Forum despre Cafeneaua Actorilor


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 25 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Cafeneaua Actorilor, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Cafeneaua Actorilor.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

RDK Miercuri, 25 Iunie 2014

Am lucrat la cafeneaua/terasa asta de fitze la sfarsitul clasei a 11a, pe perioada verii, ca ajutor de barman. Ca peste tot, se lucreaza o zi cu o zi. Incepi la 9, termini la 1-4 dimineata. La Universitate te prindea si 6 dim.

Parti bune:
-supervisorii de zi (Tineretului+Universitate) erau oameni ok, te puteai intelege cu ei. Nu stiu cine mai sunt acum
-seara ai transport asigurat (intr-o dubita, fara geamuri in spate)
-igiena in prepararea mancarurilor este respectata (asta ca parte buna pt clienti)

Parti proaste:
-rulaj f mare de angajati, pentru ca fug toti dupa 2sapt-1luna.
-daca iti lasai lucruri de valoare in vestiar, aveai mari sanse sa nu le mai vezi.
-nr mic de angajati. ospatarii ajungeau sa serveasca si la 10 mese odata => timp mare de asteptare => nema bacsis
-supervisorul de seara era ...  nu puteai avea o discutie normala cu el. Umbla vorba pe vremea aia, ca vreo cativa fosti angajati, care s-au certat cu el, au fost si batuti de catre cei de la paza.
-primeai doar o masa pe zi (o pizza sau o salata). ziceti voi cum puteti sta de la 9 dim pana la 3 dim a 2a zi, doar cu o masa ?! Daca aveai obraz si caracter, iti mai pastrau cei din bucatarie cate ceva
-daca vrei sa pleci dar mai ai de luat bani, poti sa-ti iei adio de la ei. Fisa ta de pontaj dispare "subit" iar contabila se face ca nici nu te cunoaste. Daca ai fost baiat de treaba, ai sanse mari sa te ajute SPV-ul de zi sa-ti iei si tu bruma aia de bani, daca nu, le pui cruce
-bineinteles, se lucreaza fara contract de munca sau de zilier. In afara de seful ospatarilor si 5-6 ospatari vechi, nimeni nu avea CM. Poate cei din bucatarie sa mai fi avut

Ca prim loc de munca, pt castigarea unor bani de buzunar pe vara, e ok, dar nu mai mult de 3-4 luni
Daca lucrari in bar, aveai procent din vanzari, indiferent de cat bacsis a facut fiecare ospatar si nu alergai precum o gaina fara cap de colo, colo, precum ospatarii sau picolii. Doar trebuia sa te misti repede.
Daca lucrari ca ospatar, era o nebunie curata, erai la mana clientilor.
Daca lucrai ca picol si ospatarul nu primea bacsis, puteai sa consideri ca muncesti de pomana, puteai sa pleci acasa si cu 10 lei dupa 18 ore
Daca lucrai in bucatarie, era ok. Salariu bun, procent din vanzari.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?