainte de a.mi expune parerea despre compania C&M JELER mentionez ca am incetat colaborarea cu aceasta companie in martie 2014 fiind angajat din noiembrie 2011. Asadar opinia mea este "la rece" si 100% obiectiva!
Conducerea companiei este formata din oameni cum foarte rar intalnesti, oameni dedicati, ambitiosi, cu un scop si un tel in viata. Oameni care motiveaza foarte bine angajatii si pun la diapozitia acestora, cat si a clientilor, toate informatiile necesare unei colaborari pe termen lung, fara "bullshit-uri"
Eu am inceput activitatea ca RV pe BV si ulterior am fost promovat ca Reprezentant Tehnic la nivel national pe un post creat pentru mine; deci se poate promova dragilor, atat timp cat dovedesti ca esti demn de o promovare.
D.p.d.v. al office si back-office pot spune ca e format din oameni dedicati si formati intr.un mediu profesionist, care ofera suport, uneori mai mult decat ar fi necesar; oameni care nu termina treaba cand se termina programul de lucru si care ajuta toti RV 100%.
Si acum... dragi fosti angajati nemultumiti: exista posibilitatea ca multi dintre voi sa ma fi cunoscut asa ca va spun de la obraz ca: ati avut parte de un training la angajare din partea unui om extraordinar care stie cum sa formeze un om, este foarte bun psiholog si foarte bun cunoscator tehnic, atat pe produse cat si pe domeniul de activitate al comp., ati avut parte de materiale educationale si de formare profesionala cat si de materiale de promovare a produselor, din belsug! Unde mai pun si bugetul de "demo"... Asadar oameni buni ce v.a lipsit pentru a avea succes??? Dintre toti RV pe care I.am insotit la client pot spune ca niciunul nu a fost vanzator desavarsit! Cati dintre voi terminati programul si mergeati acasa pentru a invata produse , tehnici de vanzare sau negociere sau pentru a face un planing adevarat pentru urmatoarea zi??? Cati??? Majoritatea ati lucrat ca zugravi sau ospatari... ajungeati acasa si consumati bere la TV si aveti pretentia de a avea succes si de a fi tinuti in aceasta companie... Dragilor, succesul nu functioneaza asa! Functioneaza asa cum vedeti la "mecanicul care a batut cu ciocanul" dar care si.a depasit conditia si a evoluat asa cum multi dintre voi nu veti fi capabili intelectual... nu mai zic de coloana vertebrala... Domnul Jeler este genul de persoana care este in continua dezvoltare toata viata si care are un cuvant important de spus cand deschide gura! Cercetati la voi inainte sa cercetati la altul!
Atat! Pace!

Liviu Duminica, 14 Septembrie 2014
Tinere "suport tehnic", tocmai cand compania a intrat pe un fagas bun ai revenit tu sa continui cu jignirea reprezentantilor de vanzari care promoveaza produsele clientilor.
"Dintre toti RV pe care I.am insotit la client pot spune ca niciunul nu a fost vanzator desavarsit!" alta mostra de aroganta a unui plagiator.Fi unic nu mai copia pe altii!Copia nu are valoare.Ai avut sansa sa fi agent si nu ai dat rezultate!Cum iti permiti sa insulti pe cei care pot face asta?
Si incearca sa folosesti corect limba romana ; sau de cand ai postat poza cu cartea de vizita a firmei iluminata de o lumanare a trecut prea mult timp?
Razvan Paraschiv Duminica, 14 Septembrie 2014
Nu stiu cine esti si nu fac chat aici. E opinia mea asa cum tu ai opinia ta. Compania cere performanta si ofera absolut tot ce e necesar pentru a o atinge! Atat!
Anonim Sambata, 22 Noiembrie 2014
Oferta de colaborare 1000 ron - 1400 ron / Atentie la inscrierea in cartea de munca a sumei semnate. Comision in jur de 2-4 % din vanzari. Masina, telefon cam asa prezinta oferta. Sunt si parti bune si parti mai putin bune depinde si de pozitia pe care o aveti in cariera. Totusi recomand Atentie !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?